Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Asi bude pršet

24. 06. 2007
9
15
5797





vlaštovky piští

nad šikmými střechami
mraky jsou nízko








15 názorů

palino8
09. 07. 2007
Dát tip
**

jt
25. 06. 2007
Dát tip
milý - hlavně vlaštovky co pištěj .. nevim - nějak mi to nepasuje a líbí se zároveň .. :-) TIPík

Bossman
25. 06. 2007
Dát tip
:))) tip*

Smíšek:-)
24. 06. 2007
Dát tip
OK, všechno bude v poho... si odpočineš a bude líp! určitě, tak to bývá... ale neztrácej svou nádhernou náladu a úsměv!! bude fajn, měj se a dobrou a pohodovou noc! Ať je Ti líp letních dnech! smíšek :-)

Smíšku:-) jo, je mi blbě, měla jsem dneska koncert, do toho mě chytly dutiny, nemohla jsem sehnat nic na bolest hlavy, nakonec mi dali paralen, kterej moc teda nezabral, koncert se moc nepovedl, do toho jsem ještě něco špatnýho snědla a mám střevní potíže, mám křeče jak prase, teď už je to lepší, ale Bůh ví, kdy to zase začně, ještě, že mám aspoň fenyklovej čaj, bez toho bych se tu složila.... asi tak.... ale díky, že jsi na mě vždycky tak hodnej ;)...

Skafararix
24. 06. 2007
Dát tip
Mozno to "sikmimi" je tam nadbytocne bez toho by to malo lepsi rytmus...ale inak ano klasicke a fajn. tip

Smíšek:-)
24. 06. 2007
Dát tip
ale no tak malinká_hvězdinko... trošku optimismu je tady přeci summertime!! jsem tě ještě neviděl tak skleslou? něco není OK?... a vůbec... promiň, neudžel jsem to-- :-)

mně už se to upřesnění kategorie tam nechtělo psát, dyť je to stejně jedno - haiku jako czaiku... a vůbec, je mi blbě... rorýs nevim jak vypadá, vlaštovka piští taky ;)... je mi to fuk... je mi blbě, že nemám ani tužku... ale díky všem...

Oldjerry
24. 06. 2007
Dát tip
Jo, pokud přehlédnu kategorii, ta mi sedí ! T+K Milly má pravdu - nic, co je psáno česky není haiku. Bazi - že si plete rorýse s vlaštovkou není taková tragedie, jako že si plete haiku s czaiku.. (:-D)

Baziliška
24. 06. 2007
Dát tip
rorýsi, ne vlaštovky...to je úplně jinej řád a hlavně jinej pták:)) když tam dáš ty rorýse (čím získá tvé haiku na pravdivosti a neztratí rytmus), máš tipa;-) na vlaštovky vymysli něco jinýho... tp pištění rorýsů vysoko na nebi miluju:)))

Sasak
24. 06. 2007
Dát tip
Tak to je skoro klasika - výborně :-)

nastuduj, mně je to celkem jedno ;)...

Milly
24. 06. 2007
Dát tip
Já nevím, mně to nepřijde jako haiku- haiku nemá mít tak jednoznačný smysl, ne? Asi o tom zas něco nastuduju... :-)

Smíšek:-) a Háber: děkuju :-)

Smíšek:-)
24. 06. 2007
Dát tip
(*)-(*) ---/--- *.....*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru