Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

16. 12. 2006.r. Kouzelník a jeho pes

01. 12. 2006
5
58
5655
Autor
ch_34

Dovoluji si vás pozvat v sobotu 16. prosince 2006. roku na oslavu smrti proklatého Wiléma Grimma a odjezdu Borovského do Brixenu. Ti z vás, kteří se rozhodnou tyto oslavy uskutečnit v České Lípě, stanou se součástí následujícího:

plakatek Nejváženější publikum, v sobotu 16. prosince v klubu PROGRES (www.klubprogres.com) v České Lípě (->mapy.cz :::křižovatka Pod hůrkou a Vrchlického), u příležitosti svrchuřečeného, vystoupí a budou číst:
  • Pavel Hloušek z Navi (tedy já ::: Jablonec Nad Nisou)
  • Jiří Simeth (tedy WiruZ, malej_blázen et caetera ::: Mladá Boleslav)
  • Shammann (Jan ::: Ostrov)
  • Mine_hava (Marie, _Sví_ et caetera ::: Praha)
  • Semeno (Dominika Čermáková ::: Praha).
(Výšezmínění se ovšem neobmezí pouze na čtení, ale to bude překvapení a nelze to říci o všech.) Dále nastoupí, u sceny nedočkavě připraveni a vždy hladoví, hudebníci, rockeři, punkeři a folkoví zpěváci:
  • Jiří Gottlieber (Jiří Bohumil ::: Česká Lípa)
  • pan Jiří Jan Ewangelista Iblow (Iblow ::: Hraničná)
  • Martina Nováková (Kunhuta, Inian, Rakapolrak et caetera ::: Praha)!
Ovšem nejen oni, a nejen na scenu, budou se rvát se všech stěn vystavené fotografie proslulého Davida Simetha z Liberce. Do toho stádo živých majorettek a tisíce živých slonů! Ani to ovšem není vše! Připravena je také projekce..... a možná... možná, že vystoupí i

K o u z e l n í k     a     j e h o       p e s ! ! !

A ptáte-li se za kolik, pak odpovídám, za 20 Korun českých. Začíná se od 18:00. + dobrovolné a naprosto nezávazné maškarní, aby to bylo ještě zábavnější
nocleh, po domluvě, možný na místě, čímž se celý večer stává daleko zajímavějším, totižže s umělci samými více informací formou zpráv; zapomněl-li jsem na cokoliv, doplním stručná mapka:
Jelikož se množí hlasy cestovatelů z Prahy, bude několik dnů předem oznámena hodina organisovaného odjezdu za levnějším jízdným!
Pivo stálo 15,- a to Gambrinus (lahváč — Plzeň), Konrad (lahváč — Vratislavice nad Nisou) a ještě nějaký nealko Stran kofoly: opravdu nevím, řekl bych i, že ano, ale neviděl jsem ji tam nikoho pít. (tuto otázku se pokusím odpovědět lépe)

58 názorů

ch_34
17. 12. 2006
Dát tip
předpokládám, že se sem podívaj už jenom ti, co tam byli... fotky mně (ch-34@seznam.cz)

eulálie
15. 12. 2006
Dát tip
hned je mi líp né vážně_já se pořád ztrácím a ponejvíc v metru to je převelice důležitá inormace děkuji

Wemi
15. 12. 2006
Dát tip
dole v metru, jo:)

eulálie
15. 12. 2006
Dát tip
dole v metru jó musím všechno vědět neboť jsem zmatkář_nejlépe vysvětlení pro kretény jo

Wemi
15. 12. 2006
Dát tip
hele... óó, velký pokulhávající plánovač praví toto: V PŮL DRUHÝ NA HOLEŠOVICÍCH V METRU! HAWK!

eulálie
15. 12. 2006
Dát tip
wemi ohoo_otázka - jak to plánuješ ó velký plánovači tedy s tím odjezdem ? m.

ch_34
15. 12. 2006
Dát tip
tak mě nějak napadá, že z tohohle pohledu vypadá trochu jako Shammann

Shammann
14. 12. 2006
Dát tip

Wemi
14. 12. 2006
Dát tip
to... to neni falešný přece! já to myslim vážně:)

Shammann
14. 12. 2006
Dát tip
Přijdu si zhrzený víc než náš pan prezident, tohle je vážně falešné, tak falešné.

Wemi
14. 12. 2006
Dát tip
ch_34: zkoušela... zkoušela:( Shammann: mě tvoje, zrovna TVOJE, mínuspunkty nerozrušují:) milý Shammanne

Shammann
14. 12. 2006
Dát tip
Marie za tohle máš mínuspunkt velikosti většího městysu..

ch_34
14. 12. 2006
Dát tip
A zkoušela's ještě zpáteční se skupinovou? Každopádně mi pak napiš, kdy přijedete, bych vás mohl vyzvednouti.

Wemi
13. 12. 2006
Dát tip
hohoho, děti (trochu schlíple, ale tak aby to nikdo nepoznal) víte, aby nebylo všecko taková nuda... ehm... tak mám jeden dotaz CO TAKLE JET AUTOBUSEM??? ve dvě z holešovic... stojí to asi 80 korun... na idosu píšou a vlak i se skupinovou slevou přes 110 tak sem vám z toho paf... cesta je dokonce i kratší a... a tak bychom tam dojeli v 15:35 sem to podělala?

ch_34
13. 12. 2006
Dát tip
V kolik přijedete, ó, velký organisatore? Ne, že bych si to nebyl s to zjistit, ale nemohu ti uzmout to potěšení. Ptám se, že bych, byl-li by čas, si vás mohl vyzvednout na nádraží nebo poslat posla.

eulálie
12. 12. 2006
Dát tip
wemi a můžu tam přijít i v pátek ? já mám tak ráda hlavní náádraží... zpívala bych písně.. ááááááááááááááá

Shammann
12. 12. 2006
Dát tip
mno jo bude nás jako psůch

Wemi
12. 12. 2006
Dát tip
hohoho! a nedám si pokoj: VYHLAŠUJU SRAZ VE 12:50 U POKLADEN NA HLAVNÍM NÁDRAŽÍ! (samo jde o sobotu) Kdo přijde?:)

ch_34
11. 12. 2006
Dát tip
co se týče mě, budu raději, pokud přijedete dřív, vzláště ti vystupující, aby se začalo opravdu na čas co se týče vás... nemyslete si, že to hned najdete... teda... pokud mě někdo bude otravovat, že neví, kde to je, budu supět a možnáže mi i vypění pívo (viz mapa) zvlášť bych se zasadil o to, aby přijel dřív Shammann, ač on sám ještě neví proč.. leč zítřek přinese snad nové světlo Wemeni: Pavel vždy rád poradí

Wemi
11. 12. 2006
Dát tip
ch_34: Velmi ti děkuji za objasnění této problematiky:) Semeno: Zase se tady předvádíš jako problémový jedinec!:) Ale neboj, tím se naše/moje city k tobě nemění. Né, hele holčičko, když pojedeme později, droazíme kolem půl šestý a začíná to v šest, což myslím, některým učinkujícím, kteří pojedou z Prahy nebude zcela vyhovovat... HAF! A co se týče mě, psychicky zvládnu obě varianty... ale líbí se mi víc první:)

Semeno
09. 12. 2006
Dát tip
Neneneene, .. já jako o něco důležitější, jakožto vystupující, bych potřebovalao jet o něco později, pozdější termín, je vtakřku geniální,.. a odkud se jede? Maruško moje pusinko miláčko hvězdičko nejzářivější a nejvznešejší bohyně šakti, původkyně veškerenstva, jež z tebe samé vzniká, tebou samou je a v tebe se navrátí... .... víš přeci o mé bezbřehé lásce k tobě Ale jestli mne hromadně odmítnete, nevadí, nezhroutí,.. mohu ještě možná využít nějakého toho oře automobilového..však,... bez ... všeho!... sem

ch_34
07. 12. 2006
Dát tip
Jinak.. já tam nejspíš budu ještě dřív.

ch_34
07. 12. 2006
Dát tip
hele ty jeden! vyvolal si ve mně pocit privilegované osoby... jakože můžu jít za vše ale teď sem si jako uvědomila (dlouho sem nepřemejšlela), že se tě chci na něco zeptat! takže: "jakej je rozdíl mezi tím, když já můžu jít za vše a ostatní za cokoliv? že to neni to sámý?!" Předem děkuji za odpověď Marie, 19 let Milá Maruško, jsem opravdu rád, že jsi mi napsala; je smutné sledovat, jak se tento problém ve společnosti nemnoho řeší, že jej řeší často neodborníci. A já vidím, že to trápí i tebe. Však, není čeho se bát, nezoufej, Pavel ti poradí. I já byl kdysi mladý, ač to snad ani nelze si u nás prastarých si představit, přes to však velice dobře rozumím tomu, co tě tíží. Samozřejmě, že cokoliv není totéž, co vše. Cokoliv je jednotlivost a každý může se stát jednotlivotí. Ovšem, krom jediné. A já se teď opravdu hněvám na kulturní vývoj, že ani dnes nikdo není si s to plně uvědomit, že ty jsi ta jedná, jaká může být vše. Aby's snad lépe porozuměla: vše jako vše není rozpalcelované, není to seskupení všechněch jednotlivostí: podobně jako věčnost v sobě neobsahuje trvání. Vše je jen jediné. Vše je jsoucno jsoucí i jsoucno nejsoucí, jsoucno, které je možné, i které je nutné. Ale takto řečeno je to nepřesné, poněvadž to budí absurdní zdání, že by vše mohlo být segmentované (K tomu nás svádí jen parole, které jsme si navykli používat pro nedostatek slov, a tak jsme vším často označili i vybranou summu.). Vše je jednoduché, neskládá se z částí. Je také věčné, neboť nemá v sobě trvání. Je všudypřítomné, neboť by opak vylučoval jeho dokonalost, jednoduchost. Je všemocné, což vyplývá. Věřím, že nyní už rozumíš, že vše nemůže být nikdy čímkoliv. A nutně nemůže, neboť by tím popřelo svou všemocnost. Každý může jít za cokoliv, jenom a jenom ty, drahá zmatená Maruško, smíš jít za vše. Tvůj prastarý Pavel

Wemi
05. 12. 2006
Dát tip
Shammanne: i ty jeden, co ty nevymyslíš! to by mě ani ve snu nena.. i když! necháš se vést? sakra! nebo co bude?

Shammann
05. 12. 2006
Dát tip
Domníval sem se že by to mohlo být čtení s dalšími exhibicemi (nechám se vést ale raději bez pásky na očích, co sem tě tak zažil v bolce myslím že to bude hodně ...zdravé)

Wemi
05. 12. 2006
Dát tip
Shammanne: i ty jeden, co ty nevymyslíš! to by mě ani ve snu nena.. i když! necháš se vést? sakra! nebo co bude?

Wemi
05. 12. 2006
Dát tip
Shammanne: i ty jeden, co ty nevymyslíš! to by mě ani ve snu nena.. i když! necháš se vést? sakra! nebo co bude?

Shammann
05. 12. 2006
Dát tip
jo jinak bych taky jela dřív sasmozřejmě (že bych si jako vzal pásku přes vóči jó a ty bys mě vedla krz koleje, no to by určitě mělo bolestivej nádech ech)

Wemi
05. 12. 2006
Dát tip
eulálie: já bych taky jela dřív! jsem ráda, že ses vyjádřila tak jasně!!:)

Wemi
05. 12. 2006
Dát tip
Shammann: no, dokud mi to někdo nevyvrátí, tak JSEM! necháš se vést?

Shammann
05. 12. 2006
Dát tip
a ty seš jako Maruško leader Pražské výpravy? Wow

eulálie
04. 12. 2006
Dát tip
já se připojím k tvé výpravě jó a rači bych dřív protože protože když dorazíme tak bude ještě zbytek světla ! možná tedy do české lípy dorazit v osvětlení by bylo vůči ní přinejmenším slušné že tím končím asi no marie, 17 let

Wemi
04. 12. 2006
Dát tip
jo a eště jednu věc: nerada bych zklamala a zůstala stran organizace/plánování někde bokem! (velí mi to moje přirozenost) takže PRAŽSKÁ VÝPRAVO! pojedeme vlakem... a to: buď ve 13:15 s přestupem a dorazíme v 15:35 nebo ve 14:55 a dorazíme v 17:19! ha! anebo taky ještě dřív... proto, Pražané a přes Prahu jedoucí, aktivně diskutujte o době odjezdu! (plus taky musíme vymyslet, co k svačině na cestu a tak)

Wemi
04. 12. 2006
Dát tip
hele ty jeden! vyvolal si ve mně pocit privilegované osoby... jakože můžu jít za vše ale teď sem si jako uvědomila (dlouho sem nepřemejšlela), že se tě chci na něco zeptat! takže: "jakej je rozdíl mezi tím, když já můžu jít za vše a ostatní za cokoliv? že to neni to sámý?!" Předem děkuji za odpověď Marie, 19 let

ch_34
03. 12. 2006
Dát tip
jo, a Mastník bude hrát na kytaru, předpokládám

ch_34
03. 12. 2006
Dát tip
tak třeba zrovna ty můžeš jít za vše.. ostatní pouze za cokoliv

Wemi
03. 12. 2006
Dát tip
a k tomu maškarnímu... jakože vážně bych tam mohla jít třeba za žábu?

Wemi
03. 12. 2006
Dát tip
probůh a na co bude hrát mastník?

ch_34
02. 12. 2006
Dát tip
hahaha, to jo. ještě by to chtělo výběr jako korunu. Na vědomost se dává, že Martina Nováková asi spíš nemůže přijet! Třeba se stane zázrak a člověk nikdy neví. Pokud by se, přeci jen nestal, je uchystána náhrada ve formě Jana Mastníka z Turnova. Přesto, nerad bych řekl, že by byla Martina nahraditelná. Ba naopak. Jan vám pouze pomůže překonat stesk po Martině. Tedy.. všichni se modleme, aby Martina mohla, a, pokud by nemohla, aby se jí zdařilo to, pročže by nemohla, co nejlépe. Lidičci, doufám, že jste alespoň trochu nadšeni tím maškarním.

za chvili to bude mit vic tipu nez tve prumerne dilo:))))

eulalie: uuuuuuf!

eulálie
02. 12. 2006
Dát tip
minehava prej jo :-)

eulalie: nebude? a minehava tam bude?

eulálie
02. 12. 2006
Dát tip
hélemse ještě že tam nebude eulálie moc fajn

ch_34
02. 12. 2006
Dát tip
pokud jsem někomu neřekl zprávou, nebo e-mailem, ba i jinak, napravuji to avisem

ch_34
02. 12. 2006
Dát tip
každopádně jsou v tom dva

ch-34: no mozna ani ne tak Ibl jako Iblova ze...chachacha

ch-34: no mozna ani ne tak Ibl jako Iblova ze...chachacha

ch_34
02. 12. 2006
Dát tip
napadlo mě.. snad to nemusím psát... že změna programu vyhrazena.. kupříkladu se může stát, že někdo opravdu nebude moci třeba.. pro nejkonkretnější představu: Ibl by klidně mohl rodit

stanislav
02. 12. 2006
Dát tip
hele, šamík bude exhibovat, to bude asi moc pěkné.

to je neuvěřitelný..skutečně neuvěřitelný program_

ch_34
01. 12. 2006
Dát tip
hle.. toaleťák.... je tam spousta stromků.. třeba jeden moc fajnovej smrček k záchodům řeknu jen tolik: chlapi pisna, ženský mísa (věřim ve schopnost se domluvit, bude-li kdo potřebovat opravdu na mísu, a také v to, že otázka splachování bude již vyřešena - v opačném případě je radno si u baru vyžádat kyblík) budu situaci i nadále sledovat

Wemi
01. 12. 2006
Dát tip
a maj v progresu kofolu? co tam točej za pivo? a bude na záchodech toaleťák? ať vím, do čeho investuju

Wemi
01. 12. 2006
Dát tip
já... jsem naprosto ohromená tímto poutačem. Cirkusu zdar!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru