Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Původ

25. 05. 2001
4
0
2287

Na čem záleží?

Nenávidím své zuby cvakající ve studené posteli... Radši se nauč myslet v jejich stylu - jako oni žít i zemřít. Z továrny na lidi vyjde další stejný exemplář dřív, než si uvědomíš, že jsi baseballovou pálkou rozbil skleněnou trofej - První cena za umění žít! Král opic ti podá zablácenou ruku a povinně se usmívá. Ta přetvářka!!! A ty neřekneš vůbec nic, jen stojíš, oplácíš mu tupý úsměv, možná si taky myslíš - kde to proboha jsem... ?! - Ale mlčíš... Totiž - musíš mlčet. Nepsané pravidlo povrchnosti.. A pak - vždyť jsi z dobré rodiny. Co by tomu řekla maminka...?
Open
15. 06. 2001
Dát tip
tak tady sem tupa ja, na maminky se prece musi srat, kdyz chce clovek neco udelat, ne?

kalinka
07. 06. 2001
Dát tip
Že prej jen bez ulit lze se FAKT přitulit, i dech duší mít v uších... /Král opic je dobrej!:o)

clovrdik
31. 05. 2001
Dát tip
dost dobrý, myšlenkově syrově pravdivý, TIP a dávám to do svýho klubu. Báseň to není, povídka to není ... tak ostatní :-))

Suppe
25. 05. 2001
Dát tip
máš dobrý myšlenky, jen tak dál!

Mámalibor
25. 05. 2001
Dát tip
kdyz zed se nedobytnou dela,ona nasilnou povahu nema,tak do sve stare mysi dirky se schova,jestli nekomu ruku poda,pak jedno ji bude ktera,radej starou a zablacenou,nez mela by byt jina.Hlavne ,kdyz zed zustane cela a nedotcena ¤:-o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru