Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

whisky

07. 01. 2007
1
20
1896
Autor
mich

na prsou leháváš mi

po nocích

kdy teče whisky

mi do prsou

 

vycpaná šťávičkou

sperma co nevítáme s láskou

nafoukaná barbarka tvoje vystříknutí v mým klíně

z lůna teče ven

nepřijmu tě za vlastního

stačí že jsem plná whisky

 

s blbým (s)vědomím

otevírám ráno další láhev

už zase mi saháš mezi nohy

chtivě se vrtíš

kolena od sebe vzdaluju

 


20 názorů

physis
08. 01. 2007
Dát tip
hm

Nehodnotím Tebe (to asi těžko, když Tě neznám, ne?). Hodnotím dílo. Hodnotím způsob, jakým jsi něco chtěla vyjádřit. A tenhle text mi malinko brání věřit Ti to. Jedná se jen o výhradám k textu, ne k Tobě:-) Asi si to neměla v úmyslu a tak, jenže báseň na mě působí...trochu...nepřirozeně. To je celý.

mich
07. 01. 2007
Dát tip
víš, mně to ani nepřijde jako názor..napsat.."nevěřím ti to"..ráda si poslechnu jakejkoli názor na básničku (od toho to sem dávám)..ale nelíbí se mně, že někdo hodnotí MĚ SAMOTNOU, aniž by o mně byť cokoli maličkatýho věděl..takže asi tak..

Aha. Takže příště už Tě můj názor nebude zajímat, dobrý vědět:) Hezkej večer...

mich
07. 01. 2007
Dát tip
..smích mám mám ráda, výsměch taky, takže ok:) a jestli mi to někdo nevěří, tak mně to vůbec nevadí, to pro mě není důležitý..

Spíš jsem chtěla říct, že Ti to nevěřím...Než že tomu nevěřím...:-))

mich
07. 01. 2007
Dát tip
..=výsměch?

mich
07. 01. 2007
Dát tip
zbytečně moc? vždyť je to o tom samým pořád dokola... jestli tomu nedokážeš uvěřit, to je mně líto..ale taky bych někdy chtěla být ve stavu, že "tomuhle" nedokážu uvěřit..tudíž ti vlastně mám co závidět (ale nezávidím:))

Jo, jasně - patří to k sobě, o tom není pochyb:) Ale...prostě nevím...zdá se mi tam toho zbytečně moc. Nebo spíš tomu nějak nedokážu uvěřit. Jo, to je ono:) Hrozný to ale není;-)

mich
07. 01. 2007
Dát tip
tak řpíště začínej větou.."báseň na mě působí..." a ne, že ti znechutím milování.. jdu teď učit, ale do dvou hodin jsem zpátky, takže žádný hloupý narážky na bůhvíco..a děkuju.

Ó
07. 01. 2007
Dát tip
...hm...ale to zas jo...víš, myslím si, že když to na někoho... nějak působí ...je to určitě báseń... já Ti chtěl přece jenom prozradit...jak to působí na mě...

mich
07. 01. 2007
Dát tip
Ó..takovýhle věci nejdou srovnávat.. a pokud si mám vybírat mezi nebem a peklem, beru peklo. to proto, abych byla připravená na všechno..i na strašný básně, co znechucují sex ostatním.. tohle je obyčejná báseň, obyčejnej život. ne óda na soulož nebo milování.. ne výchovná lekce proti souloži nebo milování..

Ó
07. 01. 2007
Dát tip
...je to úplně zásadní rozdíl...je to asi tak, jako že...třeba když jíš zkaženou rybu...nebo, jako když lížeš svou nejoblíbenější zmrzlinu...

mich
07. 01. 2007
Dát tip
panebože, to je tak hrozný? do ničeho se nesnažím nic nacpat..chlast, sperma, lůno..to k sobě tak nějak patří, ne? výchovná lekce pro mladý holky? aby nesouložily, aby se raději milovaly? on je v tom nějakej rozdíl? to snad vážně nemůžeš ani myslet...

Ó
07. 01. 2007
Dát tip
...ovšem, pokud by to měla být výchovná lekce...pro mladý holky...aby jako nesouložily , ale aby se raději milovaly...tak je to zase velmi silné...buď budeš v nebi....nebo v pekle... snad si ještě můžeš vybrat...

Možná se pletu, ale působí to na mě nějak divně. Jako by ses tam snažila za každou cenu vecpat co nejvíc chlastu, spermatu a lůna, ale bez nějakýho smyslu nebo...nebo něčeho takovýho.

mich
07. 01. 2007
Dát tip
..tak to je mi líto..snad ne:)

Ó
07. 01. 2007
Dát tip
...já ti nevím...asi mi znechutíš milování...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru