Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kvetina

13. 05. 2007
11
12
2976
Autor
nepotrebujem

hodí sa k dnešnému dňu.

Kvetinu nemám

a obchod je zavretý,

tak ti ju nakreslím,

vystrihnem a oživím,

potom ti ju s láskou dám,

lebo si ju zaslúžiš. 


12 názorů

MarK.
08. 02. 2011
Dát tip
..priamociarost nemozno odopriet, ale nieco mi v nech chyba (v tej basne) bo mi to pride iba akesi konstatovnie, nech sa paci, tu mas basen (a keby sa vam nepacila, vystrihne vam inu) ..nie zle, ale este s tym treba pracovat (ako so vsetkym samozrejme)

Flákač
29. 05. 2007
Dát tip
mně se nejvíc líbí, že po Hovně jsi vyrukoval s Květinou.*

FunThomas
29. 05. 2007
Dát tip
"Kvetinu nemám a obchod je zavretý," - tohle je vážně good! Ale pak mi přijde že se to nějak zkazí.... no, každopádně tip, ale šlo by to možná nějak jinak - dokončit..

Souhlasím s a2a2a a myslím si, že v tvojich básních je něco zvláštního a skvělého co ještě tak uplně nevystoupilo na povrch. Mají takvou zvláštní jiskru.

Skafararix
21. 05. 2007
Dát tip
Absolutne postrada melodiku, rytmus. Snazis sa o lahkost podania no vyznieva to slabucko...Bohuzial. Pardoon.

a2a2a
21. 05. 2007
Dát tip
Dluím ti návštěvu, a tímto děkuji za tvé eněné mých Návatů. Přečetl jsem postupně 8 tvých věcí, všemi, co jem četl, se line akási vnitřní nespokojnost až nesebedůvěra. A ačkoliv tvým básničkám zatím schází více obraznosti a trpí místy popisností, mají něco, co mi od začátku říká, že bys, jednou, vytrváš-li a budeš sbírat zkušenosti, mohl zaujmout mnohem více. Zvolil jsem si k názoru tuto miniaturu, poněvadž se mi líbí její přímočarost a nefalšovaný projev lásky. Ale třeba ta básnička o švihadle, její poslední sloka je také hezká, ty minipovídečky mají v sobě více skepse, než se sluší, nevím, kolik je ti let, ale čtu-li tě, mám pocit, že zde není nic na efekt. Tip

(blackcat)
21. 05. 2007
Dát tip
:) piekná

Print
14. 05. 2007
Dát tip
Maminka bude mít radost*

Jerry_Shit
13. 05. 2007
Dát tip
Pěkné. :) ***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru