Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tak tohle má být ta láska???

27. 05. 2007
2
16
3707
Autor
Milly

26.5.2007

Kde je ta láska,

do hajzlu?

Žádnej krásnej pocit nemám...

Nebo to má být

snad

tahle bolest,

dušení

a kámen na hrudi?

Co kámen...- balvan!

Chodím,

snažím se něco dělat,

a přitom přemýšlím,

kdy mě rozdrtí,

udělá otvor

do toho místa

mezi mými prsy ,

vypadne ven...

Určitě

se mi svalí

přímo na

palec u nohy.

Tak tohle

všichni

opěvují??

Možná,

že si 

stačím dřív

hlavu

nad tím

ukroutit...


16 názorů

Milly
02. 08. 2007
Dát tip
Armande....., :-) Lakrov: jo, a udělá semi blbě od žaludku- to teda ne!! .-)

Lakrov
02. 08. 2007
Dát tip
Možná, že si stačím dřív hlavu nad tím ukroutit... Tak nekruť, ale kývej a třeba Ti ten rozhopuaný horizont zlepší náladu.

Armand
20. 06. 2007
Dát tip
Kde je ta láska? To ví jen ten kdo miluje... .-)

Laska...věčné téma pro psaní krásných děl a toto mezi ně patří:-)Moc pěkné

Print
28. 05. 2007
Dát tip
Nejsi v tom sama:-)*

Milly
27. 05. 2007
Dát tip
Tak tohle tady moc nevídám... :-) Zajímavý- taky pořád někoho upozorňuju na pravopisný chyby... :-)) Ale tak já si vážím i toho, že se někomu něco mýho líbí.. jinak by ani tak moc nemělo cenu psát...... Starší díla já ráda- a čtu- od tý doby, co jsem tady..... třeba Tichou_duši.. Já nevim, mi se tu líbí i poslední dobou dost věcí- třebas dost jak píše JirkaS, domin.go...

To je přesně to co myslím! Vážit si toho! Když ti napíše "nějakej člověk": "Seš fakt sqelej, moc žeru co píšeš a hlavně si přečti ty moje díla." A dá ti tip. Tak ten za moc nestojí. To si rači poslechu:"Zajímavej nápad. Škoda těch pravopisných chyb." Ale jinak, nápady asi poslední dobou docházejí. Zkus se podívat na nějaká starší dílka některých autorů. Uvidíš jak tady vypadala 60. léta :) Hodně zdaru!

Milly
27. 05. 2007
Dát tip
Já se jen ptala... :-)) Člověk nikdy neví..... Ty jo, děkuju moc...... tohle je krásná kritika- jako vážně..... Mně se toho líbí docela dost tady... tak tipama tak nešetřím .. Jo, už jsem si říkala, jaký to tu bývávalo....... asi krásný...... :-)) A nedávám tipy ze známosti... dávám za díla- a jestli někomu víc, tak proto, že se mi líbí jak ten člověk píše..- nebo mi tak vleze pod kůži, že vidím víc i do jeho děl a líbí se mi prostě..... a tip dílu, co je pěkný a myslím, že by si ho měli přečíst i jiní- že ho pomůžu vyzdvihnout............. Děkuju moc za kritiku- hej, toho si vážně vážím...

Ne, tip sem nedal schválně. To že se mi dílko líbí (a to někdy celkem hodně, třeba jako u tebe) ještě neznamená že dám tip. Asi jsem moc vybíravej :) Víš, když sem tady na písmákoví začínal bylo to úplně jiný. Skoro všichni si četli navzájem svá díla a byli při tom kritičtí. Dneska mi to připadá, že on dal tip mě, tak já dám jemu. To se mi vůbec nelíbí a proto pořád píšu kritiky podle toho jak cejtím a né podle toho kdo mě dal tip.(tip sem nedal asi tak 20 dní +-) Ale tvoje dílko má fakt jenom krůček k tomu tipu (ode mne). Pokračuj!

Milly
27. 05. 2007
Dát tip
Taky to měla ve zvyku říkat?? :-)) Pravdu díš... moc krásně řečeno! :-) Že děkuju a tip jsi zapomněl dát, nebo nedal schválně, když už......? .-)

První dva řádky mi připoměly mojí bývalou přítelkyni. Jinak je tvé dílko vážně dobré... ... a ano, ten těžký pocit mezi tvými prsy je láska. Řekl bych že zklamaná, ale každý na těch prsou uneseme jinou váhu. Někdy láska váží tunu a nese se jako pírko. No a někdy naopak! Dobrý dílo!

Milly
27. 05. 2007
Dát tip
Ale, Jakubisko, nekaž mi to- aspoň já se teda musím smát, když to čtu :-)) ..... a je to psaný jako blbůstka- a je a je a basta fidli! (Jo, a dík)

Jakubisko
27. 05. 2007
Dát tip
Blbůstka? No, neřekl bych, skýtá se v tom víc pravdy a víc citu, než by se mohlo zdát...:) Líbí moc ***

Milly
27. 05. 2007
Dát tip
Viď, taky si říkám... a ten palec u nohy, chudák...- si představ, když to tak tlačí uvnitř, jaký to musí bejt těžký- a jaká to pak teda bude šlupka! .-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru