Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tančit v hoři

07. 01. 2007
3
2
1858
Autor
Sarlota.Alli

Johanovi....

 

Nesmíš mě nechávat samotnou, lásko. Nesmíš. Můj největší nepřítel je totiž můj vlastní mozek. Náš nepřítel. Nepřítel naší lásky. Je oslabena zevnitř. Zvenku jí nic nebrání. Zdá se. A z toho mám ten obrovský strach, o to, co s námi bude.Co s námi jen bude, miláčku? Jsi princ? Nebo falešný sob? Možná, že můžeme předstírat až do Velikonoc, možná, že i dýl. A co z toho? Ha!? Co po mě chceš? Co si o mě sakra myslíš? Nejsem a nebudu Your Fair Lady. To ne. Nejsem zvířátko. Lidi jako já nemají nárok na děti a na manžela… Lidi jako já, mají jen svou práci.Mám pět set krásných dětí. A všechny je miluju. Všem jsem dala úplne všechno. Svůj čas, svoje vzdělání, svoji lásku, svůj mozek, svoje bolavý nohy v jehlách, svůj spánek, svůj vztah, svou Naději…Dám jim i tebe, bude-li to třeba. Nesmíš mě nechávat samotnou , lásko. Nesmíš…A jestli nepřijdeš, neobejmeš mě, nevytrhneš mě z těch myšlenek… Rozhodnu se. Rozhodnu se a zmizím ti ze života jako pára nad hrncem.Tu bolest, kterou mi to způsobí, dám svému dalšímu dítěti. A pak bude Pajca B. tančit v mém hoři…

2 názory

poslyš ty si vážně trochu depresivní ,ale tak nějak mile :) A zdá se ,že si našla svého prince ,no tak si ho užij dokud si Pája ještě neobula svoje taneční střevíčky :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru