Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zamlžená historie

18. 08. 2007
12
7
1730
Autor
Smíšek:-)
láska dlaněmi červánky ukrývá
opar deště na sklonku dne
květ růže ve vlasech splývá
šaty bílé paprsky hladí tvé

úsvit ve tváři zářivý
ruce proplétají tělo vášní
tisícem oken vyhlížím
cit

milník v dějinách

7 názorů

Smíšek:-)
18. 08. 2007
Dát tip
milý Dero díky za kritiku. nehodlám ani v nejmenší obhajovat své dílko - nepotřebuje to to co jsi napsal a přepsal mé dílko se mi vůbec nelíbí zdá se, že jsi jej nepochopil a přinejmenším jsi asi přehlídl kategorii dílka i její upřesnění jinak bych- s tím kýčem byl opatrný co je to kýč? "to nikdo neví" ano tak to je a tak to charakterizuje i náš univerzitní profesor. dílko obhajovat nebudu, jinak díky za snahu. zdraví smíšek:-)

Dero
18. 08. 2007
Dát tip
Je to kýč. Určitě jsi velmi příjemný člověk, ale my se neznáme, takže mi nečiní problém Ti to říct takhle na rovinu. Koukni, co udělám s Tvým textem:
opar deště na sklonku dne úsvit ve tváři zářivý ruce proplétají tělo vášní květ růže ve vlasech splývá šaty bílé paprsky hladí tvé láska dlaněmi červánky ukrývá milník v dějinách tisícem oken vyhlížím cit
Neuraž se, ale opravdu si myslíš, že by někdo poznal, že ty verše jsou přeházené? Co potom tomu textu zbývá pro čtenáře? Pokud Ti vadí negativní názory na Tvoji tvorbu, můžeš při vkládání dílka zaškrtnout, že nestojíš o hlubší kritiku. Pokud Ti vadí konkrétní autor, můžeš si ho přidat do neoblíbených - takový autor se potom nebude moci u Tvých děl vyjadřovat.

Milý smíšku,píšeš moc hezky,nesmíš přestat psát jen kvůli někomu...,vždyť jsme tady i my přeci...:o))

Smíšek:-)
18. 08. 2007
Dát tip
sestři, martinez! děkuji Vám jste tak milé díky díky moooooc přeji moc krásný den zdraví Vás smíšek:-) (poprvé jsem dílko smazal, neboť se mi tu ukázala kritika s nickem Sou...ani tak mě nerozhodila ta kritika jak ten nick... ani kapkou empatie nemám ten nick rád, je stínem na mých dílkách, prosím "S_O" nepřispívej mi zde vůbec... nelahodí mi to... jinak buď kvůli tobě začnu psát INDISPOZICE nebo přestanu psát úplně, jinak se měj fajn a krásný den, smíšek)

martinez
18. 08. 2007
Dát tip
tisícem oken vyhlížím cit milník v dějinách... ten konec Smíšku, se mi líbí moc :o)

*TIP*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru