Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro klid duše

12. 06. 2007
2
37
2086
Víra v tebe Je prostá Nenutíš Jen tiše čekáš Kdo zaslouží si nebe Tahle chátra sprostá Ta verbež lidská Ty jí snad závidíš Prosím o vykoupení O poslech vlídného slova Prosím o spasení Ať vidím trochu toho dobra Svými rty políbím Kříž Dřevěný Se stejnou láskou Jako já líbal ženy Pochopil sem Krása je v jednoduchosti Došlo mi Zázrak je v maličkostí Ať místo výhry Mě někdo pohladí Ať místo peněz Dostanu kousek odpuštění S úctou Klekám na kolena S pokorou Mi hlava klesá Prosím Ať to nejsou jen prázdná slova Prosím a to mi věř I ta moje duše se teď vzteká Jestli já mám duši Tak určitě hlídá ji Někdo nade mnou Zase mi rychle srdce buší Snad bůh anděl štěstí Snad všichni najednou

37 názorů

jejda mělo bejt libal :-)) děkujujuju

OOOOOOOOOOOO děkuji

džejbí
19. 06. 2007
Dát tip
Líbí. *t*

Děkuji, ale sám nevím kam kráčím, vím však kam nechci dojít a to k dokonalosti. Tohle dílo je napsane, když ma duše byla nadně. Ale tam sem si uvědomil, že na opravdove dno se nedá došáhnout.

Temnorez
18. 06. 2007
Dát tip
Má to zajímavé místa, líbí se mi i některé nápady, ale řekl bych že rýmy a rytmika (stejně jako mně) trochu pokulhává. Myslím že tě ještě čeká celkem dlouhá cesta vývoje a tříbení, zrání (stejně jako mně), ale víš jak, cesta je cíl :-))).

Mě to nevadí, koukla ses jen na jednu (asi) a dal než ke kritice chrubek ses nedostala. Asi máš pravdu, semnou tu stoupat uroveň nebude.

Dáša
14. 06. 2007
Dát tip
nevím, proč z toho děláte takovou vědu, priznávám, že jsem si rejpla, protože mi to prostě nedalo, ale nemyslela jsem to zle a nikomu se nesměju, možná mám jen jiný smysl pro humor, protože my se třeba takhle "pošťuchujem" s kolegyňkama v práci ... ale je pravda, že sem se to nehodí a neměla jsem to psát, omlouvám se ... Na báseň jsem reagovat chtěla, ale ... no prostě mě nezaujala ... třeba nerozumím verši "jako já líbat ženy" ... a to je všechno.

Možna tu na písmáku jen ničím tu jejich uroveň koníčku. Ale jo sem a co tať se smějou ne, sou horší věci ne? dobrou

teda - a hloupej nejseš... dělat chyby a být hloupej je rozdíl, dobrou wilíku :o)

howh :o)

Tak holky, ja sem opravdu hloupej, ale nechci aby ste se tu kvůli mě kočkovali. Česky sem se prostě nikdy dobře nenaučíl a word mi tu hrubku neopravil. Ať má písmák jakou koliv uroveň, předpokládám, že je veřejnej a dokud mě odtud někdo nevyhodí, budu sem pořád psát(když bude co). Můžete se mi smát, urážet a veřejně linčovat za to, že chci psát a neumím ani pořádně pravopis, ale to asi vše co stím uděláte. Budu psát, třeba jen pro sebe do šuplíku. Jen mě mzrí Dašo, že vlastně na mojí baseň si vůbec nereagovala, jen na tu chybu a co je to potom za uroveň. Kritizovat přezdívku, či hrubky a ne to, co člověk píše. PS: sem hlupák, ale kdyby sme byly všichni stejní, nikdo by pak nebyl chytrej :-)

já su taky pro odstraňování chyb - ale proč to "větrat" veřejně? najdu chybu, pošlu zprávu... obvykle si to lidi opraví a poděkují a je to... proč se předvádět že su jako lepší? někdo ty chyby prostě nevidí... a jsou lidi co nemaj word :o)

Amálka
13. 06. 2007
Dát tip
znám spoustu lidí, kterým to občas ujede a podotýkám, že se jedná o vysokoškolsky vzdělané jedince, nemělo by se to stát a je třeba to opravit, ale nedělala bych z jedné chyby vědu, taky mě hrubky bijou do očí, ale chybovat je lidské, na druhou stranu souhlasím s Dášou, že písmák by měl mít nějkou úroveň a proto si všímejme víc chyb ;-) a ty Shakespeare nevěš hlavu a zkus někdy využít automatickou opravu pravopisu ve wordu ;-)

Dáša
13. 06. 2007
Dát tip
w.shakespeare: já se ti nesměju, ale na správnou češtinu jsem pes ... thalina: ne, nestydím se, protože pokud má mít písmák trochu úroveň, není přece možný přehlídnout hrubky! a když už chce někdo psát a publikovat, měl by umět česky, nemyslíš? a pokud někdo nestojí o kritiku, ale chce jen bezmyšlenkovité pochvalování, tak pro mě není charakter ...

Amalko, byla to chyba, ale ja mám naštěstí od toho tady učitelku, co mi opravuje nějake chyby.:-))

Dášo není ti co vyčítat(co když sem dizlegtik?)No i takovejm lidem se někdo směje, bohužel.

Děkuji Thalinko, že ses mě zastala.

Děkuji Thalinko, že ses mě zastala.

Amálka
12. 06. 2007
Dát tip
aha, třeba původně myslel výra velkého a pak si to rozmyslel :-)

Dáša
12. 06. 2007
Dát tip
akorát tam měl "výra v tebe" Amálko ... :o)

děkuji moc

Amálka
12. 06. 2007
Dát tip
je to pěkný líbí se mi hned ten začátek: Víra v tebe Je prostá Nenutíš Jen tiše čekáš

no tak nevím jak to napravit :-))

no tak nevím jak to napravit :-))

no tak nevím jak to napravit :-))

Dáša
12. 06. 2007
Dát tip
ha ha, tak to jsi mě dostal :o) to máš asi pravdu, ale tu "výru" ti neodpustím ...

Náhodou umím určitě víc česky než W.S.

Mam jich v sobě víc a někdy se i domluví děkuji

líbí se mi to místy... přijde mi jako by to psali dva lidi... jako by všechny tvý věci psali dva lidi... někdy každý za sebe, jindy spolu :o)

ne, čekam až mi tu učitelka opraví, ale nějak se ji nechce

Dáša
12. 06. 2007
Dát tip
co se šklebíš? nevidíš snad například tu hrubku prvním slově?

:-(

:-(

Dáša
12. 06. 2007
Dát tip
to si pravý W. S. nezaslouží ... :o/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru