Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kapka slzy

17. 12. 2006
7
9
3587
Autor
escapee
Prší. Prší a kapky dopadají na bezvládná těla těch, co se v dešti trmácejí vstříc smáčenými ulicemi v ponurém, malém městečku.
Mezi nimi i dívka. Mladá dívka bez iluzí, nepřítomně brouzdá ulicemi mezi kapkami deště, pohled zastřený do dáli, déšť rozpouští slzy.
Proč pláče? Pláče nad svým osudem zdrcena krutostí tohoto světa, pláče nad ubohostí vyskytující se všude, kam se podívá.
Chce se proměnit v kapku, která by jen tiše stékala po tváři, dopadla na zem, nerušeně se vsákla do rozmáčené země a už ji nikdo nikdy nespatřil.
Kap kap, kap,…

9 názorů

escapee
04. 02. 2008
Dát tip
Elyon: děkuju :o)

Elyon
23. 01. 2008
Dát tip
A mne vyčítajú otrepanosť tém... Načo to dievča plakalo nad úbohosťou? Nie je to samotné úbohé? Plakať nad tým, čo sa nezmení? Prečo nevezme osud do svojich rúk a nepokúsi sa zmeniť svoj život, keď sa jej tak hnusí? (to, že si ma priviedla k takýmto myšlienkam obvykle znamená, že tvoje dielo urobilo nejaký dojem ;-))

akaša
31. 10. 2007
Dát tip
*

Smíšek:-)
23. 06. 2007
Dát tip
skvělé pro zamyšlení nad několika místy.. díky..*

moc se mi líbí *T*

Obludka
24. 03. 2007
Dát tip
Je to smutný a co je smutný, bývá většinou i krásný. Pro mě. Jo...tohle se mi taky líbí.

Obludka
24. 03. 2007
Dát tip
Je to smutný a co je smutný, bývá většinou i krásný. Pro mě. Jo...tohle se mi taky líbí.

hm, súhlasím s domin.go;) *

domin.go
02. 01. 2007
Dát tip
tohle je sice otřepaný ale pěkný,docela se mi to líbí,když se nesnažíš za každou cenu rýmovat (což není vůbec lehký a tobě to prostě nejde). *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru