Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Domény poezie a próza

03. 05. 2001
3
0
3762
Autor
Olda

Rychlým sledem několika událostí se k nám dostává možnost vytvářet obsah českých domén poezie.cz a (pravděpodobně i) proza.cz . Rád bych se tedy zeptal, zda-li by se našla skupina lidí kteří by se chtěli na existenci těchto domén podílet. Nic není nalinkováno, vše je možné. Zřejmě by mělo jít o styčný bod poskytující reference na zajímavosti na českém internetu, stejně jako býti sám zdrojem. Jistě nejde o nic převratného, takových stránek je a bylo, ale zmíněné názvy dodávají zvučnost, respekt a zajišťují publikum.
Rising_Star
19. 06. 2001
Dát tip
poezie.cz se v současné době převádí z mé osoby na Oldu, ale co že tam chce opravdu rozjet, v tom taky nemám úplně jasno ;)) Pegas

kalinka
05. 05. 2001
Dát tip
viz. Konstantinidisova a Cavalera teeez.......stejne otazky?????...... V podstate, proc ne, ... jiste nejak ano... jakaaa by mela byt napln.....struktura......a vize budouciiiiich krokuuuu.....???:o)))

viz předešlí

Co obsahuje to slovo PODÍLET ??

Cavalera
03. 05. 2001
Dát tip
To je Tvá práce Oldo? Nebo kdo tam psal to asp? .. a kdo vlastní doménu?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru