Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KILLAHERZ AND NOISE FESTIVAL 18-19.5

03. 05. 2007
0
3
1693
Autor
m11

KILLAHERZ AND NOISE festival...........

18.5. Hradec Králové, Pivovarská flošna

VOLANT (punk se ságem), ITHAKA (emo ex Broskvin Satnik, Epiphania), HIROŠIMA (grindcrust), RADIO JEREVAN (crosover)

19.5. Hradec Králové, Pivovarská flošna


LVMEN - jo, tohle je ta kapela, která ovlivnila směřování evropskýho depresivního "ema". Když už všichni mysleli, že je s nima po těch letech amen, proměnili sestavu a vrátili se s mohutným comebackem. Deska Mondo (Day After) už sice není tolik Neurosis, od přímočarý deprese zde je posun k TOOLovský melancholii, nicméně neztrácí nic na masivních zvukovejch stěnách. Prostě místo břitvy v koupelně spíš hlubokej pomalej táhlej pád…………..


THEMA ELEVEN - novou desku The Great Misanthrope mixoval Alex Newport (At The Drive In, Mars Volta, Locust, Melvins), předkapela Mono, Kylesa, Red Sparowes, Made Out Of Babies, Tragedy...co víc? Smrt všemu a všem.


IDIOT SAVANT - ponurá temná muzika s dvojitým kopákem, dvojitým vokálem, kluk holka, screamo a heavy. Sami sebe trefně prezentujou jako dark styled, but we prefer to call us a black hc band J. Split nahrávky s Lahar, Who Is My Saviour, Eyehatelucy. Tihle ostřílení borci mají za sebou například i turné po Jižní Americe. Nejpotetovanějšího zpěváka v regionu garantujeme.


DEANIMATION - upřímnej emo hc punk, kterej dokáže chytnout, nakopnout, uvolnit, ale hlavně předat poselství. Na turné společně právě s Idiot Savant.


EMA CAMELIA - severomoraváci oprášili emo konce devadesátejch let, vzpomínáte na split Ravelin7/Thema11. Nečekejte ovšem žádnej ubohej plagiát.


RIVER FOR SALE – chill out ze severu Čech. Portishead, Jesu, Godflesh, My Bloody Valentine a co já vím co ještě. Prostě hypnotická basa, elektronickej podklad, kultivovanej hluk. Silnej chemickej zážitek. Vám přejeme.


 

http://instinct.czechcore.cz


3 názory

polopost
22. 03. 2011
Dát tip
Tak... Na tenhle konzert a pár jinejch hlavně v tomhle roce vzpomínám víc než na cokoliv jinýho ve svym krátkym životě... Proč? Proč byly tak super? A proič se mi zdá, ajko by to v poslední době šlo do hajzlu víc a víc?

sidonia
03. 05. 2007
Dát tip
nezobrazuje se to ale koukla sem a vypada to supr!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru