Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nebyly to korále (18+)

06. 06. 2007
9
13
4206
Autor
Zvrhlík
Princeznička na bále
mrkla očkem na krále

A on na ni taktéž mrk
za tou krásou stočil krk

Záhy si ji nechal přinést
a počal s ní páchat incest

13 názorů

clovrdik
13. 09. 2008
Dát tip
pane králi, vy jste prase dá vám holka zejtra zase ? :-))

krátký a úderný, konec teda akt dobrej.

Fairiella
09. 06. 2007
Dát tip
Kravinááá *

Jerry_Shit
06. 06. 2007
Dát tip
To byl asi někdo z rodu Habsburků. :)

krempi
06. 06. 2007
Dát tip
zvrhlik musim ta poopravit- incest neznaci ked suka otec s dcerou a ona je ci neni dospela... incest je to v kazdom veku... a skus suknut tak fajne zozadu matku co to da

Na to nemám co říct, ale velkej kamarád bych s ním tedy nebyl! protože jakkoliv máš pravdu, chlapi souložící s vlastními dětmi jsou mi tak nějako nesympatičtí.

Zvrhlík
06. 06. 2007
Dát tip
Proč? Vždyť neučinil nic až tak strašného. To mrkání mělo naznačit jejich obapolnou náklonost. A navíc nikde není psáno, že ta dcera je NEZLETILÁ. A pokud používaj ochranu, tak nikdo nemůže namítat, že se jim narodí děti z genetickým poškozením. Neexistuje tedy žádný rozumný důvod (kromě morálních, ale to jsou všechno kulturně a dobově podmíněné společenské konstrukty, které by měli být dekonstruovány) Když spolu chce otec a dcera spát a užívaj ochrany, proč by jim to měl někdo zakazovat. Jde přece o svobodné rozhodnutí dvou svobodných (předpokládám, že plnoletých) jedinců. Tak pokud tím někomu neubližujou, (jako že ne)neexistuje žádný rozumný důvod proč jim v tom bránit.

fajo
06. 06. 2007
Dát tip
sódoma gómora;-) *

tak, tak. tip

To je prase ten král!!! Měli by ho vykastrovat. tip

Rabb
06. 06. 2007
Dát tip
:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru