Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jaro na pivním tácku

03. 05. 2001
1
0
1136
Autor
Agony

Tak nějak se to opravdu stalo. Čeština zámerně ochuzena o gramatiku.

...a máme jaro, ty vole Járo, natoč mi ještě pět, ať mám dneska hezkej svět. ...a máme jaro, ty vole Járo, mrkej na ni, ta má dudy, možná projde právě tudy... ...a máme jaro, ty vole Járo, já včera uvařil auto, škytlo a finito. Járo, tak kde seš sakra s tim pivem!
ulita
06. 05. 2001
Dát tip
jasně - není nad autenticitu...:)

Agony
04. 05. 2001
Dát tip
Pro všechny odpůrce toho slova, píšu to tedy tady znova. Jde pouze o záznam hospodské atmosféry, a žádné hanění biblické Magdalény. Zkrátka a dobře, jak jsem koupil, prodávám, občas sice přidávám, ale ne v tomto případě. Ta věc se tak zkrátka musí brát - sedíš u piva v hospodě a chlap u vedlejšího stolu řekne po pěti kouscích právě tohle.

Cavalera
03. 05. 2001
Dát tip
hm ... pominu-li, že blbůstka je spíše jen jistou nadsázkou, tak minimálně třetí sloka trpí srdeční aritmií ... .. jinak nesnáším slovo dudy ve smyslu zde vyplývajícím, čímž oceňüji "dílko" antitipem ..

ulita
03. 05. 2001
Dát tip
já to slůvko taky nesnáším, ale tady mi kupodivu moc nevadí, to škobrtnutí je dost citelné - ale jinak se mi to docela líbí - má to atmosféru, kterou si všichni dokážeme představit...

Ženatej
03. 05. 2001
Dát tip
Znáte tu písničku o transvestitovi? Šel tudy, měl dudy... :-))

Vojtek
03. 05. 2001
Dát tip
ženáč :-)))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru