Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Že by listopad?

30. 09. 1999
0
0
2018
Autor
Tanizaki

Svlékl své sako z teplých dnů zoufalou touhou stále vzlyká Hoří mu barvy na rubu! Jiskřivým okem už jen bliká... Nachové šály odložily zástupy jemných velkých tvorů a byť v nich naháči teď sílí co studem běžet měli domů stojí si dál.... TO dokáží! Duhové kapky plné šedi vesele stékaj z parapetu Květináč naposledy svědí protože z dásní -- až je smetu -- maličký zoubek vyrazí....
kačka
13. 10. 1999
Dát tip
Duhové kapky plné šedi- skýtají mnohé odpovědi, když proskotačí po líci odraz mé duhy trpící pod nastolenou vládou lidu, odcházím dřív a snad zas přijdu s jarem vám s květy zavoním. Prostředek mi nezapadl tak úplně do celku - stylově narušen.

slavek
02. 10. 1999
Dát tip
malý ostrý zoubek... Trochu bolí.. ale....

Bříza
01. 10. 1999
Dát tip
ač pevně v poli stojí
přec rozumět se bojí
jak listopad se blíží
stále víc listy tíží ...

Bibša
01. 10. 1999
Dát tip
ten krytyk tomu dává jinou tvář :-) já to chápu po svojemu a moc se mi to líbí, nejvíc poslední sloka, ta je tak moc skutečná, až to zabolí...

Krytyk
30. 09. 1999
Dát tip
Tanizaki, je to zajímavě nesrozumitelné, kdybych měl určit hrdiny tvojí třídílné epopeje musel bych zřejmě váhat, také se mi stává, že někomu píšu šifru, ten kdosi tomu rozumí a může ho i mrazit z těch narážek, vedle toho se tvoje hra se slovy znepokojivě vpíjí a provokuje něco z toho pochopit, hra se slovy není marná a ta tvoje navíc poskytuje velkou inspiraci, asi jsem s tím velmi spokojen... :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru