Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Balada

12. 05. 2001
2
0
1436
Autor
Day

Pustíš televizi a tam politika svět je v krizi ti někdo řiká Mám starost jinou Já nemám přístřeší pustit si žilou tak se to vyřeší Nemám ni korunu žebrám si ostudu mám chuť na drogu Když si ji dám chvíli se mám pak zas chcípám Sem vyhaslá troska co chodí boska Smradlavej somrák se líp vohák Nemám rodiče ani kámoše ještě nezemřeli jenom zanevřeli Děti nebudou s kym taky? s mojí ostudou s žádnými prachy? Dřív snil jsem o lepším životě ale schnil jsem a skončil v příkopě Všude je hnůj. Živote, stůj, Splet sem si nástupiště. Dojel sem na hnojiště.
Spiri_T
23. 02. 2005
Dát tip
Neni to spatny,je to pravdivi ale......

Katerina
13. 09. 2002
Dát tip
nejdriv sis ale ty sam u prepazky rekl o listek, ne?? ;-))

Climaster
05. 09. 2001
Dát tip
hmmm.../*/

Day
15. 05. 2001
Dát tip
Vlaky jezděj moc rychle, proto nám ujížděj, kdybychom uměli rychleji běhat, tak bychom je stíhali. Totéž platí o životě....

clovrdik
14. 05. 2001
Dát tip
Forma mě pobavila, použitím lehkých veršů se celá báseň odlehčuje, asi aby člověk nepadl do depkky hnedle v pondělí po ránu v rachotě, protože je v tom hodně pravdy, ty vlaky si dneska taky jezděj odkud chtěj, kam chtěj a jak chtěj. Zařazuju tvojí báseň do klubu a dávám TIP.

Krel
13. 05. 2001
Dát tip
Kruté...pravdivé...každému někdy ujede vlak, a to je děj, který tahle společnost neodpouští....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru