Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Večer odjezdový

13. 04. 2007
2
8
1011
Autor
Brynhyld

Lambertovi...

Nedá mi spát extáze vonící tvým dechem..Každý tvůj dotek zarývá se do mých myšlenek...jak plynou. Jak plynou volným veršem jako miliony řek - lásky i hořkosti i vášně i nenávisti i obyčejnosti...Chci! Nic víc tu není. Chci. A drtí to všechny zdi za skla. A všechny střípky mojí moudrosti...A proto roztrhám tě a spálím a smísím se solí svých slz ...V orgasmu zoufalství a něhy...Ve zvláštním pohnutí a tichu. Pak zlíbá tvé rány motýl smrtihlav. A já..nahá před touhou i bohy.. usednu tiše k přadenu tvých snů.


8 názorů

líbí se mi *T

Brynhyld
14. 04. 2007
Dát tip
Ha! Šlo to.

Brynhyld
14. 04. 2007
Dát tip
Díky, dobrý tip. A jestli se to dá předělat, dám tam to MIMO :-)

kategorie není důležitá pro psaní ale pro čtení... mnozí podle ní vybírají co číst a pak můžou namítat že to není to co bylo inzerováno :o) taky taklhe někdy píšu - pak to dám do kategorie MIMO...

Brynhyld
14. 04. 2007
Dát tip
Ježiši, já nevim...Moje poezie nemá pravidla. a kdo říká, že to musí mít konkrétní formu? Když jsem to psala, nebyla kategorie to nejpodstatnější...Jinak dík :-)

IVO
13. 04. 2007
Dát tip
Určitě to zase není špatný. Jenže, holka, buď je to volný verš a pak by to chtělo nacpat do řádků pod sebe, nebo je to jiná (?) kategorie.

Brynhyld
13. 04. 2007
Dát tip
Djík :-)

tip*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru