Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Druhé narozeniny Carol Steinové

20. 07. 2007
0
4
1224
Autor
Perchta

Něco okurkového nejen pro dívku z holubího domu, ale i pro vás všechny, moje čtenáře

Carol má dnes druhé narozeniny a je jí 47. Poslední měla před 46 lety. Byly to i její první. Mohla si přát, co chtěla. Přála si svatbu. Karle, řekla, ale nestačilo to, musela mu to říct celé, „Jaroušku, když ti takhle řeknu Karle, znamená to, že si nemáš šahat na čúráček."

Takové historce nikdo neuvěří, ale to nevadí, je to jen písmák a můžu psát co chci.

A byla svatba, snažili se jí podstrčit mladšího syna, protože s Jarouškem měli jiné plány, a museli slíbit Jordánské království, to jim ale tehdy vůbec nevadilo, nevypadalo to, že by ho někdy mohli dostat. Královští rodiče Carol totiž trvali na svém, dcera musela být královnou hned. A tak dali ženichovi rodiče královské slovo.

A od té doby Carol zmizela.

Dnes má Carol svoje druhé narozeniny. A přeje si svoji vilu na Bertramce. Darovala jí ji její japonská babička. Ale komu si má o ni říct? Rodiče už nežijí, příbuzné nemá, jenom bratránka a to je ten zlý Sidi Bad. Vlastně je to celé zázrak, že je ještě naživu, tajná neznámá královna, ani sama to neví, čeho všeho je královnou a aby hlady neumřela, chodí každý den do práce.

A tak má dnes Carol svoje narozeniny a je sama a brečí.

A ne abyste se na ni někoho ptali, nikdo vám pravdu nepoví, a ti, co vědí, ti vás za takovou hloupou otázku klidně zabijí.

Vila na Bertramce totiž není to jediné, co jí vzali.


4 názory

Natasha_
27. 07. 2007
Dát tip
Asi je do toho zapletená pravda, ale výsledek je natolik spletitý, že nad tím vlastně krčím rameny. Ale asi to spíš píšeš sobě než čtenářům, což.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru