Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

odchod

03. 10. 1999
0
0
2435
Autor
slavek

rozhodnutí

Děkuji všem písmačkám a písmákům, kteří psali názory na moje dílko po srazu. Děkuji za názory. Svůj názor napsali Ti kteří se domnívají, že bych měl zůstat, Ti co si myslí něco jiného, nenapsali nic. Děkuji moc. Castan mi říkal, že z písmáka neodejdu, že jej příliš potřebuji. S pokorou a úctou musím uznat, že měl pravdu. Ano, ještě nějakou dobu tady musím zůstat. Písmák je pro mě způsob seberealizace. Způsob jak se ventilovat. Jak dát najevo svoje nejinternější pocity, touhy, bolest i to málo radosti, co život přináší. Zatím ještě zůstanu v písmákovi. Měli však li byste kdykoli pocit, že už toho bylo dost, prosím řekněte mi to. Děkuji Vám všem. S úctou, obdivem a vřelým přátelstvím, Váš Slávek.
slavek
06. 10. 1999
Dát tip
B.Ezejmenij: Věř tomu kamaráde, že na mně písmák opravdu nevysí. Bude fungovat úplně stejně i bez Slávka.. Ostatně jako cokoli jiného...

Saša
06. 10. 1999
Dát tip
slavku, myslel jsem že vše už bylo řečeno. Asi ne. Takže - máš pravdu, nikdo není nenahraditelný. Ale dobrých lidí je škoda. A zůstávají v srdci, i kdyby odešli. A pokud je šance, aby zůstali, tak by to měli udělat. Nebudu ti lichotit, nebudu tě přesvědčovat, sám ses rozhodl tak, jak ses rozhodl. Jsem rád, že zůstaneš, a pokud se jednou rozhodneš odejít do ústraní, budu na tebe vzpomínat jako na dobrého člověka s krásnou duší.

slavek
06. 10. 1999
Dát tip
Sašo.... Děkuji. Slova hřejí. Možná je to tím, že se člověk cítí špatně a sobecky potom vyžaduje pozornost. Děkuji Ti za tu pozornost.

castan
06. 10. 1999
Dát tip
Slavek: S úctou a pokorou......Ach yo.....

slavek
06. 10. 1999
Dát tip
castanku...

B.Ezejmenij
05. 10. 1999
Dát tip
kurnik... co sem měl kam napsat abys zůstal ???)
Fakt to nějak nestíhám........
o co tady JDE ?
kam to tady JDE ?
Tak tohle by nešlo... nikam nechoď, nebo to pude do .......... ano tam.

Anonym
04. 10. 1999
Dát tip
Slávečku, jsme s tebou

Bibša
04. 10. 1999
Dát tip
Obrátím list.

Slávo, jednou mi jeden kluk řekl :
"Mám problém. Miluji Tě. A nevidím jiné řešení, než Ti to říc." A problém přenesl na mě. A já byla ráda, za tu důvěru, za lásku a za to, že můžu něco dát.

Písmák je jako já. Děkuje za vyznání !!!

Print
04. 10. 1999
Dát tip
:-)

slavek
04. 10. 1999
Dát tip
děkuji Vám všem ještě jednou.

Merle
04. 10. 1999
Dát tip
NZ. Ty nás, my tebe. Tak co...

kačka
04. 10. 1999
Dát tip
Slávečku, moc mě těší číst si tvoje básničky i podčárníčky. Schránečka mého srdíčka je tu pro tebe, kdybys něco ze sebe potřeboval vylít, jsem tvůj hrob i vrbička, toužím tě vidět zeleného (ale ne jako u Esmeraldy - pokus o vtip), tím ti chci říct, že mi záleží na tom, abys to ve zdraví všechno přežil, i když pořádně nevím co. Případně přijeď do Ostravy, sejdem se na kafčo, položím si tě na ramínko, hlavu schovám do klína a klidně breč, mám tě moc ráda a vážím si tě za tvé názory i jako človíčka z lidu. Ps. Kdyby to nezabralo, tak jsem ti u sebe nechala malou povídku.

slavek
04. 10. 1999
Dát tip
Kačenko, Ty jsi zlatý člověk. Citlivý, plný lásky. Takových více. Pokud budu mít cestu do Ostravy, budu se snažit Tě najít. Možná se ukáži na Brněnském srazu.. Ještě nevím. :-) Zrovna tak, kdybys měla cestu do Prahy, ozvi se. Můj mobil 0603 817 927

slavek
03. 10. 1999
Dát tip
PS. omlouvám se, že Vás obtěžuji těmito svými výjevy. Je to dané tím, že momentálně mám několik osobních problémů, které zcela nezvládám. Nejsem rád, že je na Vás přenáším. Promiňte mi to prosím.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru