Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

život kvetov

08. 07. 2007
1
8
2164
Autor
grafo

Úplne zničený (vyčerpaný túžbou)

Zomrieť (sa dívam na tento svet)

Je hnusný (žiť tu nechcem)


Podvod a lži (sme oklamaní)

Chceme klamať (seba)

Aj iních sme oklamali


Bohovia nás zavrhli

Ako mi ich (po jednom)

Sme ich vyhubili


Už nezostal nikto (kto by nám veril)

Ani sám sebe


Hnusné okovy (život kvetov)

Neviem


8 názorů

grafo
18. 03. 2008
Dát tip
mas pravdu... viac asi pisem pre seba... no hej... a vsade smrt..aj to bude bohuzial pravda.. ale .. pozitívum.. mam zbierku lafsongy a tam som snad smrt neriesil :) dik za visit :)

ArtRoza
17. 03. 2008
Dát tip
Mno a co sa tyka balancovania na hrane zivota a smrti.. Boli chvile, resp skor vecnosti, kedy mi jedine smrt davala zmysel - kohokolvek.. Potom som dostala jemne povedane "frcku do nosa".. Vo svete sa nic nezmenilo, stale je aky je, plny klamstiev a smrti, neviery a beznadeje, bolesti a nelasky.. A to sa uplne nezmeni nikdy, musis zmenit seba. Naucit sa to tu mat rad, neznamena oslepnut (!!). Smrt je zbabelost, i ked romanticky pateticka :) Bolo by to prilis jednoduche. Smrt nie je riesenie, ale neriesenie. Ale je pravda, ze je zivot tazky, dokonca jeden z najtazsich;) Tak ako sa spieva v jednom songu - "Neboj, bude hůř, tak si šetři bolest. Pro smrt jsi, hošíku, nevyrostl" Veľa zdaru.

ArtRoza
17. 03. 2008
Dát tip
hm, tak hladam marne basen kde nezabijas a neumieras. Mno pre mna osobne maju diela (basne, obrazy, cokolvek) zmysel taky, ako kedysi povedal Henri Matisse - "Moj obraz je hotovy, ked znovu pocitim prvu emociu, ktora ho podnietila." Ale su diela kedy tu emociu pociti aj niekto iny - citatel, divak.. a su diela, kedy tu emociu citis sam. A toto tvoje dielko radim k tym druhym. Co nie je zle, splna to urcity ucel, a je to cesta k niecomu dalej. Uz si len treba dat otazku, ci je dolezitejsi ciel alebo cesta :)

grafo
08. 07. 2007
Dát tip
zmatený zo života

Jezuita
08. 07. 2007
Dát tip
Ke konci je to dost zmatený-pokud bych přistoupil na souhru triviálních obsahů.

grafo
08. 07. 2007
Dát tip
neviem dik za kritiku

ariadna*
08. 07. 2007
Dát tip
zaujimave*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru