Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nesouvislosti

02. 07. 2007
0
3
1547
Autor
Ferrda

Nesouvislosti

Nesouvislosti FERDA ferr (zavináč) volny (tečka) cz 217.?.?.? Víte, co na tom považuji za základní nesouvislost ? Pouze jednostranné opakování jedné teze. S ohledem na základní a zásadní vliv peněz na politiku mi není jasné, jak dlouho bude toto omílání ještě fungovat. Míním tím udržitelnost klapek na očích. Bohužel 73% lidí ty klapky jaksi má nasazeny stále a dobrovolně. 1) člověk jako jednotka je v podstatě dědičný lidožrout a je jedno, jak to skutečně provádí nebo jen simuluje. 2) společnost je potom jen součet vlivů podobných jednotek. 3) národ je statistickým průměrem společnosti na daném území. 4) mezinárodní politika je zase o soutěživosti a často lhaní. 5) morálka (jako podmínka), je potom jen derivací toho všeho. 6) vliv peněz je potom druhá derivace, z čehož podle matematiky vyplývá, že se rovná jen nule, pokud připustíme plus mínus světelné kvantum + statistická odchylka --načež místo diskusi, jak to pojmenovat a následně napravit meleme jednostranné komentáře, neb jinak by lidé dávno dospěli k tomu, že : život je tak krátký, že holo-neholo, nikam to nevede je to jako bolo-nebolo, za sedmerými horami ... A co vy ? Chcete vůbec vědět, co za těmi horami vlastně je ?

3 názory

Ferrda
02. 07. 2007
Dát tip
P.S. omluvte moji úpravu, já to zase už nějak neumím

Ferrda
02. 07. 2007
Dát tip
jo tak nějak to jakoby je ! jen s těmi řekami za horami blbosti bych si tak nebyl jist já tím myslel, že se máme zajímat, ale ne až potom, co z těch hor letí dolů povodeň

Kili
02. 07. 2007
Dát tip
Za horami jsou řeky, to je přece jasné ne? Devatero hor, devatero řek a takhle to jde ab ovo ad absurdum :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru