Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se vám líbí

15. 02. 2007
1
6
1169
Autor
Jinny

Vodka, absint, víno, pivo… račte si vybrat. Ničím mě neurazíte

     Posadil se vedle mě, protože jinde nebylo místo, ale dlouho se díval na blondýnu, co seděla o dvě židle dál. Moje kamarádka si odskočila. A blondýna se zavěsila do chlápka, co vypadal jako ulíznutý hrdina z telenovely.

     Podíval se na mě a na chvíli jsem měla ten nejkrásnější pocit na světě… takový něžný. V hlavě jsem měla představu, jak spím na jeho rameni, v tom důlku těsně nad klíční kostí. Už se chystal promluvit a určitě by měl ten nejúžasnější hlas.

     Pak se zadíval na svoji ruku a bylo to, jako bych potkala jeho překrásnou ženu. Na prstě měl bílý pruh tam, kde ještě před chvílí trůnil snubní prsten.

     Otočila jsem se a zavřela oči. Právě jsem zase usnula na jeho rameni…


6 názorů

johny45
17. 02. 2007
Dát tip
Pripajam sa k Honzykovi...k tomuto tazko nieco napisat...ono v podstate ani nie je co k tomu napisat...lebo to bolo take...onicom...proste iba par napisanych viet, to je vsetko...

nebyl rozveden, chápu správně?proutník?

Honzyk
15. 02. 2007
Dát tip
...no ja jen jak je tezky na nektery texty reagovat....chapej...ten tu proste je, a ja bych k nemu mel se nejak postavit,,,,nejsem prece uplnej debil...ale na todle nejde hodit ani cocka, ani sutr:)))

Jinny
15. 02. 2007
Dát tip
IVO: To jsem nevěděla, že mě čteš ;) Honzyk: Ne, nemyslím, že bych dokázala na tohle napsat kritiku, ale rozhodně jsem to nepsala kvůli kritikám...

IVO
15. 02. 2007
Dát tip
Mikropovídka ze života...Snad každá z vás tohle zažila. Ale upřímně: od Jinny jsem už četl lepší věci...

Honzyk
15. 02. 2007
Dát tip
..no k tomu neni vubec co rict...klasika: nekteri z redaktoru mi vytykaji, ze pisu sice hodne kritik, ale kratky...co ale napsat sem, kruci? Jinny, prposim te, zkusime neco, jo? Zkus sem napsat kritiku na svuj vlqastni text...myslis, ze bys dokazala...? Tim popises (treba) i to, prosc psala...?....jen napad..:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru