Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jednoslabičná

11. 06. 2007
2
19
2524
Autor
Jerry_Shit

Ve vzpomínce na J.W.

Kdo je ten zlý muž,
co zná dát jen strach a smrt?

Vši ho zvou Džorž Buš.

19 názorů

Jerry_Shit
17. 06. 2007
Dát tip
OK, konec debaty. Když jsem Ti posílal avízo, čekal jsem, že budem řešit formu a styl příběhu třířádkového, možná i Wericha, ale tuhle politickou debatu jsem nečekal. :)))

Oldjerry
17. 06. 2007
Dát tip
To ses vyhnul tomu, co jsem napsal. Dobrý... navrhuji tuto neplodnou debatu uzavřít. V podstatě celý svět je mi u p...., já žiju tady. Ani jeden toho neznáme tolik, abysme do toho mohli zatáhnout celý svět jinak, než jako velké gesto a rádoby argument.

Jerry_Shit
17. 06. 2007
Dát tip
... pro mě teda ještě míň než to nic. :) (Rozdíl mezi Bushem a ostatníma diktátorama je ale ten, že Ti ostatní se spokojili se svou zemí, maximálně šli po sousedech, zatímco Amerika se snaží podrobit si celý svět ve svůj prospěch.)

Oldjerry
16. 06. 2007
Dát tip
A co se týče diktátorů post Hitler - ještě by se jich našlo. Mao, Fidel, Kim, Husajn, dvacet... nebýt USA byli jsme dnes možná jednou ze 30 sovětských republik. Bush sám o sobě neznamená skoro nic....

Jerry_Shit
16. 06. 2007
Dát tip
Červená armáda je zase druhý extrém. Jelikož jsem pacifista a patriot české zemičky, nechci tu vidět ani nohu vyskakující z tanku ani tzv. "poslíčků mírových dohod".

Oldjerry
16. 06. 2007
Dát tip
Chtěli byste spinkat pod laskavým dozorem StB, na každý výlet za hranice žádat devizový příslib, doporučení zaměstnavatele, KSČ, ROH, SSM, národního výboru a všech spoluobyvatel domu ? Nebo chcete jen brát výhody a nic za to neplatit ? Chtěli byste mne poučit, kde na světě levice přinesla něco dobrého ? Vím, že to píšu zbytečně, ale jak jinak, když čtu takováto tendenční prohlášení. A ač se to snažíte popřít, to vše spolu souvisí... a zcela na závěr : Bush nás požádal a snaží se nás přesvědčit. Jiní přišli s půlmilionovou armádou o půlnoci. I to souvisí.... Nezlobím - jsem nasraný.

Jerry_Shit
16. 06. 2007
Dát tip
Milý Oldjerry, tady nejde o komanče nebo amíky, tady nejde o politický žvásty - já fakt ale nechápu, jak se můžeš zastávat největšího diktátora od dob Hitlera a Stalina, kterej má navíc IQ nebozezu a jediný, co dovede, je vyvolávat po celym světě válečné konflikty pod záštitou "celosvětového míru a blahobytu" (pěkný h*vn*). No, ale jestli máš o něm jiné mínění, nebudu Ti ho brát. Ta veš byla spíš hříčka, ne urážka - stejně jako bylo myšleno celé dílko. Tak se hned nezlob. :)

Oldjerry
16. 06. 2007
Dát tip
Jasně, pozvěte si Brežněva, nebo aspoň Putina. Vraťte se do nedávné historie, pak do dávné historie, zapomeňte na tendeční kecy komančů, socanů velice účelově cílených právě do řad lidí, kteří si nedají práci s analýzou. Z vašeho pohledu jsem tedy veš. Nebudu vám oplácet urážkami.

Jerry_Shit
16. 06. 2007
Dát tip
(a)

Jerry_Shit
14. 06. 2007
Dát tip
Ten čert má recht a řek to dost gut, viď že jo... (avox) ;)

avox
13. 06. 2007
Dát tip
Čertínku: Prý čert se rdí, co ten chlap dí? ... já vím :-))

Jerry_Shit
12. 06. 2007
Dát tip
Dík Vám vším - eh! - všem (za vpis). :)

laciné...snad jen ta jednoslabičnost se dá kladně hodnotit...a to je málo :o)

avox
11. 06. 2007
Dát tip
my že ho zvem? k nám? NE, jen ať je tam! ten zlý chlap... čert ho vem tam kde je! :-)) */

Ay´Le
11. 06. 2007
Dát tip
ho maji vsichni radi:)))

vši ho zvou... a my též :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru