Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kyticka v desti

10. 04. 2001
4
0
2113
Autor
Stevenson

Stvoreno a uvedeno se souhlasem nasi oblibene povidkarky.. snad promine..)) ze, jano?))

Kytička v dešti… Prší, hodně a vytrvale.. Kaluže bledě všude svítí a den se nechce rozedniti počasí pod psa, ale stálé.. Prostě počasí do nálady té na hřbitov, za rakví černou, té, která je mi stále věrnou a do záporu mění klady. A auta kolem, jako stíny s šepotem vody se silnice na mimochodců nohavice stříkají s vodou plno špíny. Tedˇ jeden řidič, mladík silný zatáčku vzal tak trochu hákem a jedním z velké louže cákem mé jeany poslal do čistírny.. Na jazyku je kletbu břitká.. však řidič u chodníku staví a táže se zda nenapraví tu škodu konvalinek kytka.. A že to mladík byl jak jedle tak slovo, nějak slovo dalo na večer rande udělalo a já z něj byla celá vedle.. Atˇ jenom prší, co to vadí i láska v dešti lépe kvete a copak chcete od děvčete, vždytˇ kytkama se snadno svádí.. Druhý den u stejného místa už neprší.. už přímo leje než uvědomim si co se děje zas na mně auto špínu chlístá.. A stejné auto, mladík totéž jen misto konvalinek protěž.. tedˇ čučí na mně vyjeveně.. a hergot, spletl jsem se v ženě….
Sadaf
16. 04. 2001
Dát tip
Steve,tak tenhle způsob jsem ještě nevyzkoušel,i když je pravda,že jsem se taky mnohokrát zmýlil....moc podařený:-))

Jákob
10. 04. 2001
Dát tip
:o))

Stínovlas
10. 04. 2001
Dát tip
Pěkné :o)

Bacil
10. 04. 2001
Dát tip
:o))

rire
10. 04. 2001
Dát tip
Steve, to je prostě skvělýýýý :)))))))))))

Miroslawek
10. 04. 2001
Dát tip
Dost dobré, formálně zvládnuté, civilní projev, hezká a nápaditá pointa .. jen na můj vkus příliš dlouhé, až zdlouhavé vzhledem k obsahu.

Stevenson
10. 04. 2001
Dát tip
Dik za pochvalu.. Mir/ mas asi pravdu.. a to si predstav, ze jsem sam uz 2 slokz vypustil..) holt jsem moc ukecany..)

Miroslawek
10. 04. 2001
Dát tip
na druhou stranu nevím, co bych tam vypustil, plynule Ti to jede a navazuje, nepřijde mi tam nic navíc, ale je to prostě dlouhé, no ...

zolli
10. 04. 2001
Dát tip
:o))))) Steve hele a klofla ho nakonec? Nebo měl tu protěž za přítěž a rozešli se ve zlém?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru