Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zlý sny

25. 04. 2001
10
0
1654
Autor
Mustal

Myslím, že tahle \báseň\ je taková malá zlá věc. Něco jako střepy ze zápalný láhve nebo děravá plechovka Cyklonu B. Není snad úplně zlá, ale pozitivní energie tam moc není.

občas je noc plná zlých snů cesta z koncentráku noci vede skrz mučivě dlouhé rozednění strop zeď vedle postele bolavý oči ze světla kvůli pár řádkům který by to snad mohly vyřešit jenže hlava je pustá stejně jak ten papír pod propiskou protože duše chce řvát ale otevřít hubu trvá sto let tak aspoň mlátí o stěny a ven občas vyklouzne slza tělo leží na posteli výdech uniká a ten vevnitř mě prosí víckrát už ne ale hrudník se ještě zvedá a vevnitř pulsuje bolest kolikrát sakra ještě než přijde ráno z koncetráku tmy ranním rituálem pochod do pracovního tábora všedního dne
Matyjustin
24. 06. 2001
Dát tip
Jen tě čtu a čtu - přesněji - Hltám - Ť!!!!

crayfish
05. 06. 2001
Dát tip
protože duše chce řvát ale otevřít hubu trvá sto let !!!! To je dobrý!!! ** ** **!

hermit
03. 05. 2001
Dát tip
ano, ne sice moc pozitivní (ale proč by měla být?), ale energie tam je mraky, ...miluju...! dobrý, dobrý! *****

clovrdik
25. 04. 2001
Dát tip
Nádhera, sice tam fakt není moc pozitivní energie, ale má to hloubku a schopnost oslovit. Z koncentráku tmy do pracovního tábora všedního dne, to je velmi zdařilý váraz. TIP.

kafka
25. 04. 2001
Dát tip
drsně to bije...! protože duše chce řvát ale otevřít hubu trvá sto let viz Pech *!

DarkMind
25. 04. 2001
Dát tip
Je to naozaj pekne. Len ciste pocity, nacrtnuta zapletka, ktora vsak nie je prave dolezita, su to len pocity, co treba precitit.

Mea
25. 04. 2001
Dát tip
papír smočila slza bolesti v co býval začal teď růst ... TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru