Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ruměnky v tvářích (1987)

02. 04. 2007
12
10
2251
Autor
JirkaS

.....

Krásně se smějí žárovky tvých očí na zelený posteli /u půlícího kruhu/ rozestlaný vůní června bez noh a bez matrací Kolem je karneval světel Slov a opilců v maskách vlnících se jak hořčičná pole naháněná nočním větrem Jsou dvě ráno možná tři Za chvíli vstaneme a budeme mít roztrhaná srdce přímo vprostřed stolku se vstupenkami A budeme sbírat drobný poztrácený u kiosku a za ně si koupíme další iluzi bezstarostnýho mládí ***

10 názorů

Lioness
03. 04. 2007
Dát tip
Tak tohle se mi líbilo moc moc moc*

zorka
03. 04. 2007
Dát tip
*

ty Jirko potřeštěný*

tonas
02. 04. 2007
Dát tip
Mně, kromě toho, že to umíš, pokaždé zaujme tvé teritorium, převážně je to postel nebo aspoň deka (třeba na střeše). Šťastný to člověk, šťastná to žena říkám si o tobě i o ní, protože nebýváš sám.Chtěl bych též poděkovat za mírnou reakci na mé povídání o "nohavici". Našel jsem je na Písmáku až dnes. Tvá mírnost mě potěšila. Asi sis povšiml, že se tam na mne sápou někteří,jako bych já a ne on nosil fízlům ty fízloviny. Já jsem s ním pobýval ve zlých časech a ty jeho psničky s nepřehnutelným nábojem odporu a a rozhorlení člověka, který nesnáší levárny a sviňárny, protože má charakter, mne konejšily. Tu o vlacích z Těšína mám rovněž nejraději, protože sedm kilometrů pod Těšínem jsem narozen. Mám rád i jiné , třeba tu "Kdybych se narodil před sto lety v tomhle městě..." V ní jsou ovšem zjevné nesmysly - třeba ta o hraniční závoře, kterou tam zvedají. To je nesmysl, protože tam závory nikdy nebyly a Těšín byl Těšín an blok. Závory tam dali až Češi, když po první válce anektovali Těšín a okolní Slezsko. Jirko, děkuji ti za mírnost a slušnost. Fízlové se mi hnusili a budou hnusit, ikdyby uměli pěkné písničky, snad o to více, ale to jsem už psal.

Ivo Koivo
02. 04. 2007
Dát tip
"atmosferická"*

tklivá ***

oleandr
02. 04. 2007
Dát tip
a za kolik je prodávají v kiosku já bych si taky koupil lístek! proše!

Zuzulinka
02. 04. 2007
Dát tip
jemná*

Norsko 1
02. 04. 2007
Dát tip
poslední "a" bych zrušil :-)* (tos psal teď nebo tehdá)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru