Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rainband - achtahudba.

11. 05. 2001
5
1
1786
Autor
Stepca

...tak trochu o dešti, tak trochu o životě. Zjímalo by mě,nakolik vám voní mrtvé žížaly, protože v písničce, tak trochu alibisticky raději zpívám: "co se mísí v letních dnech"?

RAINBAND - achtahudba Padá déšť a kapky zpívají o rytmu anténa s větrem si povídá a já mám věřte právě dnes spoustu času na ten jazz. Poslouchám jen okna nade mnou nad hudbou kanálů neslušně zívají a já brodím se v synkopách, co mi tančí na botách. Ref.: Sklapněte alespoň pro dnešek deštníky nad hlavou vždyť hudba nebolí. Nechte svůj pršiplášť v předsíni tleskejte, zpívejte, tančete, cokoli jen ať se neztratí ta hudba,co je v nás... Přicházím pozvolna k nábřeží labutě k obloukům pod mostem zírají teď znám tu touhu malířů vzdát se křivkám pilířů. Utírám si tělo zmáčený červenec nabízí parfémy dláždění i vám snad voní těžký dech mrtvých žížal v letních dnech? Ref.: Sklapněte alespoň pro dnešek paraple potíží,co visí nad hlavou. Zujte si gumové holínky, naboso v kalužích problémy odplavou, vždyť život ze zvyku,tak trochu přehání..!

1 názor

kunka
15. 01. 2008
Dát tip
pekný textík,len sa mi to trochu zle číta,tak v riadku,ale v poriadku (-:

Semis
03. 01. 2002
Dát tip
Po dlouhe dobe jsem sem opet zavital a tato pisnicka se mi mezi temi tvymi poslednimi pisnickami libi nejvice. Mozna je to tim, ze si misty vybavuji i hudbu, nebo mozna tim, ze se uz dlouho snazim sklapnout nejaky ten destnik. Myslim, ze tipek je na miste :)

Bibša
20. 06. 2001
Dát tip
Teda, Štěpánku!!!! Myslím, že se lepšíš. Krásná slova, krásné obraty, krásná nálada. Déšt je hudbou pro nás preromantiky,co? Jó a nejde negratulovat k tomu skvělému času v pětiboji:-))) Byl jsi pod pozorným dohledem:-)))

Stepca
26. 05. 2001
Dát tip
Díky všem, kdo smočili oko v tomhle textu :-).

Je to dobré,ale já se nebudu stále opakovat..;-)) tip

Kangi
15. 05. 2001
Dát tip
lýbý a hódné a dávám ťyp!

myrinda
11. 05. 2001
Dát tip
juuuuu....tip!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru