Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Happy end

18. 06. 2007
9
9
1538
Co tě to lásko napadlo myslet si že jsem než jsem jiná má polovina když se směje a s flirtem tvým se snáší hravě? Máš míchu či snad sperma v hlavě anebo já jsem dala ti důvod si myslet že jsem free - jak je dnes módní a jsem happy? Ty Erosem svým posedlý copak jsi hluchý taky slepý a empatie zcela prost? Už nenosí se upřímnost stud cudnost plachost čistota? Z života víc nám skepse dává - ta denní strava cynika? Co na to srdce? Naříká či snad se cítí blaženě když plytce smýšlí o ženě již bezpochyby nezná ani? Co je to - hraní nebo spíš na slabých bedrech těžký kříž na jisté cestě k umírání? Jedinou báseň jaká není ve zlatých fondech k nalezení jsem s tebou napsat zatoužila ji nesvedla jsem chybí síla kde chybí cit - ten vzácný šém tam kde se po něm slehla zem jen úhor roubí cesty k slasti a v pasti člověk skončí dřív než najde osmý světa div ... Já blázen měla dojem chvíli žes miloval mě Nebesa! Jak snadno ach se žena mýlí když úporně tak blízko cíli jen tahá dříví do lesa

9 názorů

palino8
11. 07. 2007
Dát tip
pekná

Magdalenka
09. 07. 2007
Dát tip
Ach jo...

NePoe_ta
28. 06. 2007
Dát tip
... když se to semele v černý prach, smete, zaleje proudem nevychladlých slz ze dna hořkostí, bez cukru, pak chutná jako tahle ... :( temná pravda. -t- PS: A dem se nově nalíčit. Copak jsme pouhou skvrnou na lidské tváři? :) (věř, jsou i mnohem horší věci co špacírují po lidech)

Bezinka
21. 06. 2007
Dát tip
Jarmilko, kam s pravdou, která tolik váži a váhu kam má nepřidá ?... díky, píšeš skvěle... t*

hafa
19. 06. 2007
Dát tip
Jarmi, pusu! :o) Jak to jen udělat, abychom to dříví do lesa netahaly...? :o) *

Runa
19. 06. 2007
Dát tip
Moc se mi líbí všechna tvá díla

Stevenson
18. 06. 2007
Dát tip
Pekne reminiscence ..))az se mi chce recitovat Manon ..-) T .. a nebo 'svuj sirak odhazui v dal ..-)

Háber
18. 06. 2007
Dát tip
joj toľko sťažnostíä naraz! a úrpimných až na kosť t o mám rád...:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru