Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

20.11.2000

11. 04. 2001
4
0
2295
Autor
JohnieBass

Mnohočlověk kráčí po nástupišti namočen do novin. Vstup do kolejiště zakázán! Druh vlaku Číslo vlaku Cílová stanice Vyčerpaný cinká o kandelábry bludným kořenem své mysli. Meliorace své vlastní duše. Záchvat jako hlavní menu. Boty zvrásněné kilometry pláčou... Úděl neschopnosti přízrak se vznáší nad městem jeho pařáty berou za kliku ale za dveřmi číhá jen průměrnost. Carpe diem - otevřeným oknem rovnou do středu města! \Tak dráha vám prej sebrala paní!!!!\ \Jo, rovnou pod vlak.\ \To já už viděl horší věci, tcc...\ ...Zděšení, svéprávná smrt drtí křehkou hruď lidské existence. Nakažlivá nenávist se láme v půli těla. Prášky na spaní už nezabírají. ...zub času nahlodává mé svědomí... \Zdravíčko\, říkám a podávám ruku, \Já Tě neviděl snad sto let!\
johanne
08. 06. 2004
Dát tip
je to perfektní... *

ofčátko
28. 04. 2002
Dát tip
hu !?!! nechávám uležet.

Terezka
13. 03. 2002
Dát tip
Jsem z toho trochu naměkko

když Friedrich nadčlověka tak Johnie mnohočlověka namočeného v novinách souhlasím s inventorem, je to zajímavé a já si to stahuji .... :)

inventor
12. 04. 2001
Dát tip
zajímavé

Kandelabr
11. 04. 2001
Dát tip
beznaěj a nostalgie...zajímavé některé obraty jsou až příliš polopatistické (křehká hruď lidské existence?)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru