Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Teorie kraf

10. 12. 2006
5
7
1238
Autor
lord_Ivanhoe

bez keců to přečti a neser! Děkuju moc

Po tmě je každá kráva černá.

Také černá kráva bílé mléko dává.

- avšak nyní se nabízí otázka, zda ono mléko je i potmě bílé. Jestliže i bílá (respektive v rámci rovnosti strakatá či hnědá) kráva je po tmě krávou černou, i její mléko musí být černé, což tedy vyvrací druhé pořekadlo, které neplatí pro vyjmenované druhy krav v noci.

Lepší doma krajíc chleba, než v cizině kráva celá.

- zde očividně na barvě krávy nezáleží. Je tedy výhodnější mít krajíc chleba (ať v noci, či ve dne), nežli mít krávu třeba německou. Nebo saúdskou, židovskou, nebo islandskou. Na národnosti chleba očividně nezáleží. Hledíme na místo jeho pobytu. A též kráva přistěhovalkyně není problém, můžeme náš chleba beze všeho vyhodit do koše, pokud k nám z Polska (nebo k vám z Mongolska, mě je to uplně jedno, v jakým zapadákově bydlíte, nic nemá na Krkonoše a zkuste si říct něco jinýho, si vás najdu a vykuchám) ... z Polska emigruje krowka a hlásí se k nám.

Dej krávě do držky, ona ti dá do dížky.

- tímto pořekadlem se očividně naši úžasní předkové snažili legalizovat fyzický útok na krávu (což se třeba těm Hispánskejm opicím dost dobře povedlo, oléééé) a využívání tohoto postupu dokonce k svému protiprávnímu obohacení. Teda teda, styďte se! Teda teď už ne, teď už se nemá moc kdo stydět. Leda by někdo z nich odpočíval v pokoji kdesi v ledovci. Ale to by musel být nějaký boháč (aby si mohl dovolit jet lyžovat do Alp nebo tak...) a je všeobecně známo, že bohatí lidé měli lepší věci na práci, než vymýšlet přitroublá rčení (třeba vydělávat prachy).

Když pět lidí bude říkat, ze vůl je kráva, říkej to také. Ale nechoď ho dojit!

- Ha! konečně jakési alespoň minimální zrovnoprávnění mužského pohlaví! Stop feminismu mezi krávami!!!

Mířil na vránu a trefil krávu.

- a nakonec znovu násilí. Lidé, co když je tma (černá) a kráva je tedy taky černá??? Kdo z vás může s čistým svědomím říct že trefí krávu potmě??? NIKDO!!!! Ta kráva si to totiž nezaslouží!!! Nikdo kdo uznává alespoň elementární morální hodnoty neútočí na krávu!

7 názorů

Fairiella
13. 12. 2006
Dát tip
Zlepšilo náladu :-) Ale jen jeden malý vryp heheh. Potmě se píše dohromady :-) Ale jinak fakt suprový, líbí. :-P tip

j. nick
12. 12. 2006
Dát tip
sem se po ránu fakt vychlámal až k popukání, a navíc sem poučen, budu se teď dívat na krávy úplně jinak:)))*

Jakubisko
11. 12. 2006
Dát tip
:-))))))))) výborňácké!

Rabb
11. 12. 2006
Dát tip
dnes je to tu celkem vulgární.. ..jinakm fajn úvaha.. ..pravdy na tom kus bude..:-)))) *

bylo košer? A si ty košer?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru