Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strašne dlho trvajúci návrat

15. 05. 2001
7
0
2550
Autor
Naso

Vraciam sa domov Ploché nohy na guľatom svete Smiete sa smiať Myslím na návrat Je už neskoro Slnko ma vidí zapadať za mreže obzorov Noc je tučná Aj napriek dverám vchádza cez môj prah pozerá von z okien Je tichá. Dokonale smelá. Samovrah Z asfaltu nad ránom zoškrabú tiene Z mojich očí násilne vyháňajú spánok Je čas na popravy Je ráno Pre zatúlancov už rozvešali siete (Guľaté nohy na tak plochom svete...)
ady
21. 05. 2001
Dát tip
:)

Naso
16. 05. 2001
Dát tip
xixi, trikrát díky Bixi! Opakovanie je matka múdrosti... :-))

Bix
16. 05. 2001
Dát tip
Kchi, kchi, veľmi zlý prehľadávač !! Už tam nikdy nepôjdem, :o))))). Ale chvála sa dobre počúva, no nie ?? :o)

maty
15. 05. 2001
Dát tip
*

Print
15. 05. 2001
Dát tip
*!

Celinka
15. 05. 2001
Dát tip
Super... Dávám Ti Tip... tak jsem si konečně od Tebe něco přečetla... Fakt se omlouvám... Náhodne jsem zajela na dnešní díla...

Bacil
15. 05. 2001
Dát tip
tip - neviem povedať viac

brooklyn
15. 05. 2001
Dát tip
tip,tip,tip - povedal som viac ako Bacil. :o)

Bix
15. 05. 2001
Dát tip
No, Naso, vyborne, dnes Ta chvalim vsetkymi desiatimi...Vies co s mi casto stava ?? Ze neprejdem dvermi a poriadne si tresnem laket...a nie preto, ze by mi dvere boli uzke...a Tvoje vyjadrenie pletucich sa krokov je naozaj plne...Moze byt, ze navraty domov su pomerne vhodnou temou, ale Ty dokazujes, ako ju mozno ozvlastnit...Tvoje bliziace sa rano je rochu smutne, velmi unaveve - vyznamovo, samozrejme, naladovo - cenim si, ze sa vies pohrat so slovickami a asonanciami...Noc samovrah ****, dokonale, zoskrabat tiene, rozvesat pre zatulancov siete, asi odpadnem - skvele...Vracaj sa takto domov castejsie, :o)))

Naso
15. 05. 2001
Dát tip
Bixi, nie je domov, ako domov, ja stále hovorím, že mám dva domovy a vlastne ani jeden, ale o tom v inej básni... A díky! :-)

Bix
15. 05. 2001
Dát tip
Zmazalo mi to asi 12-riadkovu kritiku, :o(((, no nic, skusim ju znova...Tentoraz Ta chvalim vsetkymi desiatimi...tema ranneho navratu je sice pomerne vdacnou, ale Ty si dokazal postavit sa k nej svojsky. Paci sa mi, ako sa dokazes pohrat s lubozvukmi, s asonaciami...Tvoj navrat je unaveny - co sa tyka nalady, samozrejme, smutny...prosim, vracaj sa takto domov castejsie...Mne sa dost casto stava, ze netrafim poriadne do dveri, aj ked su dost siroke, a odriem si laket, :o))), takze tucnej noci rozumiem, :o)). Dokonale: zoskriabat tiene, noc samovrah, vystriet siete, nemoze sa mi to nepacit - vyborne...

Bix
15. 05. 2001
Dát tip
Naso vymazalo mi to dve kritiky, uz viac nemozem, dokelu...boli dlhe...

Bix
15. 05. 2001
Dát tip
Cen si, ze uz sa mi to trikrat zmazalo, a predsa to skusim znova, chcem Ti tu kritiku dat...tentokrat Ta chvalim, vracaj sa takto domov castejsie...tema je pomerne vdacna, ale Ty si k nej zaujal vysostne svojsky pristup, co sa mi rata - dokonale: zotriet tiene, noc samovrah, prestriet siete. Basen vyjadruje take unavene, trochu smutne rano, poznam vrazanie do dveri, to sa mi stava casto a odriem si laket, :o)), takze tucnej noci ja - nesika - rozumiem, skvele, :o)))

Albireo
15. 05. 2001
Dát tip
Poslední verš je super! Bix, nepřešla jsi náhodou na jinou verzi prohlížeče? Tu kritiky jsou tam totiž všechny.

Astalavista
15. 05. 2001
Dát tip
Stručně *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru