Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zrcadlo dneška

07. 08. 2007
1
4
1040
Autor
turlututu

Aby se to prokleté zrcadlo nerozbilo.

Nevěřím nikomu
a snad už ani sobě,
proč taky?
Proč věřit v tak ulhané době?
Nejraděj´...
vlastní nos nevidět
a do jiného pěstí,
zuřit
a ostatním závidět
vlastní štěstí,
slibovat lásku,
dávat nenávist,
svou tvář
schovat
za cizí masku
a snad...
nejlépe ze všeho
být lhář.

Aby se to prokleté zrcadlo nerozbilo.

Ale proč?

4 názory

Krásné opravdu moc...líbí...Díky..

R.P.
07. 08. 2007
Dát tip
ano svet je plný pokrytcov čo sľubujú, čo nemôžu splniť a je im to jedno. smejú sa svetu spoza svojich masiek, no ver mi, príde na psa mráz, nech je tých psov koľkokoľvek. ty len rob najlepšie ako vieš a ostatných si nevšímaj:)

turlututu
07. 08. 2007
Dát tip
to nemělo být o mě. ale o nich. o lidech. o světě. o světě plném pokrytců. já sama sobě věřím . ale k čemu to? co nemůžu splnit, neslibuju, ale ostatní...? pořád se jenom stydět, skrývat a přetvářet se - a o čem to je? a spíše... nebudu dělat to, co ostatní mně. teda jenom někteří, ale připadá mi, že jich je víc než těch druhých... a neotravuješ, chci vědět, co si myslí ostatní :o)

R.P.
07. 08. 2007
Dát tip
zaujímavé,ale...neveriť nikomu. dobre.ale neveriť sebe? jedine sebe by si mala veriť, pretože len ty sama si k sebe úprimná.sľubovať lásku a dávať nenávisť? nesľubuj, čo nemôžeš dodržať.svoju tvár schovať za cudziu masku? to robia všetci a odjakživa.a keď im tú masku zložíš, hádaj čo tam nájdeš? ďalšiu masku a pod ňou ďalšiu. nikto ti nikdy neukáže čistú pravdu o sebe. hanbia sa.a klamať? nerob inému to, čo nechceš, aby robil on tebe.to prekliate zrkadlo sa nerozbije. a keby aj, čo na tom? sorry, nudím sa, tak otravujem slušných ľudí:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru