Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vlak

30. 04. 2007
3
7
2135
Autor
Beezer
Zblázním se. Zblázním se v tom vlaku šílenství. Už není ani kam uhnout. Tolik lidí. Kam se všichni derou? Netuším. To horko mě zničí, ale nic na světě mě nedonutí stáhnout ze sebe rozžhavené kusy masa. Raději se uvařím. Všichni na mě civí. Cítím to. Úzkost… Nejraději bych už vypadl. Jedu teprve chvíli a už se dusím. Musí tu být kruci tolik lidí?! Bez odpovědi. Jako všechny moje otázky. Nemohu se ani dívat z nitra. Všude mě bodají do očí lidé. V uších se mi ozývají nějaké hrůzy a zavrtávají se mi do uší. Jsem úplně propocený. Zastávka je v nedohlednu. Musím vypadnout… musím už sakra VYPADNOUT! Vztek. Tělem projíždí miliony hadů. Jen stěží se udržuji v klidu. Ale musím. Vím že musím. Každý pohled je ledovým bodnutím do srdce. Proč na mě všichni tak čumí?! Myslím na krev a motýly. Myšlenky se kutálejí hlavou, jako hliněné kuličky. Pokaždé když se srazí mi rezonuje lebka. Chtěl bych spočinou v jarní zeleni. Ale slunce je nemilosrdné. Spaluje veškerou jemnost. Slzy… Kolem mě nikdo nesměřuje do města drátů. Chválabohu. Konečně trocha prostoru…

7 názorů

BuddyO
16. 05. 2007
Dát tip
Beezer: Víš, já bych moc rád, ale momentálně sem si našel zajímavější čtení. Namátkou třeba: Rádiové a mobilní komunikace, Java snadno, Základy počítačové grafiky a sazby... No sou to prostě horory co předčí i Kinga ;)

Beezer
16. 05. 2007
Dát tip
BuddyO - Nech si ty uštěpačný poznámky a radši už dočti to Osvícení :-P Diana - No nevim. Ale prej se ma zkusti vsechno :-) Nepotrebujem - V pohodě. Ono je tam ve skutečnosti toho hněvu dost. Lovecraft - Šalina je taky mazec. Ale většinou to není tak dlouze trvající jako vlak. Ale zase to bejvá větší nářez...

Lovecraft
15. 05. 2007
Dát tip
Ten pocit znám... Spíše než vlak mi to ale připomíná šalinu..... Ještě že, chodím už většinou pěšky...*

nevidím tu nič iné ako hnev, sorry. ale dobre zvolená kategória.

BuddyO
12. 05. 2007
Dát tip
Tohle dělal Jack Torrance v Osvícení, vždycky když měl absťák. :)

Diana
01. 05. 2007
Dát tip
Dav a vedro je vražedné, to znám. Ber si sebou do vlaku mokrou žínku v igelitovém pytlíku a když na tebe půjde panika, otři si tou mokrou žínkou obličej a za krkem. A hned bude líp! :-))

BuddyO
30. 04. 2007
Dát tip
A když už nebude kam uhnout, pořád se můžeme zabít, ne? ( Nesnáším ty lidi, strašně moc je nesnáším !!! TIP)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru