Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Opilý ještěr

22. 05. 2001
1
0
1977
Autor
CZlovek

To jsem takhle jednou šel noční Olomoucí a při výcházení z parku jsem skoro dostal infarkt: proti mě se líně plazil "varan". A ty zvuky co vydával... :o)

 

Ošálen byl zrak varana z Komody

trochu přebral, netrefil domů z hospody

jeho žaludek s kanálem si pokecal...


houda
10. 10. 2005
Dát tip
..tak varan na komodě?

Chlastáč
04. 07. 2001
Dát tip
Jo, CZloveku, byla to taková náladovka, řekněme momentální inspirace Tvou básní. Občas se mi to stává. Musím ale říct, že bez toho oddělení do veršů to vypadalo dost hrozně, co? Proto jsem se to snažil taky nějak vyspravit. Představ si, že by se to stalo se všemi básněmi!

CZlovek
05. 06. 2001
Dát tip
Chlastáč: no tedy Chlastáči, teď když to vidím pěkně oddělené do veršů musím říct, že jsi to napsal moc hezky... Potkat varan člověka ve stejné situaci... ;-)

CZlovek
05. 06. 2001
Dát tip
Avízo...

Chlastáč
04. 06. 2001
Dát tip
CZlovek: Sláva, sláva, sláva a ještě třikrát hurá. Čirou náhodou jsem zavítal na Varana a koukám, že už tu ten enter funguje! Tak to má být. Když se teď dívám na tu ptákovinu, co jsem zde spatra složil, tak se přiznám, že ji teda vůbec nerozumím. Ahá! Možná že jsem zde sám sebe transmutoval do podoby onoho varana, abych zjistil, jaké to je, potkat, jakožto varan, na ulici člověka CZloveka. Anebo je to jinak? Každopádně Tě musím ujistit, že všechny osoby zde jsou čistě smyšlené a jakákoli podobnost je čistě náhodná. ................. ................. škyt!

Chlastáč
29. 05. 2001
Dát tip
To není pravda. Dělá mi to jen na této stránce. Jinak mi to všude vždy fungovalo.

CZlovek
29. 05. 2001
Dát tip
Chlastáč: divný...

CZlovek
28. 05. 2001
Dát tip
Chlastáč: obávám se, že enter to bere jen při psaní díla. V kritikách je jaksi ignorován... :o(

Chlastáč
26. 05. 2001
Dát tip
To bych teda rád věděl, co na tuto příhodu napsal opilý Varan na varaním Písmákovi. Možná něco jako: Vyšel jsem z krčmy varaní, v hlave mi drnčia barani. Proti mně obluda člověčí s jednou rukou prasečí. V jedné ruce krígl, v druhé cigáro, v očích pivní lesk. Vykríkol som: "Somár - óóó" a sjel do žumpy jako blesk. Pozóór lide!! CZlovek na mňa ide!!

Chlastáč
26. 05. 2001
Dát tip
K čertu, nějak to tady nerespektuje dělení do veršů! No, zkusím to ještě jednou, snad to teď bude rozumnější: To bych teda rád věděl, co na tuto příhodu napsal opilý Varan na varaním Písmákovi. Možná něco jako: Vyšel jsem z krčmy varaní, v hlave mi drnčia barani. Proti mně obluda člověčí s jednou rukou prasečí. V jedné ruce krígl, v druhé cigáro, v očích pivní lesk. Vykríkol som: "Somár - óóó" a sjel do žumpy jako blesk. Pozóór lide!! CZlovek na mňa ide!!

Chlastáč
26. 05. 2001
Dát tip
Hrome! Co to tady blbne!! Tak ještě jednou. Vyšel jsem z krčmy varaní, v hlave mi drnčia barani. Proti mně obluda člověčí s jednou rukou prasečí. V jedné ruce krígl, v druhé cigáro, v očích pivní lesk. Vykríkol som: "Somár óóó!" a sjel do žumpy jako blesk. Pozóór lide!! CZlovek na mňa ide!!

Chlastáč
26. 05. 2001
Dát tip
Hrome, mně už ten enter nějak nefunguje. No musíte si poradit sami.

Chlastáč
26. 05. 2001
Dát tip
No přiznám se, že mi to nedá. Musím to zkusit ještě jednou. Já tam ty verše chci mít!! Vyšel jsem z krčmy varaní, v hlave mi drnčia barani. Proti mně obluda člověčí s jednou rukou prasečí. V jedné ruce krígl, v druhé cigáro, v očích pivní lesk. Vykríkol som: "Somár óóó" a sjel do žumpy ako blesk. Pozóór lide!! CZlovek na mňa ide!!

Chlastáč
26. 05. 2001
Dát tip
K čertu!! Co je toto za báseň, že tady nefunguje enter. CZloveku, jakou to kombinaci klávesových zkratek jsi to užil k docílení této finty?

CZlovek
24. 05. 2001
Dát tip
Rastin: fakt sem ho viděl, bylo to strašný!!! :o) kosa: ten kanec mohl být snad ještě horší... Brrr! :o)

kosa
23. 05. 2001
Dát tip
krutý, naprosto obsažný, pravdivý a alternativní! no, já ten pocit znám, jednou jsem šel po ulici a potkal asi dvoumetrovýho kance, kterejsitoprotimněšinul. takže možu s klidem tvrdit, že je to krutý, naprosto obsažný, pravdivý a alternativní!

Kvetina
22. 05. 2001
Dát tip
Upřímně řečeno, poslední verš je skvělý, ale ten začátek zbytečně laciný.

CZlovek
22. 05. 2001
Dát tip
Kvet: je to přece blbůstka... :o)

Rastin
22. 05. 2001
Dát tip
Zdarec. To je fakt, žes ho tam viděl, nebo jsi už byl trošku cinklej ? :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru