Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milostný život Evy P. III

22. 02. 2007
4
13
2207
Autor
violetlight

autorka neručí za neuvážené činy, které by snad napodobily Evino jednání

„Ahoj kolegyně, máš chuť na sex? Já docela ano…“ Po třech týdnech se Eva dočkala – David se jí ozval! V první chvíli měla obrovskou radost. Pak jí došlo, že on netouží po ní, ale po sexu jako takovém. On k sobě nechce tisknout ji, ale nějakou ženu, je mu jedno, jestli to bude Eva, Hana, Dana či Jana… i přes velké pokušení podlehnout Davidovým svodům měla pořád svoji hrdost. Ani v největší nouzi by nebyla ochotná skákat, jak on píská. Neodepsala tedy nic.

Celou noc nemohla spát. Musela myslet na Davida a na jeho hbité prsty, na jeho silné paže a hebké rty. Přehrávala si znova a znova všechna jejich milování a toužila po něm jako nikdy. Ale toužila také po tom, aby on toužil po ní. Aby chtěl jen ji a ne jenom sex s nějakou ženou, aby myslel jen na ni a v noci se mu zdálo o ní. Touha v jejím srdci byla palčivá, až nesnesitelná, v očích se objevily první slzy. Jak dosáhnout toho, aby po mně toužil? To přece nejde, nebo ano?

Vyčerpaná usnula, sotva se však probudila, pokračovala v úvahách. Byla posedlá myšlenkou přimět Davida, aby se do ní zbláznil. Nebude to lehké, ale udělá v podstatě cokoliv! Najednou si vzpomněla na svá mladá léta, kdy se pokoušela být čarodějnicí. Bylo jí tehdy 16 let a jako většinu lidí ji odradila vyhlídka mnoholeté dřiny, proto skončila ještě dříve, než doopravdy začala. Z tohoto období jí zůstala Kniha stínů, čarodějnická kniha, kam zapisovala kouzla, která by se jí mohla hodit. Kdyby knihu našla, třeba by v ní nalezla odpověď na otázku jak. Odpověď na důležitější otázku, na otázku proč, Eva nehledala, prostě to takhle chtěla a hotovo.

Knihu stínů měla uloženou mezi učebnicemi ze střední školy. Ještě ve stoje v ní začala nedočkavě listovat. Kouzlo pro lásku, Ochrana před zlem, to není ono, to taky ne… rychle obracela listy, až narazila na nadpis Navěky tvůj. Dychtivě začala číst:

Velmi silné kouzlo, kterým donutíš muže, aby se do tebe zbláznil. Nefunguje na ty, kteří milují jinou ženu.

To by neměl být problém, pomyslela si.

Dobře si rozmysli, zda jej chceš provést, zda jsi ochotná nést následky.

Pod pojmem „následky“ si Eva představila spalující vášeň, která vžene Davida do její náruče. Po těchto následcích toužila a tak bez jediné pochybnosti četla dál.

Pokud ano, budeš potřebovat dvě látkové panenky a červené klubko. Za novu jdi do lesa a vykopej jámu. Poté se soustřeď na svůj cíl, představuj si, jak tvůj milý začíná cítit pouto a zároveň omotávej obě panenky červenou nití. Čím více nitě použiješ, tím silnější pouto bude. Zakopej panenky a věz, že s přibývajícím měsícem začnou přibývat jeho city.

To je přesně ono! Eva měla velkou radost, která se znásobila, když zjistila, že nov bude za dva dny. Cestou z práce si pořídila dvě látkové panenky a večer je pak připodobnila sobě a Davidovi.


13 názorů

violetlight
14. 03. 2007
Dát tip
už brzy, pravděpodobně do konce týdne

kdy bude další díl?:)*

silence
22. 02. 2007
Dát tip
copak jsem nejakej hotelier, nebo co?:)))

Zuzulinka
22. 02. 2007
Dát tip
dej pokoj z očekáváním:-)silence

violetlight
22. 02. 2007
Dát tip
děkuji, udělali jste mi radost kolik to bude mít dílů? plánuju ještě 3-4 Zuzu: že to nefunguje? se teprve uvidí!

T_O_M_
22. 02. 2007
Dát tip
Davidové a Zuzany jsou zvláštní tvorové :-) (vlastní zkušenost - vážně!)

T_O_M_
22. 02. 2007
Dát tip
doufám že 4 díl vyjde co nevidět - jsem zvědavý co se bude dít dál...

alternic
22. 02. 2007
Dát tip
Počkáme si, jak se po vyvyne..

cip_is
22. 02. 2007
Dát tip
Abych pravdu řekl, tato část se mi opravdu líbí. Pokud budeš přidávat díly, může z toho vzniknout pěkná rozsáhlejší povídka.

Narvah
22. 02. 2007
Dát tip
začíná to být trošku hloupoučké..

silence
22. 02. 2007
Dát tip
to si piš Zuzu, trefi obra kamenem, ba co vic, obr to nerozdejcha :) Nebo se pletu? :) jinak jsem v ocekavani :)

Zuzulinka
22. 02. 2007
Dát tip
jistě to nefunguje....Davidové jsou zvláštní tvotové:-)

johny45
22. 02. 2007
Dát tip
Hm...kolko to bude mat casti? Toto vyzera celkom dobre, ovela lepsie, ako prva cast, len ja osobne by som skor privital, keby to bola jedna ucelena cast...nie takto rozdelene na niekolko kuskov... Ale inak moze byt...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru