Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Myšákova mafie

22. 12. 2006
5
9
2809
Autor
smokrew_b8ie

tohle bude osudné, vidím v tom zlom své "tvorby" jinak pohledu na svět, tvářím se vesele:) a moc to ještě nejde

Myšákova mafie Šepot v hlučné putyce řeže do uší Člověk člověku. Člověk člověka Věřím, jednou pochopím všecky zakopané psy A na ulici potkáme se třebas jenom ramenem Na úzkém chodníku Nebo na přechodu zběsilé křižovatky Cítím tady v těch rostlinách kolem a barvě Dotek něčeho velkého Tady v Rusku, tady ve vlaku Chvíli před usnutím Pak jednou jinde tuším: Vidím zrcadlový strop

9 názorů

satannáš
22. 04. 2007
Dát tip
dobrré T

Ou!žádné fráze, ale i tak, ta váza se mi zdá fajn, a dík. je asi dobrý snažit se chápat celek, i když to asi není možný, jde mi o dojem z obrazů, a obrazu vůbec, nějaký celkový pocit. Myšlenky jsou rozbitě různorodé. ale tuším něco velkého a celého:)

Honzyk
23. 12. 2006
Dát tip
..."potkame se jen ramenem" atd., - mne libi se text moc, pripada mi jako vaza postavena na hlavu..:)--***

barboreta
23. 12. 2006
Dát tip
......a na ulici potkame se trebas jenom ramenem... .....citim tady v tech rostlinach kolem a barve dotek neceho velkeho... ......vidim zrcadlovy strop.... vybrane pasaze me oslovily, zvlaste pak zrcadlovy strop...:o)

Nicollette
22. 12. 2006
Dát tip
no začátek rozhodně ne, člověk člověku a zakopanej pes, ou jé bože to sou fráze.... potom dobrý, ale býval si i v lepší formě :)

Sidona : "cechacsky" nene já moravák, když jsem to psal myslel jsem na strom, ale ono je to vlastně asi jedno

sidonia
22. 12. 2006
Dát tip
Cítím tady v těch rostlinách kolem a barvě Dotek něčeho velkého to budou naky ty vase cechacsky brutalitky podlampovky co:))))

Pisces
22. 12. 2006
Dát tip
:))) šílená blbost, teda pardon, ten tvůj zlom, ale mě to oslovilo :)) *

physis
22. 12. 2006
Dát tip
a jo jo mně se líbí*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru