Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

palubní deník č.2 - kocour

04. 04. 2007
2
8
1829
Autor
Senyoryta

Jen hezky čtěte dál.

Se mi v baráku usadila krysí famílie. Všude lezli páč sem je vubec nevomezoval. Voni sou ty krysy náhodou celkem užitečný.  Lezli si gde chtěli, všude šukali a co našli to rozkousali na malý sračky.  Nejdřif sem to bral jako děsnou prdel.  Dneska měli bejt k večeři volomoučáky. Nebili. Ty krysí děfky mi je sežraly. Sem se nasral. Dyš mi zase jednou tagle bezelstně šukali před ksiftem,  sem popad  násadu vod koštěte a pořádně sem se rozmách. Sem taky ňákej chlap! Vobje jednou ranou! Ty krysy jebalky měly mozky fšude, kam sem dokouk. Hele, tagle sem chtěl taky chcípnout. V nejlepším. Ale vono taky proč chcípat.  No, tak sem ty chcíplotiny sebral a teďko kam s nima? Žrát je nebudu! To byl skoro ten kanybalyzmuz, nebo jak intoši řikaj. Sem je dal do zavařovačky po kyselím zelím a vyhodil na dvorek z vokna. Nejsem blázen abych doma skladoval vodpadky v popelnici. Jak ňákej fekál. Sem si přihnul z flahváče a šel chrápat.
                                                                                                               ***
Probuzení bylo pjekně na hovno. Pod voknem řval kocour. Sem šel čumět co se jako děje. To hovado se chytlo za palici do tý zavařovačky co sem hodil ven. Ste měli vidět ten jeho zuřivej zoufalej xift! Se snažil protáhnout to svý teploušsky atletycký tělo pod plotem. Nemoch.  Řek sem si, že todle se jen tak nevidí. Chytnu ho a zavřu do kurníku. Todle musí vidět alojz.  Ty vole, se posere!  Sem ho čapnul za ptáka a hodil přes pletivo ke slepicím.  Votamtaď se stopro nedostane. To je takovej malej kriminál. Sem na tom pletivu uďál takovou malou vyfykundaci. Sem do něj pustil dvěstědvacet.  Vona mi totiž na vejcoserky chodila kuna. Tenkrát bylo k vobjedu uzený. Ten čůrák kocouří pořád vřískal. Sem mu hodil šutrem po jeho vječně nadrženejch kulích. Neměl je vyšpulovat. Sem chtěl jít zas chrápat.
                                                                                                              ***
Mně probudil alojz. Prej co se to u mě děje. Sem mu řek že hovno. Ať prej de semnou, že něco uvidí. Sem ho doved ke kurníku. No ty vole! Katastrofa! Kref peří fšude! Kočkopích v amoku zamordoval všecky mí vejcoserky! Stejně, co mu to bylo platný! Mu v zavařovačce došel kyslik a chcípnul stejně. Sme ho  hodili na hnojiště.

8 názorů

fajo
12. 04. 2007
Dát tip
a sakra!

Senyoryta
12. 04. 2007
Dát tip
to je deník, v životě hepijendy nebejvaj :)

fajo
12. 04. 2007
Dát tip
no chudák kocúr..)to už je trochu silná káva..takto po ránu..happyend nič?!!;o))

houmles
05. 04. 2007
Dát tip
jasnej typan za vejcoserky a kockopicha.

reka
05. 04. 2007
Dát tip
tohle mi trochu připomíná již dávno vyhozeného mistra Komrce. ten byl ale aspoň vtipnější.

Senyoryta
04. 04. 2007
Dát tip
avízo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru