Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nemlčení o temné stránce písmáku (aneboť kostlivci ve skříni).

26. 04. 2007
20
149
7274
Autor
SENIOR

Bez dalšího komentáře.

Relativně dobrý den písmáctvu.

Je jakoby neodiskutovaným faktem že poslednodobní  nudivitnost děl překračuje už rozumné meze pro radostno z práce redaktorské. Nyní mi to však chvíli nevadí jakoby, protože můj význam zde přecijen redaktorství přesahující, a velkolepý, že se dám považovat za jakési svědomí Písmáku. Ze své posice polobývalého nejdiskutovanějšího kvalitního autora a významné osobnosti písmáku vůbec je, mou skoroby jako i poviností vyslovit se i k tomu co je na písmáku schnilé již řadu let a tím pádem se chvíli čtení nudochabů vyhnout.

 

Problematika o které teď bude mnou krátce pohovořeno nesouvisí ani tak jakoby se změnami k horšímu, které písmák prodělal s cílem celkového znudnění až očobolného (jakoby nestačilo to nedostatečno dílní.)

 

Týkalo se to totiž i místně zbytečně velebívaného písmáku ve staré versi. Ani by si mnou onoho vážného krimovního nešvaru nebylo mnou povšimnuto, ale obracely se na mě ve zprávách někteří písmáci, že sice si uvědomují že jejich dílko jsem hodnotil jako pětkovní správně, ale nemá skoro cenu se od minula oprostit smazáním, neboť je (teď) i bylo dříve stále kdesi archivováno, přičemš tento trapný průšvih vyjde najevno zpravidla tak, že se smazané dílko po čase objeví!

Podotýkám, že se to na rozdíl od minula děje celé pod záštitou oficielní instituce, jakou je ona jakási nepisovýchovná  škola LA, zřejmě částečne nedotovaná i z našich peněžen (státního rozpočtu), navíc toho času se sídlem na Pankráci.

 

 

Tedy nuže, je se mnou ptáno!

 

§ Je snad možno aby se dílko opravdu dokonale smazané opětovně objevilo?!?

 

§  Nemá snad autor na písmáku právo na opravdové smazání a zprovození ze světa nepiského dílka pokud už procitnul a chce začít čistostolně??!

 

§ K čemu slouží a komu? tento neprávní archiv o kterém se dá říct že by se dal použít i k prodání jakožto legrace do bulváru v případě zeslavnění (v čemkoliv) některého z autorů??

 

§ Kdo za tento pastav vůbec nese odpovědno?  Jak se bude hodlat tato nelegální situace řešit abychom mohli na písmáku konečně uvítat výjímečně i jednu změnu ku lepšímu??! (I kdzž je jasno, že o „estetično“ tady jde až v poslední řadě.)

 

 

Chtěl bych skorobÿ jako požádat ony dopisovatele i jiné písmáctvo o veřejné uvedení zkušenosti s tímto. Korespondenci mně se vaše schopnost brát se za své věcovstvo nezlepší i když jak vidíte, se jinak za vás svou autoritou účině a plně postavuji.

Protiautorní šlendrián se na našem relativne oblíbenem servru nesmí trpět, a doufejme, že bude rychle a v tichosti zjednána náprava ješte trochu dříve než bude mnou zajištěn jakýsi jakoby nezávislý audid.    


149 názorů

katugiro
03. 11. 2011
Dát tip
Zuzu, promiň, buď jsem se překouk, nebo mi přeskočilo, nebo jsem byl sám v obraze víc, než jsem... už sám vůbec nevím, o co šlo :)

Bert : no ty vole...po dlouhý době jsem se sem vrátil tak se musím rozhlídnout co se tady během těch let událo... a brouzdáním po starších dílech holt člověk občas narazí na podobný perly :) aha, tak to asi nikdy nevyužiju :) dík za osvětlení, byl bych línej to hledat v pravidlech ...

tangens : beztak to byl nějakej alter či co...

papouch : to taky nevím co je, vy tady nemáte na autory koš jako na totemu ? :)

Fouraix
29. 10. 2011
Dát tip
dík za avi, rád jsem si osvěžil:) oldjerry: ráčej si povčimnout, že zde pouze avizoval k diskuzi z r. 2007, takže se nic neděje, o důvod ke spravedlivému rozhořčování jsi bohužel připraven a můžeš spát dál :)

papouch
28. 10. 2011
Dát tip
DK -> do neoblíbených

...DARY !

tangens : ty vole, nemám zdání co to vůbec je, ale je to vtipný, škoda, že ty komentáře jsou tak dlouhý a nemám čas je číst :) a posílání hromadnej avíz ? LEGEN...počkej si...

IVO
27. 10. 2011
Dát tip
To jsou mi věci, proč to avízo od nebožtíka? Jak skončil SENIOR, je tu od těch dob ňák míň srandy. Štvanice? To byly lovy panstva, šlechty. Na Písmáku se spíš provozují kruhové hony a střílí se fest do kola, i když střelec na flíglu už odtroubil. Dost často se setkávám také s čižbou podle hesla: když ptáčka na lep chytají, v krmítko tipy mu dávají. Ach jo.

Oldjerry
27. 10. 2011
Dát tip
Škoda, že tu není papouch. Oznámkoval a očísloval by tuto naprosto zbytečnou debatu, která nanejvýš rozptyluje tvůrčí typy a stejně nikomu neposlouží... no - snad jenom jako comeback psáče s pokřivenou češtinou. Stále je zde opomíjenou pravdou, že i na Písmáku lze aplikovat tržní mechanizmus : mají tu blbé zboží? tak tu nenakupuj... Já tu za šest let vidím pokrok - ovšem nejsem elitář a nemyslím si o sobě, že spasím českou literaturu. Škoda... nebyl tu sice nikdy klid, ale taky tu nikdo nepouštěl směs chloru s merkaptany. Nastává opět štvanice...

Zuzulinka
27. 10. 2011
Dát tip
katiguro - nějak tu Tvou reakci něpanimaju, neboť je zcela mimo mísu a diskuzní téma, jen malá glosa...Lepší nedostat nic, nežli s fanfárami vyfásnout kulové.

katugiro
27. 10. 2011
Dát tip
Zuzulinka do toho ještě šlápne, mnou je raději jeto k balatonskému oceánu... O tom že by na mé náročné souvkusí mohly zapůsobit jakesi bezambiční vteřinovky postrádavé metafobrazace je mým jáem velepochybováno. Kdo chce malo nedostane obvykelsky nic. :))

Zuzulinka
27. 10. 2011
Dát tip
uff, já tady asi nikdy nic nesmazala, takže nejsem vůbec v obraze...ale každopádně by mně autor sám mít tu volbu dílo zviditelnit či zneviditelnit - to je jasné jak facka

mám zase avízo.. kde se to tu objevilo? od těch dob uplynula tři léta a co jsem zde psala to dnes bych neudělala...

TEMNÁ STRÁNKA PÍSMÁKU ... začínám se bát :-D

to je ale blbost, co jsem tu napsala...promiň, asi moc pršelo hezký den přeje sluníčko

já nechci málo,seniore.. že za vteřinku, tím jsem chtěla říci, že mám asi talent..Pár mých básní již vyjde knižně, takže nic nedělám zbytečně...Jsi velmi přísný,přece se nepíše podle šablon? Buď na to mám anebo ne...Tak jako když hraji na klavír...Procítěně a někdo jen suše technicky...To je ten rozdíl..Pa a děkuji Ti za pár Tvých úpřímných slov..

SENIOR
17. 07. 2008
Dát tip
Algaranna: Přesnější informát poskytne jistý programospisovatel Dero.

SENIOR
17. 07. 2008
Dát tip
sestr: To bude tím že si mou osobou byla dávána pauza na zotavenaci od zdejšího pekelna netalentu + na odbornou maturaci a dovolenou u balatonského oceánu. Tedy mnem nebyl čteným nikdo. O tom že by na mé náročné souvkusí mohly zapůsobit jakesi bezambiční vteřinovky postrádavé metafobrazace je mým jáem velepochybováno. Kdo chce malo nedostane obvykelsky nic.

Seniore, mrzí mne, že mne nečteš, jen ten poslední inzerát...Já vím, že to zde nepatří, ale myslila jsem jej vážně,víš...Možná bys mne mohl navštívit třeba u " Neviditelné lásky"..Když něco napíši, mám to za vteřinku a to bys třeba mohl ocenit:o)) Ne, nezlob se, jsem vlastně skromná osůbka. Měj se moc hezky. Zdraví sluníčko

Algaranna
09. 05. 2008
Dát tip
Vynechám pročítání reakcí...a řeknu jen, že jsem sdělením autora šokována a doufám, že vše je již napraveno...

jaza
25. 02. 2008
Dát tip
za první větu...* více snad nezajímá nikoho

proste vás oboch žerem - aj StvN, aj teba.

fajo
15. 05. 2007
Dát tip
Registrací svého uživatelského jména se zavazujete dodržovat následující podmínky a pravidla: -Uživateli není dovoleno, zneužívat či blokovat jakoukoli součást služby www.pismak.cz, její chod nebo data systému. -Uživateli není dovoleno porušovat autorské právo nebo vkládat příspěvky, o nichž se provozovatel může domnívat, že jsou v rozporu s platnými zákony ČR. -Uživateli není dovoleno spamovat (opakovaně vkládat příspěvky se shodným obsahem nebo hromadně rozesílat zprávy atd.) -Uživateli není dovoleno urážet, napadat či jinak poškozovat ostatní uživatele služby www.pismak.cz nebo partnery serveru. -Za nevhodné chování se považuje též používání neetických nicků - tedy nicků, které mohou poškozovat nick prvotní (nicky zesměšňující či nicky snadno zaměnitelné za nick původní), a nicků, které by bylo možné považovat za nicky související s vlastnictvím a správou serveru (písmák, šéfredaktor, admin apod.). -Uživateli není dovoleno uveřejňovat reklamu komerčních služeb či produktů, s výjimkou publikační činnosti uživatele a kulturních akcí, souvisejících se zaměřením serveru. Při porušování uvedených pravidel mohou být uživateli z rozhodnutí provozovatele uloženy dočasně či trvale tyto sankce: -smazání kritiky -smazání příspěvku -blokování vstupu uživatele na server Písmák -smazání uživatelského účtu -zablokování IP aké podmienky a pravidlá sa zaväzuje dodržiavať druhá strana,ani srnka netuší.. aj tak sa dá...

Chibi sou ďýla hlubáků..

Oldjerry
04. 05. 2007
Dát tip
Parmenides najmě body 2,3,4, a 7.... podpis, punktum, posypme to....

.
04. 05. 2007
Dát tip
přesně tak .. jako vždy máte pravdu pane (jestli vás toto oslovení neurazí)

SENIOR
04. 05. 2007
Dát tip
.: Hloupému zřejmě nelze vysvětlit co te to téma diskutace a jak se na ní chovat. Nelze než být mno blahoskloným a spíše to přejít. Rozhodne se na případné tvé diskutaci nebudu chovat obdobně ani jakoby za trest. Toto primitivno mne není hodno.

.
04. 05. 2007
Dát tip
a vůbec máš tam spoustu hrubek --- 5 a jakoby smazat

.
04. 05. 2007
Dát tip
máš tam hrubku - ale obracely se na mě ve zprávách někteří písmáci -- ty velevážený nejkvalitnější ňoumo písmáka

Baziliška
02. 05. 2007
Dát tip
v poho:)...a nezabíjet prosím:)

no čtu v rychlosti, sorry, bazi, páč je tu příliš mnoho bahna a nechci utonout.

Tak co, senjóre? Tik, tak, tik, tak.... Máš eště čas do pátku. Pak to boóóóóóuchne! Zatim pá.

anti.vůl
30. 04. 2007
Dát tip
Senior: Chtěl bych tě podpořit protože si myslím že máš pravdu. Od těch tvých \"okras\" si to oprostit umím a podstata je jasná. Ale pochop že to neudělám s používaným nickem a obdivuju každého, kdo si umí pomyslet - vlezte mi na hrb, když s tím souhlasím tak to prostě podpořím sám sebou. Ještě si to tedy rozmyslím.. Víc jsem napsal v reakci na té stývnově podivnosti.

Baziliška
30. 04. 2007
Dát tip
skleníku, čteš nepozorně:)) právě že ze zákona je máš - to jen někdo si myslí, že internet je džungle, kde platí právo silnějšího...a že když není nikde na tomhle serveru řečeno, že to právo máš, tak ho vlastně nemáš...:)) jinak samozřejmě souhlasím, jestli jsem to řekla nesrozumitelně, omlouvám se:))

séňo, já víceméně souhlasím s tím, co se ti nelíbí. nece se mi teď číst pravidla. nicméně, je tam nějaký svolení s použitím děl pro potřeby serveru a teď de o to, jak je to v zákoně že jo, někde ho doma mám a tam jsou tuším různé druhy licencí - omezená, neomezená atd. čili de o to to posoudit jasně ve vztahu k zákonu. Z etického hlediska navrhuju vlastníkovi serveru aby smazal smazaná díla, pokud s nimi nemá další konkrétní záměr, a ta smazaná se kterými záměr má, aby konzultoval s autorem, .. to by se mi asik jevilo jako fér.

katugiro
30. 04. 2007
Dát tip
Hřejeme si časované kostlivno na prsouch! :)

SENIOR
30. 04. 2007
Dát tip
Baziliška: Dik, konečne zase někdo jakoby aspoň pochopil téma diskutace (\"smazat neznamená smazat\") a ono nesvéprávno. Mám vážné pochybno že by někdo z database mazal relativně povedenější slátavno, ale u věcí jež časem stydínské mu, tu možnost má mít. A né jen ignoranci. A to mi zde předhazují že si jakoby nevážím nepisů (jen kvůli kritikám), ale to né já, ale ten co jim nelegálně zapovídá odstraňovat ony nejtrapnější pokusy a ty číhají jako časované kostlivno na jejich společnský úspěch. skleník: O fakticém nesmazatelnu děl tam není ani čárka.

sorry za překlapy, chybějící interpunkci atd. je ráno, mno

Baziliška: aniž bych se vůbec chtěl do této diskuse zapojovat, musím Tě uvést na pravdu boží, teda nechcu tě zabít, ale zkrátka: Je to přesně naopak, než říkáš autorské právo má ze zákona každý autor. Jeho dílo může kdokoliv použít pouze v s jeho svolením a v rozsahu licence, kterou k tomu dá. Čili, teď by bylo dobré pročíst si, s čím jsme to vlastně souhlasili při vstupu na tento server a jak širokou licenci jsme mu udělili. Pokud si matně vzpomíénám, tak neomezená nebyla. Ostatním: Tuto diskusi shledávám jako oprávněnou a závažnou a vadí mi, když se lidi navzájem zbytečně a bez předchozího popudu urážejí, místo aby se snažili domluvit a vyjasnit se na čem se shodnou / neshodnou. A žlutim jak párek!

Houpačka
30. 04. 2007
Dát tip
Oldjerry: Já nevím jaké souvislosti protože tady jsme prostě na někoho diskusi a tys přišel jen cosi hulákat, což nechápu. Já se k tématu aspoň zmínila. Ale nechci se tu dál hádat, chci si přečíst ještě nějaký dílka. Měj se.

Oldjerry
30. 04. 2007
Dát tip
Houpačko - neznáš souvislosti a dopustila ses toho, copřisuzuješ mně. Tady se vůbec nejedná o nějaké mazání a znovuobjevování děl... to je daleko hlubší. Nečteš to celé, ale vynášíš soudy - není ti to samotné podivné ? a to ještě ta diskuze zdaleka neobsahuje všecko. Uvítám tvůj názor, až budeš v obraze...

Houpačka
29. 04. 2007
Dát tip
Oldjerry: Mno a taky jsem myslela že smazat znamená smazat, takže jsem seniorovi za info povděčná i když písmák jen sváteční:) Nehodlám to číst celý, ale řekla bych, že diskusi si může založit každý:) Pokud má navíc velice konkrétní téma a né jen nějaký nesmysl i když třeba tebe netíží. Přijít pak na jeho diskusi jen takto prudit bez čehokoliv k téma... to pak vypadáš ty trapně a v on naopak ten správnej, protože ti to poprávu vmete do obličeje. Je to od tebe trochu až inkvizitorsky trapný... Jen názor:)

Oldjerry
29. 04. 2007
Dát tip
To je odporné nepisno, obludnohovadné sračkovno. Je tuzde bavitelno a zázamovno o rozmazatelněnosti hovniva. Sám velkohubný nepis který tu rozpoutavostně štve autorstvo proti sobě vzájemnostně je hajzlíkovec chorobnomozkovný, poutavostně loudný pozornostnosti. Jinými slovy : plníte SENIOROVO přání, bavíte se o hovně a hodně ho rozmazáváte. Račte se vrátit na začátek a uvědomit si, proč se sem vracíme. V tuto chvíli je jedno, kdo je tu šest let a kdo dva, či jeden rok. Jsou tu někteří lidé s přirozenou autoritou, která vyplývá z jejich tvorby a celkového chování i vůči autorům, kteří mezi zdejší špičky nepatří. Pak je tu pár Písmáků, kteří sami jsouce nepisy vyžadují pozornosti, rozvíří vzduch na serveru, a když vzruch utichne rozbouří ho opět na jiné straně Písmáckého rybníka. Co mne zaráží, že nakonec tento živel je jmenován redaktorem, aby to jeho svinstvo mělo oporu ve funkci. Všechny ostatní redaktory tato skutečnost shazuje a většinu lidí, kteří se sem chodí bavit a někdy i trochu realizovat, otravuje... Možná že právě špičky mají jiný názor. Přesto si nemyslím, že jsem to napsal zbytečně....

papouch
29. 04. 2007
Dát tip
pozorovatelííí - ale zdaleka né fšichni jsou tu magoři, je tu přece i pár milých človíků, no ne? :-)

Baziliška
29. 04. 2007
Dát tip
senyoryta-omlouvám se za avi. wisky-názor máš ve zprávách, když už ti vadí prznění jazyka, tak slovo argumentace se obvykle používá v jednotném čísle...

Tak co, Senjóre, vojna nebo mír? Tik tak, tik tak.... Hej, a proč ta avízo, bajzliško? Mam se nasrat :D ?

Alojs
29. 04. 2007
Dát tip
a ještě k oné nadsázce: ať už to nadsázka je, nebo není, ne vždy má toto počínání nadsázkový dopad na autora díla, které si Senior přečte a na nějž typicky zareaguje. Myslím, že tahle nadsázka redaktorům nepřísluší.

Alojs
29. 04. 2007
Dát tip
souhlas s wiskim. to, čím diskuse začíná, je s obsahem bezprostředně spjato. Nahledě na to se tady po šest stránek diskutuje o něčem, co mi sami zjevně nezvrátíme. Tahanice o nějakém právu, snaze či volbě jsou jen chozením okolo rybníka. Ano, Písmák hapruje. Nehrapruje však jen on, ale i řada dalších serverů. Bordel je takřka všude. Chyba však netkví v redaktorech (jak jsem si tady v některém příspěvku přečetl), ale v systému a v tehdejším přechodu ze staré verze na novou, která nebyla doteď plně vychytána. Co se archivace týče. Tohle není devíza jen Písmáka, ale archivace probíhá všude. Není problém otevřít si stránku, které je rok zdeletovaná. Vše jde přechcat. A celé to hysterčení? Přijde mi vyhrocené. Skutečně. Když tady člověk jednou píše, musí počítat s tím, že jde s něčím ven, s něčím na pult. To, co diskuse nadhazuje, si nezasluhuje třetí světovou válku.

Renas
29. 04. 2007
Dát tip
blala

pozorovatel
29. 04. 2007
Dát tip
a sakra tolik jich bejt nemělo i když papouch říká, že Písmák je smetiště a shromaždiště totálních magorů smažte to někdo

pozorovatel
29. 04. 2007
Dát tip

Baziliška
29. 04. 2007
Dát tip
tak jóóó, Papoušku, už nic neříkám:)))

pozorovatel
29. 04. 2007
Dát tip

Baziliška
29. 04. 2007
Dát tip
Wiski, asi si nerozumíme;)))...kde jsem řekla byť jen slovo o umění??...celou tu pasáž sis mohl odpustit, pláčeš na nesprávném hrobě...stejně jako svoje slova o důležitosti formy...to je myslím na zcela jinou diskuzi... o "definici" svobodného umění jsem se tě neprosila a krom toho je úplně mimo téma...stejně tak ti můžu definovat třeba cistron a osočit tě z toho, žes daný pojem nepochopil...zamysli se prosím, když něco píšeš:))) za vší lidskou blbostí taky nadsázku nevnímám, ale tady mi připadá celkem nepokrytá...když už tě uráží jeho jazyk (jeho neologismy jsou mimochodem mnohem vtipnější než slovní klišé, jichž je písmák plný), proč se stejně vehementně nepustíš do těch, kteří češtinu przní tím, že nedodržují základní gramatická pravidla??? a že je těch hrubek v místních dílcích až moje oči slzí... to, že něco nemůžeš ovlivnit, neznamená, že je tedy vše v pořádku...přece (stále ještě -zaplaťpámbů) můžeš alespoň protestovat...spor se vede o to, že "SMAZAT" NEZNAMENÁ SMAZAT...a dodneška platí, že bys musel dát SOUHLAS s tím, že s tvými daty bude nakládáno jakkoliv, aby s nimi mohlo být nakládáno jakkoliv...přeci jenom dílko (o kvalitu se spor rozhodně nevede) je něco jiného než pár žblebtů v diskuzi pod článkem... když vyčítáš seniorovi prznění jazyka, protože si říká spisovatel (!!!), tak jsi asi dost nepozorným čtenářem, rozhodně jsem nikde o této jeho stylizaci nenašla ani zmínku... byla bych ti vděčna, kdyby sis příště odpustil kecy typu "nebuď bláhová" obzvlášť v okamžiku, kdy mi podsouváš něco, co jsem vůbec neřekla... Wiski, je jednoduché být osobní, těžké je adekvátně argumentovat...a ty sis vybral tu lehčí cestu...

papouch
29. 04. 2007
Dát tip
jééškotky... Baziliščíí .. :-) achjo dělám si legraci z toho, že senior píše "schnilé" což je příšerný pražskizmus, taková hrubice od někoho, kdo se ohání čistotou jazyka .. víc nic jinak je mi tahle diskuze celkem egál Jinak - pod Wiskiho "Senior zachází s jazykem jak se štětkou od záchoda... atd" se rád podepíšu :-) Resumé: Jen se bavím, víš? Takovýchto planých diskuzí za těch skoro 8 let, co jsem na písmáku pamatuji obrovské množství a vím, že nebyly k ničemu... To je celé.. Hezký den všem a pohodičku v duši! ☼

tiez si neprajem aby mi chodili aviza od tejto komediantskej diskusie dakujem:)

Baziliška
29. 04. 2007
Dát tip
papouchu, ráda bych, kdybys mi osvětlil svoji reakci, nějak mi nedošel její smysl... když už jste všichni tak strašně vzdělaní a na výši, argumenty ad hominem do diskuze nepatří...takže poznámky typu: nedodržuješ gramatická pravidla (když za a) nechápete nadsázku spojenou se SENIOREM a za b) nejedná se o předmět diskuze) jsou poněkud mimo mísu... vy, co vám je jedno, zda se vaše věci úplně smažou či ne, je vám také jedno, že nikde není řečeno, že na svoje věci máte něco jako "autorské právo" a že by neměly být použity k jiným účelům? (třeba jako učební materiál pro studenty ve stylu "takhle ne, takhle ano")...alespoň, co vím, svého času Falka se svého autorského práva domohla...takže něco takového existuje i v našich luzích a hájích...vy opravdu věříte tomu, že je to samozřejmost?? vím, že se na netu archivuje spousta věcí a že by si člověk měl dávat pozor, jakou "stopu" zanechá...ale má opravdu někdo právo shromažďovat údaje (ty smazané znovuobjevivší se zprávy považuju za opravdu tristní skutečnost...tady už argument o žádaném obnovení opravdu neobstojí), které jste se rozhodli odstranit??? podle vás je teda internet džungle v níž neplatí ŽÁDNÉ zákony???...myslím, že se dost zásadně mýlíte... omlouvám se za avi těm, jichž se výtky netýkají a opravdu nejsem S. alternick a ani nemám jiný důvod jej obhajovat...ale některé věci prostě považuju za základní slušnost a to, že diskutujeme na netu, nepovažuju za důvod na slušnost rezignovat

papouch
29. 04. 2007
Dát tip
...nepochopil... nic nepochopil ... :-) neumí čééski :-))

Renas
29. 04. 2007
Dát tip
blabla bla

SENIOR
29. 04. 2007
Dát tip
Papouch jiKo: Hosi, šel jsem někdy jakoby snad já na nějakou vaši diskusi aniž měl něco k tématu? Takové spratky bych nejradeji vytahal za uši, naštětís mám pro nedospělské klukoviny realtivně pochopení. Ty plky bezvýznamů důchodního věku za zenitem vůbec nekomentuji. Jděte se jakoby baviti zpět do vaší rezervace jak vařit vuřtguláš a přístě se na diskuse dostavujte jen s hloupostmi aspon k tématu. Všichni kdo diskusi zakladají budou tomu relatinvě rádi, pokud o vaše vykopávny ješte vůbec stojí. Jinak včera mnou nebylo možno se na internet dostavit, ale jak tak zběžne čtu, jakýsi (jinak nepis) karolko to relativně jakoby i překvapovně dobře napsal za mně. I když bych to mnou bylo podáno samozřejme lépe a pro chabé oponentnstvo velmi zdrcujně.

JiKo
29. 04. 2007
Dát tip
Já bych neřekl, že SENIOR je významná osobnost písmáka.

papouch
28. 04. 2007
Dát tip
jinak - tahle diskuze je další důkaz toho, že Písmák je smetiště a shromaždiště totálních magorů. :-)

papouch
28. 04. 2007
Dát tip
> .. schnilé ....!!!! Jsi hňup. Všichni se na tom schodnou. Naschledanou.

Karolko
28. 04. 2007
Dát tip
StvN: Nezmysel je to, že senior nemá pravdu. Má, aj keď je to nepohodlné. Opak obhajuješ. Existuje aj duševné vlastníctvo a možnost jeho porušenia. Autori sem dielka iba požičiavajú a to by obhájil každý nezkúseny právnik. A už mi avi nedávaj ani ja ti nedám. S tvojím buranským prístupom k diskúzii akože "tvoj príspevok čítať nebudem ale.." už ma proste len nebavíš. Ďakujem za pochopenie. Sbohom.

StvN
28. 04. 2007
Dát tip
Můžeš mi prosím ukázat, nejlépe ocitovat, kde obhajuji ten nezmysel?

Karolko
28. 04. 2007
Dát tip
StvN: Tebe došli už zo seniorom a na mna si nestačil už ani omylom. Asi preto že obhajuješ nezmysel a nevieš pre svoje ego prestať. Každý kdo si to prečíta a nie je protiseniorovský ritný alpinista za každú cenu, si zrobí o tvojich "argumentoch" obrázok sám. Tvoj naj argument bol asi "nečítal som to". Ináč si nulka a chcel bys skákať.

Karolko
28. 04. 2007
Dát tip
Alojs: No tam tie pindy na začiatku nie sú podstatné, to asi patri k autorovmu folklóru. Diskutuje sa o tých "paragrafoch" a to čo zminuješ je ztrata času a jak by napsal s. "není předmětem diskuze". Ale já už na vás kašlem, máte tu neprávny bordel na ktorý upozorní každý exot a eště sa vám to páči

StvN
28. 04. 2007
Dát tip
Karolko - když dojdou argumenty, přejde se k urážkám. Až vyspěješ, přijď si opět popovídat.

Karolko
28. 04. 2007
Dát tip
Stvn: Ja tvoje ale čítam!!! Máš vychovanie opice. Áno si teda fakt debilko. Už sa ti ma podarilo presvedčit. Končím s tebou. ps. Mám právo na svobodné nakladanie se svojimi dátmi. Najdi si to sám primitív.

StvN
28. 04. 2007
Dát tip
Karolko, já ten tvůj příspěvek ani číst nebudu, ale jednu otázku. Kde jsi přišel na to, že máš právo na internetu něco mazat? Můžeš mi ten zákon ocitovat? Nebo je to právo matky přírody? Či snad právo silnějšího? Na tom, co píše SENIOR a co píšeš ty není nic logického. Vy jen prostě zaměňujete pojem PRÁVO a JÁ CHCI. Takže to formuluj takto: Já chci mazat svá díla. Nikoli: Mám na to právo. Protože žádné takové právo zkrátka a dobře neexistuje a pokud existuje a já se mýlím, tak mi ten zákon prosím ocituj. Děkuji.

Alojs
28. 04. 2007
Dát tip
"Je jakoby neodiskutovaným faktem že poslednodobní nudivitnost děl překračuje už rozumné meze pro radostno z práce redaktorské. Nyní mi to však chvíli nevadí jakoby, protože můj význam zde přecijen redaktorství přesahující, a velkolepý, že se dám považovat za jakési svědomí Písmáku. Ze své posice polobývalého nejdiskutovanějšího kvalitního autora a významné osobnosti písmáku vůbec je, mou skoroby jako i poviností vyslovit se i k tomu co je na písmáku schnilé již řadu let a tím pádem se chvíli čtení nudochabů vyhnout." no... co k tomu říci? snad asi nic. přestože se dále rozjíždíš a pokoušíš se něco nadhodit(což kvituju, neboť bych zřejmě nestrávil další vzletně podanou chválu sebesama a jistou aroganci), souhlas nevyjádřím a půjdu o dům dál. P.S.: opravdu píšeš nepřehledně. Jde rovněž o to, že ani nedodržuješ základní pravidla Českého pravopisu. I proto, redaktore, působí poněkud vtipně, když se tady následně opíráš do písmácké šedě a autorské neschopnosti vyplodit cosi na výši.

Karolko
28. 04. 2007
Dát tip
Stvn: Že sa do toho ešte babrem, ale ja zo seniorom proste súhlasim. Tvoja argumentácia je založená skorej len na bezprotiargumentačnej negácii toho čo navyše logicky opísal (napr. napíšeš len - neobstojí) a tie tvoje body.. haha:-) A neviem či si niekedy programoval, ale pridanie zlegalitnujeceho tlačidla na definitívne mazanie včtetne obsluhy je jednoduchý úkol aj pro webprogrammera začiatočnika. (A dajakého admina aspon na začiatočnické úrovni snáď tento web má.) A keď už by sa niekto rozhodol zopár hlúpych dielok takto definitívne smazať a chcel mať tie kritiky, môže si ích uložiť u seba ako *.doc lebo možno funguje aj ten "Písmák domú".. Neviem prečo tak hlúpo táraš. Je jasné, že keď tu nemajú seniora radi, tak sa ti budú za jeho kritiku cpať do riti aj keď je proti tebe argumentačne i právne zrovna vyšie, ale človek by sa mal snažit obstať aj sám pred sebou. A ty pred sebou stojíš rovnako nekriticky ako asi on. Chuj si teda? Chcel by som vidieť, keby sa niekto odsial vážne dáko presadil, trebárs minister abo čo, ako by sa mu páčilo, že si môže akýkoľvek Blesk kúpiť od vellení jeho staré trápne sračky typu "moje srdce horí, keď sa ti v ústa norím":-) Stále by sa to vellení aj s tú pokutú vyplatilo. Viem že táto seniorova hypotéza nie je až tak pravdepodobná, ale zďaleka nie je vylúčená. čaj baj

pipe_a_puke
28. 04. 2007
Dát tip
já bychsem nejvíc celý řek že je ot jako úplně dočista joakže celá úplně pravda! pipemu je to celý prý jakože trochu jako lhostejný "uprdele" řekl

StvN
28. 04. 2007
Dát tip
1. Je úplně jedno, odkdy to takhle funguje, tenhle argument neobstojí. 2. Že má vylepšená verze oproti minulé stále technické nedostatky je pravda, ale jako argument též mimo mísu. 3. V tomhle se mýlíš, neboť znám autory, kteří své věci dávají pouze na Písmák a diskuse o tom, jestli to je nebo není moudré se též netýká tématu. (nadto se tenhle "argument" dá jednoduše rozbít tím, že na Písmáku se u "smazaných" děl zachovávají všechny kritiky, což jaksi doma na počítači nejde, tudíž, když se někdo rozhodne, že chce sebou smazané dílo obnovit, tak je obnoveno i se všemi kritikami a věř tomu a můžeš se na to zeptat Lyryka, že dostával mnoho a mnoho žádostí o obnovování smazaných děl) 4. Nejsem proti tomu, aby na Písmáku fungovala mazací funkce, kdyby bylo po mém, mazalo by se tu o 106, ale uvědomuji si, že to tqady funguje tak, jak to někdo naprogramoval a nám Písmák půjčil pouze k užívání, což tobě jaksi zatím asi ještě poněkud nedošlo, stejně jako další věci.

SENIOR
28. 04. 2007
Dát tip
Stvn: za 1. je se tebou projevováno poněkud slabodušňeji protoze i malé dítě ví, že to skladování děl těžko bylo zavedeným až jakoby v reakci na někoho kdo chtěl obnovit svá plácaniva ale bohuzel to jakoby ješte nešlo. Tomu může věřit jen ťululum! To tu samozřemostně bylo už předtím tedy. Za 2. si to šlo dávat do archivu když ještě nebyla ta |vylepšená| verze kde to nejde Za 3. To může mít každy v počítači u sebe. Z onech tří bodů jednoduše plyne čísi jednoduchos, ale moje samozřejmě né. Nebo jsi jakoby snad proti tomu aby na písmáku fungovala OPRAVDU mazací funkce? A proč? Důvod? Nesmysl, je říkáno mnou. maximálně jakoby by mohlo být mazáni jakoby měkék a tvrdé definitní ale, pokud je zde jen jedno, tak má být to pravé - definitní. Je to tak prosté jakoby.. A na další argumentno v tom předchozím (s tím odchodem s chtěným smazem (aspon toho co třeba nějaký nepis nechce zanechat) sji pro jistotu ani neodpověděl. Asi nebylo co.

Hm.

StvN
27. 04. 2007
Dát tip
SENIOR - Mazat tu nikdy úplně nešlo a to z toho důvodu, že autoři hojně mazali a poté chtěli svá díla obnovovat (a to není jediný důvod). Pokud se ti něco nelíbí, tak si nejdřív zkus zjistit, proč to tak funguje a pak, až si budeš jist, že jsi seznámen se všemi fakty, třeba vypracuj nějaký projekt na zlepšení, ale přestaň kňourat jako mimino, kterému nejdou odemknout dveře, protože do nich klíč strká naopak.

Garth
27. 04. 2007
Dát tip
Stvn... "protože bys byl hlupáček, kdybys zůstával někde, kde ti to vadí." Tuhle odpověď jsem četl na liteře snad stokrát... spolu s "proboha, klid, nikdo se nemažte a nikam neodcházejte". Je to nechutné a uděluji vážnou kritiku! Garth je lůza (ba i lúza) a lůza se přehrábává v odpadcích a shnilotinách! Neodchází zbaběle pryč, ale bojuje za luznější zítřky! Kosočtverce, ubrus, pěna! Uděluji tip a již výše zmíněnou vážnou kritiku.

stýfe a sediore, přestaďte se urážet to dikab devede. Debo dostadete oba da prdel! Bě to teda vadí bezi dába, s tib bazádib. Byslib že by člověk běl bít boždost sbazat do koše debo úpldě. Ale debáš prafdu sediore, že se o tob devědělo, protože jseb už za prvdí pisbacký republiky slyšel že si děkdo dechal obdovit sbazadý díla. jo a sorry báb rýbu.

SENIOR
27. 04. 2007
Dát tip
stvn: Dobrá tedy ti to nevadí, ale kupříkladu si vem situaci,že teda jakobych chtěl odejít, ale s tím samozřejmě že smažu díla (ale opravdu smažu!! né jen zneviditelnín, jak by to bylo). Má někdo copak takovou možnost, ptám se já? Nemá! stejně jsou proti jeho vůli skladována! A dříve o tomto nemorálním rozměru písmáku mnou nebylo ani věděno! A jestli tato jednoducha fakta ani naponěkolikaté nechápeš, tak je jasné že oním hlupáčkem jsi ty. IVO: Tebou to nebylo byto vůbec pochopeno, ale na to musín být obzvlášte v prostředí písmáku připraven. Tedy polopatce - nejde přec o záložno děl se kterymi autoři počítají. K tomu je kategorie archiv, i když v zánovním paskvilu písmáku už nefunguje a díla v něm jsou vidět. Jde o díla hloupá, jichš se třeba chce nepis nadobro zbavit, sprovodit ze světa a proti jeho vůli jsou skladována, což občas vyjde trapně najevo tím, že se vinou technické poruchy opět objeví! Renas: Tvoje projevené jakoby inteligentno sem opravdu jakoby nepatří.

Renas
27. 04. 2007
Dát tip
bla bla bla

StvN
27. 04. 2007
Dát tip
Ne, to mi vůbec nevadí, ani jakoby, ani doopravdy. Kdyby mi to moc vadilo, asi bych šel jinam, což ti vřele doporučuji, protože bys byl hlupáček, kdybys zůstával někde, kde ti to vadí.

dadik
27. 04. 2007
Dát tip
jasně že to jsou technický kiksy...

IVO
27. 04. 2007
Dát tip
Pokud by někdo VĚDOMĚ vracel do oběhu díla, která autoři bona fide stáhli, jednalo by se o krajně neetické, možná i protiprávní nakládání s duševním vlastnictvím. Zálohy si ovšem vytváří každý server a jsou nezbytné pro případnou havárii nebo jiné mimořádné události. Že ale z této položky něco občas unikne, může být i chybou v technice, nikoliv v lidech. Na tuto možnost mne přivedl Narvahův příspěvek. Vyčkejme zodpovědného stanoviska redakce a nehledejme, proboha,obraz vnitřního nepřítele.

SENIOR
27. 04. 2007
Dát tip
Crawling: Konečně jsi napsal něco relatině inteligenčního, niméně stále mimo diskutaci tudíš, toto slepé rameno je mnou ukončeno. Narvah: To je tebou si jen jakoby myšleno, že jsi jej smazal. Dokud ho (chybou skrývacího sytémna) nedopatřením vidí jedinyý člověk (ale většinou se zobrazí přímo autorovi), tak to dílo prostě pořád někde na databasi je uloženo a jako smazáno se jen zkouší tvářit. Tvoje vůle - smazat - byla počastována prostředníčkem jakoby. Ješte na ni plivli.

Narvah
26. 04. 2007
Dát tip
mně třeba přišla kritika k dílu, co jsem smazal. je to ono? hledal jsem to dílo, ale nebylo. chtěl jsem si přečíst tu kritiku totiž. je to ono? a kde to dílo teda je, když se někomu zobrazuje, i když jsem ho smazal?

Jen takovy splech byl byjici mou narazkou jestli ocevakavani reakce tvoji muze byt zadost ucineno a pridano nech jest konstatovani me ze meho libeni vyuziti laskave nabidnutych prostor internetu byjicich vysostneho ceskeho vlastnictva, ne jineho, jest pravdou. O diky. xD

SENIOR
26. 04. 2007
Dát tip
StvN: Někomu se to nestalo, ale i jeho díla jsou tam pravdepodobnostně taky. Jde o to jestli ti nevadí, že když jakoby prostě dáš instrukci |smazat|, ono to provede jen |zneviditelnit| pro stvn ale nechá si to . pozorovatel: Snad nejde tady zrovna jakoby o tipy, to je diskutace o témě, co se mi na pimáku nejvíc nelíbí a je přitom neslučivé i s pouhou slušností, natož právnopředpisy. Víc je pro mě podstatnější názor. Už jakoby kvůli tomu že se tu někteří projevují jakoby oni nepotřebovali aby se hrálo fér a věci se nazývali pravým jménem - mazání mazaním, archivace archivací.

SENIOR
26. 04. 2007
Dát tip
Crawling: Toto je prosím diskuse a nikoliv dílo, o jakou čtennost má jako jít? Mužeš zkusit prosadit aby se počet čtenárů na diskusích nezobrazoval, ale to je snad orpoti nedodržování základní uživatelské instrukce \"smazat\" jen prkotinou. Je-li se ti to nějak nelíbeno jinak, není nutno v prostoru českeho internetu nadále jakoby povinně dlít. Narvah: Vždy se najde někdo nedostatečný. Ostatní se náročným textem prokousali ale mnohým to zda je připadáno jako jakoby norma že jsou ohlupováni. Asi se jim to líbí. Tebe jakožto neprokousaneého to aspoň nemusí trápit i kdyby ti ty fakty vadili.

Narvah
26. 04. 2007
Dát tip
mně se jakoby nepodařilo se tím textem jakoby prokousat

pozorovatel
26. 04. 2007
Dát tip
tip

a ten šlendrián to su já, protože to co řekl debil sem měl říc já! tak to dopadá, dyž smazané nicky lezou z rakví zpět na svět!

Budiž mně velmi omluvno, že mně nebylo jest pročísti si kritiků předchozích, leč moje zkušenost, o niž tu bylo ctěným senilním autorem požádáno, jest tristní: Jelikož, co se onoho zmíněného kostlivce tejče, jsem to já! Ano, přátelé, jsemť totiž písmáckou zombií! Vzniknuv z nerozumu stal jsem se jakýmsi nepovedeným obráceným zrcadlem jistého nejmenovaného dítěte, které napokon natolik škvrčelo a škrékalo, jak to dokáže jen ono, že mě bylo sebou rozhodnuto se zabít - čili smazat!a dodržet tak obecně porušovanou zásadu být jen v jednom (maximálně dvou třech) - tělech jaké, ale bylo mé překvapení, jestliže tuhle somruji po písmáku a fuj! já jsem tu, přestože jsem se smazal! tak tedy kostlivce už máme, do skříně si mě klidně dejte a co se týče toho šlendriána, mno, máte snad na někoho podezdření?

StvN
26. 04. 2007
Dát tip
Mně se to nikdy nestalo.

anebot nahananie citanosti:)

Jóóó! Teďko poprví držim se senjórem! Vižeňme kostlifce ze škatule a udělejme fůnus! Senjóre, příměří? Nasrals tolik lidí, že si to zasloužíš! T!

SENIOR
26. 04. 2007
Dát tip
vella: NO dobrá. Tu část jsem pozměnil, ale moc se mi to nezdá že by škola byla tak naprosto soukromná bez nějaké aspon jakoby zaobalenosti od státu jako třeba podpora české kultury atd. Minimálne však studentsvo či rodiče co chtějí mít z nepisů spisovatele jistě velmi žďíme. To stejne není předmětnem diskuse. Jde o to dělní nesmazaleno a dílka se objevují stále. Kolik už jich tam je? je se mnou ptáno.

SENIOR
26. 04. 2007
Dát tip
Zbora: Ono to na sebe snad upozornuje jak jsem zmínil samo. Ale ona se musí zabývat spíše nesmysly jako zhoršování vzhledu (podle většiny písmáků zdá se) a na toto podstatno bud není čas nebo to prostě takto chce mít, což by bylo naprosto nepřijatevné. parme: už se trochu opakuješ. Tak ještě jednou - pokud je to tebou považováno za nedůležité (bod7 )neznamena že i ostatním se je jakoby líbeno, že nemají možnost mazat díla aniž pokoutně kdesi nezůstavala jakoby ono pověstné kostlivno! k bodu 3 bude mnou poznamenáno, že lze tato hloupá dílka skladovat osobně a dobrovolne doma, tak nač to má být činěno nedobrovolneˇ a kdoví v rukou koho vůbec? Copak je to věc veřejná když už si to autor nepřeje?! Viz můj příspěvek. Podle mě nejde o ono tebou primitivně použité nevkusno na \"h\", ale na rozdíl od nesmyslných akcí typu záměrneho zhoršení vzhledu písmáku a podobně, je setrvávání u tohoto neféru velmi důležitným faktornem míry morálna. Ale na vzhled si již mnou bylo zvyknuto aspoň. Však autorské nesvépráví nemůže být nikym kdo si sebe váží aspon z čťvrtiny jako moje osoba sebe ,jakoby tolerováno!!! V pravidlech je, že když je tu dílko, tak se dá použít na akce písmáku, ale nic o tom, že nelze smazat! Jdi si radeji zase přečíst nějakou baásničku jakoby ja, ti iq ve hlavoví asi nevložín.

dadik
26. 04. 2007
Dát tip
to je na Ultra...

dadik
26. 04. 2007
Dát tip
.)))

dadik
26. 04. 2007
Dát tip
ale to budeš pak nesmrtelnej na netu Nore....hm? :)

Norsko
26. 04. 2007
Dát tip
že se to stane opět, mne děsí jako noční můra

buenavistasocialclub
26. 04. 2007
Dát tip lawenderr
a to teprv počkejte až nastane metafyzický obrat a začnou básně naopak mizet či přibývat samy od sebe ty, které jste ještě nenapsali, ale v budoucnu by vás to čekalo, jů, to teprv bude předmětovztažné diskutujícno, jakoby :)))) No nic, hned svůj příspěvěk smažu a jestli se tu i přesto objeví, bude tím potvrzeno bytí zákeřného jsoucna, co znovuvzkřišuje padlá poselství.

Zuzulinka
26. 04. 2007
Dát tip
no, to se mi stalo taky, že se mi objevila už jednou smazaná díla, dokonce i už jednou smazané zprávy. Pěkně jsem nadávala, neboť odstranit tady díla, znamená mazat je po jednom, najednou to nejde:-)

dadik
26. 04. 2007
Dát tip
Zborýsku přesně...:)

Zbora
26. 04. 2007
Dát tip
nehodnoceno Předpokládám, že Vellu jsi na zmiňovanou skutečnost již několikerokrát upozorňoval a stále se nic neděje...proto ten humbuk, který zase rychle utichne, neb ujištění že na všem jest dnem i nocí pracováno nás všechny uklidní (nebo ubezpečí v domnění, že nemůžeme nic dělat, protože i kdyby jsme byli z nějakého zvláštního důvodu tak agilní, že bychom se celou věc pokusili řešit právní cestou, dozvěděli bychom se, že vpodstatě není právně ošetřená a skrze autorský zákon se k ní prožvýkáme jen velmi ztuha, protože zatím nebyla zneužita)

Rabb
26. 04. 2007
Dát tip
to vypadá na konspiraci! mi se to ještě nestalo..

Baziliška
26. 04. 2007
Dát tip
upozornění

Baziliška
26. 04. 2007
Dát tip
možná jsem něco přehlédla, ale nikde na tomhle serveru jsem nenašla žádnou zmínku o tom, že autor má "autorské právo" nebo že má právo svoji věc smazat definitivně...ono to totiž vypadá jako samozřejmost, základní slušnost...jenže někteří se řídí tím, že co není zakázáno je povoleno... takže díky za opozornění, sice se mi to zatím nestalo (mazala jsem asi dvakrát), ale fér to rozhodně není... vůbec absence jakékoliv zmínky o tom, že autor má právo na to, aby jeho tvorba nebyla zneužita k jiným účelům, je zajímavá a poněkud podezřelá...:((

Fouraix
26. 04. 2007
Dát tip
Výjimečně souhlasím se Seniorem, je to pěknej hnus! A to si myslim přesto že sem píšu jen věci blbůstkovní. Víc k tomu fakt nemám. Tohle snad jinde neni..

SENIOR
26. 04. 2007
Dát tip
parmniedies 1. není předmětněm diskuze 2. To je jen tvůj hloupý názor. To že ti osobně něco nevadi, neznamená že je to morálne nebo dokonce právňe správné. 3. Viz 2 Suma sumárun nehodnotný příspěvěk neobsahující argument, jakoby jen všivárnu plytce obhajující bez důvodu ktery by se jakoby týkal všech.

Dáša
26. 04. 2007
Dát tip
nejsem způsobilá k tomu, abych tady pronášela jakoukoliv kritiku, vzhledem k tomu, jak jsem tady dlouho a co sama produkuju ... ale po přečtení příspěvku a názorů pod ním mi to nedá, abych se připojila k parmenidesovi, bez výhrad s ním souhlasím ... a více bych se v tom nepitvala

SENIOR
26. 04. 2007
Dát tip
Fouckautl: ANo tyto otázky jsou velmi oprávněné. Ale at slouží jakoby komu chce pokud neškodí právu definitivně mazat dílka. Úlevné vědomno navždy zprovozených počátečních nepisen v literální pekelno je důležitou součástí růstu autora jakoby. Jinak je se spíše vkrádána otázka, proč jsou proti autorům SBÍRÁNY ZROVNA MATERIALY ktere se rozhodli z jakyvkolik důvodů definitně smazat? Od archivačna přece byla volba archivuj dílo!! Nesmazání se děje proti vůli autora a o té nelze diskutovat ani u toho posledniho nepise!

dadik
26. 04. 2007
Dát tip
Vella to ví?

SENIOR
26. 04. 2007
Dát tip
Ultrainfernal: Ty jsi nečetl tak nevím o čem diskutuješ. Ono faktoví totiž bylo mnou zmiňováno.

pryč s námi se všemi, co stojíme za koňské lejno!Je na čase, aby se toho ujal velký censor!

fiktor
26. 04. 2007
Dát tip
vzkaz pro Berta Hoffmana: myslím si, že bys ani nemusel ztrácet čas zvažováním o setrvání, už jsi ho dost vyplýtval tím rozhodováním o tom, kdy se do toho trochu víc opřeš

na pankráci? neuvěřitelná špinavost

Embriott
26. 04. 2007
Dát tip
Sice sem delší dobu moc nepíšu ale toto se mi stejně nelíbí! KILL11: to snad není předmětem diskuze, každý se vzjadřuje jinak obšírně a v jedný větě toto by byl stejěn moc ořez..

Fouckault
26. 04. 2007
Dát tip
taky mám tu zkušenost.. onehdy vyplavalo na denní světlo jedno mé chabé noční dílko (včas před kuropěním mnou smazané) a nachytalo mě zle v tvůrčích nedbalkách.. nechci být paranoidní, ale pokud se tak děje skutečně v širším měřít nelze se než ptát se SENIREM.. komu Písmák slouží? .-)

KILL11
26. 04. 2007
Dát tip
nešlo to říct jednou větou...?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru