Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mám chuť

14. 06. 2007
3
7
1178
Autor
karmen

trochu semnou lomcuje vztek na vsechny a na vse

Mám chuť položit Tě na lopatky a stáhnout triko. Mám chuť přikleknout na citlivé místo a drtit, aby si poznal, jak bolí zkušenost. Mám chuť zabodnout nůž mezi tvá žebra a pořádně ho do tebe zarazit. Mám chuť vzít si tě místo terče na střelnici a zkusit si kolikrát vydržíš zásah a věř mi, že v tom jsem velice dobrá! Mám chuť vysát tvou proradnou krev stříkačkou a vyvést do vesmíru, ne moc, ale tolik, aby si byl na dně a ještě to viděl. Mám chuť zasáhnout tě šípem lásky do srdce a pak se vypařit, jako pára nad hrncem, aby si viděl jaký to je. Chtěla bych tě stáhnout z tvé mrazivé kůže co máš kolem těla a sledovat co se skrývá pod ní, aby ses cítil poníženě. Mám chuť zavřít tě za mříže a zahodit klíč, trap se samotou, vnímej své pocity. Vím, že se samoty bojíš, jako čert kříže, užij si ji. Mám chuť tě popravit, jen tak z dlouhé chvíle nebo tě psychicky zničit, aby sis pamatoval.Mám chuť vychutnat si tvůj citový pád. Mám chuť roztrhat tě na kusy, jako supernova, která vybuchla. Promiň, ale přišel tvůj čas. A já mám chuť se ti pomstít, ty jeden mizernej šmejde, co se plete mezi lidi, přitom jsi nestvůra, ďábel co skrývá své obrovské rohy!

7 názorů

karmen
05. 07. 2007
Dát tip
díky :)

elfka_Sea
03. 07. 2007
Dát tip
cituji: "aby si poznal, jak bolí zkušenost.; věř mi, že v tom jsem velice dobrá!; trap se samotou, vnímej své pocity.; citový pád; Promiň, ale přišel tvůj čas." dokonalé..je pravda, že ti co ubližují tohle většinou neznají a ostatní tím trpí a často je to poznamená...kde pak brát tu sílu zvednout se z bahna a jít hrdě dál... jít dál bez přesudků... možná,že je toto téma "vděčné" a dá se na něj napsat mnoho..ale to se dá na všechno a tak já si myslím, že to je emotivně vyjádřeno a že je to v pořádku....:)*

MazLenka
19. 06. 2007
Dát tip
Tyjo, silný. Jen nechápu zařazení do téhle kategorie :o) *

karmen
19. 06. 2007
Dát tip
dekuji

Bossman
19. 06. 2007
Dát tip
Tehle vecich by slo vymyslet miliony a porad dokola.. Od smikani posledniho clanku prstu, aby se nemohl dotykat, pres vytetovani <*> na celo atd.. At se ti nalada zlepsi:))

karmen
16. 06. 2007
Dát tip
vidíš, to mě nenapadlo, díky za tip, příště si to tam dodám, až budu mít zase náladu. dík

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru