Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska a sex...

25. 05. 2001
2
0
7993
Autor
Naděje

Napište, co vás napadne hned po přečtení těchto otázek.(povídka, báseň, citát, vlastní zkušenost...) Sex pouze s láskou? Láska bez sexu? Sex nezávisle na lásce? Sex - to je láska? Láska - to je sex?
Nenaděje
18. 11. 2005
Dát tip
pokud chci sex za vší všudy musí tam být láska pokud chci lásku se vším všudy musí tam být sex. řekl bych že sex může být dobrý i bez lásky ale čím silnější láska tím lepší milování a naopak

pepopepo
29. 12. 2004
Dát tip
Laska: to co nas privadza na svet to co nas casto z neho nesie to po com kazdy tuzi, co kazdy chce aj ked mu nosi trapenie. sex je no co je? hlavna cast toho bezi v hlave a k tomu obrazu tam patri aj laska, ale sex moze byt aj bez lasky ale ci je to take dobre ako s laskou????

čtvrtek
20. 11. 2004
Dát tip
Louu: spis naopak

Sex je dítětem lásky, nebo je láska dítětem sexu? Sex a láska jsou dva přístavy propojené jedním mořem. A jakmile se v jednom z přístavů postaví loď a moře se zdolá..., začínají se dít věci.

děvče
02. 07. 2004
Dát tip
Mě vždy jen napadá, že i duše mohou souložit...bohužel-bohudík? Nevím..

sk8ergirl
29. 04. 2004
Dát tip
Sex je fajn věc a patří k lásce, ale je na každém člověku, jak ho bere....někdo se spokojí se známostmi na jednu noc, jiný to nechápe, je to individuální... Sex pouze s láskou - upjatý Láska bez sexu - nudný Sex nezávisle na lásce - riziko, úlety Sex, to je láska? - ne, maximálně tak ta fyzická... Láska, to je sex? - nejen to je láska...

kap_Stehno
12. 08. 2002
Dát tip
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? eeeeeeeeeeeeeeeeeee? nechápu nerozumím a jsme tam....... no tam........ ...........V PRDELI, CHLAPČE

Spvrivs
11. 08. 2002
Dát tip
kap_St: Dovolil bych si nesouhlasit s Tvou terminologií. Slovo láska má daleko obecnější význam než užívání si se ženskou. Mimoto ke zbožňování se ještě pojí posvátná úcta, zatímco řízek (nebo guláš nebo cokoliv jiného) si prostě vychutnáváš (stejně jako ten sex). Takže já bych "zbožňování" posunul někam jinam a rozlišoval obecnou lásku a její konkrétní varianty, mezi které patří láska k ženě, která při náležitém splnění společensky daných předpokladů může být doplněna sexem (bez něhož by v tom případě byla jenom poloviční).

kap_Stehno
10. 08. 2002
Dát tip
Spvrivs: do Papouchových sexuálních aktivit se nehodlám plést Co se týče lásky platonické, ta zajisté existuje a existovat bude, já ji nepopírám. Pouze ji přirovnávám ke zbožňování (proto se nazývá platoniockou). Také jsem netvrdil, že "láska" spočívá pouze v sexu, ale napsal jsem, že "láska" jako taková pro mě (a podle mě) existuje pouze ve spojení se sexem. Tzn. cit + sex (velice zobecněně).

Spvrivs
07. 08. 2002
Dát tip
Stehno: Jo, to co tady píšeš o podmínkách manželství je pravda (já jsem ale nemluvil o předpokladech, nýbrž o okolnostech, a taky jsem měl na mysli manželství které funguje tak jak má). Láska ale nespočívá v "pelešení" - to je sex. Existuje i platonická láska, kterou však Tvoje tvrzení popírá. A pak: chceš snad říct, že když Papouch miluje řízek, tak že s ním spí a dělá ňáké perverznosti???

kap_Stehno
06. 08. 2002
Dát tip
Spvrivs - standartní podmínkou pro manželství bývá povětšinou předmanželská smlouva a oddací listina (láska a sex nemusí být podmínkou). to co ty nazýváš láskou je jenom jiné pojetí lásky než to mé, to je celý ... v tom to asi bude...

Gastarbajtr
20. 07. 2002
Dát tip
bez všeho se dá žít, i bez lásky i bez sexu........ŽIJU

Spvrivs
19. 07. 2002
Dát tip
kap_Stehno: Zdá se, že význam pojmu láska se přesouvá někam jinam, než má. Láska je vztah, citová záležitost, a může se vymezit na cokoli. Sex je jenom (měl by být) doprovodným jevem lásky mezi 2 tvory stejného druhu a různého pohlaví (tudíž ji nepodmiňuje). To co Ty nazýváš láskou, je ve standardních podmínkách manželství.

rebelqa
05. 07. 2002
Dát tip
povedala by som tolko: nikdy som nemala sex bez lasky...ale mali so mnou sex bez lasky...

houmles
11. 04. 2002
Dát tip
jen tak do ticha: Kdo moc premejsli, malo fakuje.

houmles
11. 04. 2002
Dát tip
Laska - Strupy Sex - Houba Sex bez lasky - Cernobyl Laska bez sexu - Pet bodu dolu

kap_Stehno
07. 04. 2002
Dát tip
láska pouze (a jenom) se sexem

kap_Stehno
07. 04. 2002
Dát tip
azrael: nesouhlasim, když někco říká "já Tě miluju!" a ještě s ní/m nespal (pro moralní hnidopychy - neměl sex), tak se nejedná o lásku, ale o zbožňování, a to je sakra rozdíl

farokh
10. 02. 2002
Dát tip
Všechny vás znám....četl jsem o vás,fungujete přesně jak sem si myslel:-)

Robynson
14. 01. 2002
Dát tip
Škarda. I já si to nyní již myslím. Ale byli doby......

Azrael
06. 01. 2002
Dát tip
Láska a sex jsou dvě úplně odlišné věci. Sex je animální záležitost. Láska je věc pocitová. Jedno s druhým být může, ale i jedno bez druhýho.

matarej
06. 01. 2002
Dát tip
je to přece tak prosté: LÁSKA je LÁSKA a SEX je SEX

Škarda
06. 01. 2002
Dát tip
Kromě toho si myslím, že se vliv sexu na cokoli přeceňuje...

Berunka
05. 01. 2002
Dát tip
Hlásím se ke své naivitě, přestože mě mé okolí za to neustále odměňuje nechápavými pohledy: Sex bez lásky nemůže dát nikdy tolik, co sex s milovaným člověkem.

Robynson
29. 12. 2001
Dát tip
Základní otázkou asi spíše bude. Co se domníváte že je SEX? Druhou základní otázkou pak může být: Co se domníváte že je láska? Kolik lidí, tolik názoru. Kolik lidí, tolik světů. Krásných světů. Připravených na naše objevení :-))

Piži
24. 12. 2001
Dát tip
S: Zene neni jedno kdo je otcem, musi to byt takovy otec, aby o jeho deti byl v budoucnu zajem. Co ma zena z toho, ze ma dite, ktere se dozije dospelosti, kdyz to dite bude neatraktivni a tim padem nebude mit potomky.

Piži
24. 12. 2001
Dát tip
Anonym77: Clovek neni jediny tvor, ktery chape sex vic nez akt rozmnozovani. I mezi zviraty existuje homosexualita, onanie, atd...

Kaba
06. 12. 2001
Dát tip
..

Merle
06. 12. 2001
Dát tip
Yezz :))) dá se teoretizovat... ale je mnohem lepší to zkusit

...jsem nebyla přihlášená, pardon.:-)

S
06. 12. 2001
Dát tip
Jeste me tak napadlo, co sem taky patri... Na zaklade Darwinovy teorie o vyvoji vznikl nasledujici vyklad: jedinec je uspesne podle toho, kolik DOSPELYCH jedincu dokaze jeho geneticke vybavy dosahne reprodukce. Z tohoto hlediska je potom strategie Muze a Zeny v oblasti "laskosexu" rozdilna: A} zena - ta ma svou 1/2 genu, kdyz se ji narodi dite jistou.. Z tohoto hlediska neni tak nutne, kdo je muz, hlavni ale je, aby muz, ktery s ni zije, ji neopustil a tedy, aby MILOVAL ji. Z toho vyplyva, ze zena "Toleruje" muzi sexualni uchylky, pokud se proti ni "neprovini" ztratou lasky. B} muz - tam je, jak uz ze symetrie vyplyva, situace naprosto opacna. Jeho strategie spociva v tom, ze za NEBUDE vychovavat cizi potomstvo, tedy "netoleruje" sve zene fyzicke zalety. Na druhou stranu mu muze byt sumafuk, koho miluje doopravdy. A s Verou ci neverou je to taky celkem jasne, pro muze je vyhodne mit deti s vice zenami. To by taky ospravdedlnovalo to, co rikal farokh. Podotykam jen, ze toto je VEDECKA THEORIE a s tim, jak se veci maji a nemaji, to MUZE ale taky nemusi mit nic spolecneho, ja jen, ze to sem patri.

Yeziiinka
06. 12. 2001
Dát tip
Merle: :))) Proti tomuhle nemám sebemenších námitek.

farokh
02. 11. 2001
Dát tip
Ne,ja nemyslel,ze zensky sex nepotrebujou,jenom se na nej divaj jinak nez chlap.Zenska,kdyz miluje,vetsinou kluka nepodvede.Jenze chlap,i kdyz miluje,stejne kouka po jinejch a vubec mu nevadi,ze tu svou podvede.Asi vidime vsecko moc cernobile.Teda nevidime,pouze vyjadrujeme.

Yeziiinka
02. 11. 2001
Dát tip
V tomhle máš možná kus pravdy, ale ani tohle (jak sám připouštíš tím slůvkem "většinou") neplatí ani zdaleka doslova... Ono se asi vůbec o takových věcech, jako je člověk a láska a sex nedá moc teoretizovat, co? :)

Yeziiinka
01. 11. 2001
Dát tip
No... Všemu, co mi v průběhu čtení tohoto auditka hýbalo žlučí, bylo zároveň i za dost učiněno dalšími a dalšími příspěvky a tak - ač Vám pár vět nemůžu nenapsat, nepovím už asi nic, co nezaznělo. Tak... 1) Romantici: Říct, že sex bez lásky dokážou provozovat jen "neromantici" je opravdu podivné. Nejen proto, že každý sex, je do určité míry opředen romantikou (snad s výjimkou sexuálního násilí, které ale tu ale nehodlám vůbec řadit do kolonky "sex"), ale také proto, že podle mne je prostě KAŽDÝ člověk romantik. Někdo hodně, někdo méně než hodně, ale hlavně - někdo to rád demonstruje, resp. nestydí se za to a někdo je drsňák a své romantično úzkostlivě tají. Ti druzí ale mají vždycky někde alespoň jednu duši, kterou nechají nahlédnout pod svou skořápku (někdy nechtěně). 2) Sex až po svatbě: Tak tohle považuju prozměnu za nesmysl. :)Ať se ti, jež razí tenhle názor nezlobí, ale podle mě je to bláhová, rigidní a pro soužití po uzavření sňatku nebezpečná záležitost. Sex jako takový přeci neodmyslitelně k manželství patří a provází dlouhá léta společného života partnerů. Potíže při něm, neschopnost se milovat či v sexu komunikovat atp., můžou vážně narušit vztah a proto je podle mého svatba lidí, kteří se takto intimně nesblížili, rizikem pro oba - rizikem pro rodinu. Nezmiňuju to tu jako úvahu, spíš je to konstatování stojící na faktu, že existují manželství, která se právě kvůli neschopnosti se spolu milovat (technicky) rozpadla. 3) Muži sex potřebují, ženy ne: Proboha!!! Farokhu, jestli na týhle hrůze trváš, tak jsi měl buď mimořádnou smůlu nebo bys skoro měl hledat problém někde u sebe. Holky sex potřebují, holky po něm touží! Svatá pravda je, že komunikace v milování je ooooobrovsky důležitá. * A sex bez lásky? Lze. Je to přesně tak, jak říká Popeluška - zvláštní atmosféra, duševní "pohnutí" a spřízněná duše dokáží někdy až zaskočit... :) - doufám, že jsem se nikoho nedotkla.

Yeziiinka
01. 11. 2001
Dát tip
Ježíši! Já jsem se nějak rozkecala!!! :))) (promiňte ó deníčci, já prostě neumím být stručná...) :)

Litochowitz
01. 11. 2001
Dát tip
Co me napadne? Bohuzel nic a ja to rici mohu...bohu...zel

Dalmatika
31. 10. 2001
Dát tip
Láska bez sexu? Proč? Například proto, že je jednostranná! Proto je sex bez lásky. Nemůžete mít něčí lásku? To znamená, že s ním nemůžete mít ani sex. A tak proč nemít sex s někým jiným?

Radost
31. 10. 2001
Dát tip
Sex bez lásky je jistě možný, ale vytrácí se z něj jistý rozměr opravdové blízkosti těch dvou. Láska bez sexu je možná samozřejmě, protože přece kromě lásky partneské je také přátelství, rodičovství apod. což jsou také přec snad formy lásky. A partneství bez sexu je snad možné také (podle Platóna dokonce ideální) ale vztahu potom tak nějak něco chybí. Asi.

Radost
31. 10. 2001
Dát tip
Sex bez lásky je jistě možný, ale vytrácí se z něj jistý rozměr opravdové blízkosti těch dvou. Láska bez sexu je možná samozřejmě, protože přece kromě lásky partneské je také přátelství, rodičovství apod. což jsou také přec snad formy lásky. A partneství bez sexu je snad možné také (podle Platóna dokonce ideální) ale vztahu potom tak nějak něco chybí. Asi.

Bezejmenny
25. 10. 2001
Dát tip
Je to důvod erotického analfabeta, Modono. ;o)))))))

Climaster
25. 10. 2001
Dát tip
a pozooor kasanova Bezejmenný..:o))))

Modona
25. 10. 2001
Dát tip
Co to má společného s Casanovstvím? Já jsem to prosím pojednala jako vážné téma. Alébrž se domnívám, že láska a sex k sobě prostě neodmyslitelně patří. Chápu absenci sexu např. ze zdravotních důvodů, mezi něž ty Aldovy bezesporu patří:-))) Bezejmenný: -)))))))

Climaster
25. 10. 2001
Dát tip
Modona..to byla jen taková menší ironie...Bezejmenný osočil Alda erotickým analfabetem...ale to už je jedno...:o)))..

Ald
25. 10. 2001
Dát tip
2madona-svym zpusobem ten mnou uvedenej (ne muj duvod) vyse uvedenej duvod mezi ty "zdravotni" patri- to je fuckt. 2bezejmeny:chtel bych videt, jak by se ti libilo, kdybys byl napriklad takova homosexualni mys a zamiloval by se do tebe homosexualni slon(a ty do nej). to by jsi pak mel-coby mys se sexem trosku problemy...laska nelaska, proste by k vasi lasce ten sex chybel. leda oral...no ale slon by te spolknul a ty by ses sakra nabehal.

Ald
24. 10. 2001
Dát tip
2modona:protoze obrovskej pindour a mala picka nejdou dohromady

Modona
24. 10. 2001
Dát tip
Vážně? To je tedy fakt důvod.

Modona
30. 09. 2001
Dát tip
No, proč se odehrává sex bez lásky, to je asi nabilední. Ovšem pokud jde o lásku bez sexu, musím se zeptat PROČ?

Ald
24. 09. 2001
Dát tip
hmmmm hmmmm bať bať

Piži
21. 09. 2001
Dát tip
Atala: Souhlas. Zamilovat se umi kazdy blbec, ale vybudovat a udrzet lasku, to uz vyzaduje neco vic, nez funkcni hormonalni system.

Atala
16. 09. 2001
Dát tip
Derflad: Dovolím si odporovat. Láska rozhodně nemusí být krátkodobou záležitostí, pokud ovšem myslíme pod pojmem "láska" to samé. Krátkodobou záležitostí je zamilovanost...pozor!!! ZAMILOVANOST nerovná se LÁSKA. Tolik můj pohled na věc.

Vaca
07. 09. 2001
Dát tip
pro mě je sex třešnička na dortu

S
07. 09. 2001
Dát tip
Jak psal Fulgham - sex bez lásky je bezcenný, avšak na seznamu bezcenných věcí si stojí hodně vysoko! Láska bez sexu? Jistě, hlavně proto, že láska nemá se sexem - jakožto tělovýchovným cvičením - příliš společného, pokud se tedy duševní a duchovní lásky týká. Podle mého názoru jde tedy o dvě nezávislé věci, jejichž vzájemné možné kombinace vytvářejí čtyři rozličné příběhové scénáře.

Pepe
07. 09. 2001
Dát tip
Mě napadá, že jeden bez druhého nemá tu správnou chuť. Asi právě tak, jako ty dva... víc nic, je mi 15 :o)

Bezejmenny
07. 09. 2001
Dát tip
S: Fulgham: vtipné. ;o))))) ale vážně: obojí jak láska, tak sex, má svou vlastní chuť. Obojí lze konsumovat zvlášť jako třeba vařené hovězí a hořčici, ale teprve společně to je skvělý pokrm. ;o))))

farokh
06. 08. 2001
Dát tip
Lilbeth-spíš naopak ne?Kvůli sexu opouštěj spíš chlapi ženský.Já to nemyslel tak,že se bez sexu dá žít úplně.Ale...jak sem napsal,přečti si to ještě jednou.A jinak mi prosím řekni,v čem se teda mýlím,žádnej protiklad v tvým proslovu nebyl.Teda nenašel sem ho.

Roger
02. 08. 2001
Dát tip
súhlasím s Lilbeth, nedokážem si predstaviť čisto psychický vzťah. Tá energia je príliš silná a dakam sa ventilovať musí. Môže sa ľahko stať, že v takom vzťahu sa objaví veľmi rýchlo nevera. A celkovo by to stálo na hlinených nohách. A ohladne toho veku a úspešnosti. nikto nie je dokonalý, hehe.

Lilbeth
01. 08. 2001
Dát tip
Farokh-obávám se, že se poněkud mýlíš. Samozřejmě u muže je celá záležitost o mnoho jednodušší. Muž dosáhne vyvrcholení bez větších problémů prakticky vždycky, u žen je to ošemetnější, ale to už je asi na každé, co od toho čeká a chce a jak to dokáže druhému sdělit. Ale zrovna včera jsem četla v jednom časáku, že problém mladých manželství je v tom, že muži chtějí a ženy moc ne... A po padesátce je to prý naopak... A jinak charakter je úžasné plus, nicméně pokud si takový dobrý člověk najde nějak náruživější ženu, asi si ji dlouho neudrží, pokud ji nebude uspokojovat nejen na poli duševním...

Miroslawek
01. 08. 2001
Dát tip
Lilbeth: na druhou stranu je vyvrcholení a vyvrcholení ;o))) A vždycky ? ... no už ne ... alespoň v mém případě už se mi to stalo ;-P

Lilbeth
01. 08. 2001
Dát tip
Miroslawku-já neříkám vždycky,ale jaksi je to dáno přírodou, že chlapovi to jde líp než ženský:-))

Roger
31. 07. 2001
Dát tip
farokh, hlavne že ty si vieš povedať ako to chceš. A silne pochybujem, že vieš o ženskom tele viac ako oni o mužskom. Mužské telo funguje oveľa jednoduchšie a povedať si ako to chceš je pomerne jednoduché... Od prírody je to tak vymyslené, že muž to má pomerne jednoduché. Zjednodušene povedané, to, že dokážeš odhaliť ako to chce žena je princíp toho, že si ju dokážeš potom udržať (AJ vďaka tomu). A že ženy "to většinou dělaj z lásky" je myslím trochu dosť prehnané... ale o tom by oni vedeli viac povedať. Ale na záver si povedal veľmi múdru vec, že bez komunikácie to proste nejde. Samozrejme, že nemusí byť striktne verbálna, že jeden druhému povie scenár, podľa ktorého má postupovať. To je skor porno film a sex (a láska).

farokh
31. 07. 2001
Dát tip
Mužský tělo je jednodušší,to máš pravdu,ale 15-ti letej kluk vý opravdu o ženským těle víc než 15-ti letá holka naopak.Ona to pak dožene (a předežene-tak jsi to myslel ne?),ale v okamžiku prvního styku je to určitě takhle.A za tím,že ženy to dělají z lásky si stojim-samozřejmě s lehkou nadsázkou.O tom udžení si ženskou.....myslim že dobrej sex by nestačil,kdyby to bylo to jediný,ale kdybys byl charakterově skvělej,tak se to dá i bez toho sexu...

Suppe
30. 07. 2001
Dát tip
farokh: zapiš tohle jako citát, a dostaneš vodemně TIP!

farokh
29. 07. 2001
Dát tip
Problém je děvčata v tom,že si nedokážete říct JAK to chcete.Vy to totiž nevíte.Dosažení orgasmu je pro vás daleko těžší než pro chlapa.To zase já znám spoustu kluků,který se snažej jako debilové,zkoušej úplně všecko a stejně nic.Pro holky není sex to samý jako pro kluka,ony to většinou dělaj z lásky a ani se třeba nesnažej tohomkluka uspokojit,taky nevědí jak.Kluk určitě ví víc o ženským těle než holka o chlapským.Takže můj názor (už jsme se dostali někam jinam než bylo zadaný,ale ne zas tolik)----chyba je v komunikaci,bez ní nemůže dobrej sex existovat.A chlapi moc sebevědomí nejsou

Piži
24. 07. 2001
Dát tip
Je mi 29 jsem chlap a presto vztahy v posteli nezacinam. Asi jsem vyjimka, co tvrdi pravidlo.

kulíšek
24. 07. 2001
Dát tip
Odpustíte-li mi, že jsem si přečetla jen zadání a nyní bez čtení vašich názorů prohlašuju, že jedno bez druhého není to pravé ořechové, pak vám budu vděčná :c)

Lilbeth
23. 07. 2001
Dát tip
Co se týče toho, že si holky při sexu neužívaj... Problém je v tom, že většina pánů se cítí jako nadsamci, jsou to sexuální přeborníci nad něž není, alespoň se většina tak tváří. Nepoznala jsem chlapa, který by neměl v této oblasti vysoké sebevědomí. Nicméně kdyby byli všichni takoví "super samci", nebylo by na světě nespokojených a neuspokojených žen! Vůbec nevidím nic špatného na tom, když si žena sexu užívá. je to přirozená věc a nevím, proč by většina ženské populace měla být frigidní a jejich hrátky s partnerem by se měli odehrávat ve stylu "dělej a hlavně potichu a rychle". Nicméně si nemyslím, že by většina vztahů začínala přátelstvím. Podle mne spíš začíná v té posteli, pokud ovšem člověku není 16. Prostě v určitým věku a s určitými zkušenostmi člověku sex nepřipadá jako něco mimořádného, ale spíš přirozený začátek něčeho...

Roger
20. 07. 2001
Dát tip
jolie: veľmi dobre povedané. To prirovnanie ku koláču sa mi veľmi páči. Z toho si zoberte aj vy naokolo príklad, hehe. A malá provokatívna pripomienka: z koláčov sa tloustne, ne? :)

kalinka
19. 07. 2001
Dát tip
coney island: a znáš na pacifik?!:O))) /paci paci..... fik, fik.............:o)/

Drakkan
16. 07. 2001
Dát tip
přečetl jsem si pár názorů... Je jich tolik... Ten můj- jak se můžou někteří z Vás bavit o lásce jako o nějaké věci ???? Jako o slůvku složeném z pěti písmen, o něčem, co se snad dá definovat. Dokáže snad někdo z Vás popsat ten pocit, který máte u srdce když někoho milujete ????? Dokážete ???? Raději nechci dál nic dodávat, dal bych se do pláče... Vio: máš samozřejmě pravdu i člověk neromantický sex mít může a nebude sobec... Na světě je přeci TOLIK lidí a každý je trošku jinačí. Byl to ukvapený názor...

Jolie
16. 07. 2001
Dát tip
Podle me je nedrive zaklad pratelstvi, na nej pak jako vrsta cokoladoveho dortu prilehne laska, cele je to obaleno kremem vzajemneho respektu a spolecne stravenych hezkych chvilek, a pak povrchu posypano kokosem sexu. Podle toho jak to ma kdo rad. Nekdo chce vic piskotu, nekdo vic kremu a nekdo vic kokosu. (Nekdy tam nemusi byt zadny kokos, je to podle chuti.)Ale dohromady je to uzasna dobrutka :-) Mnam.

Jolie
16. 07. 2001
Dát tip
A to dobry je, ze kdyz chces, muzes mlsat kazde zvlast. Pozor ale na samotny kokos. Je to tak bohaty, ze na to musis mit zaludek.... Suppe, Danny, farokh : Holky maji rady sex. Je to uplne normalni a nevim, proc by nas kvuli tomu mel nekdo nazyvat nymfomankami. Neni to zadna nemoc. (Ona priroda neni blbec, aby nam to osklivila, to bychom pak jako druh vyhynuli.) Sex, nebo treba jen sexualni vzruseni je potreba kazdemu dospelemu jedinci. To se muzete klidne jit zeptat i do klastera... A ze si tolik holek pri sexu neuziva? To je mozna chyba toho kluka, ktery jde jen za svym a nesnazi se o to, aby si to doopravdy uzivali spolecne, tak jak to oba maji radi.

Piži
30. 06. 2001
Dát tip
Treba labute a proc si nevzit priklad z kudlanek, ze?

Mámalibor
29. 06. 2001
Dát tip
Alelo, víš, že zvířátka ví co je to milovat, ví co je to láska, lidé neví, že by si z nich mohli vzít i příklad,třeba labutě? Víš něco o jejich lásce? Někdy slovo "zvěrstvo" by víc sedlo na lidi. Když slyším čověka říct"chováte se jako zvířata" odpovídám - lidi neurážejte zvířata !!! Taky někdy víc mají lidi rádi zvířata, než člověk člověka!!!:-))))

Alela
28. 06. 2001
Dát tip
Sex pouze s láskou? Láska bez sexu? Sex nezávisle na lásce? Sex - to je láska? Láska - to je sex? Určitě!!! Snad... Zvěrstvo! Jak pro koho. Ne! Láska - to je splynutí dvou duší, poté těl.

Suppe
13. 06. 2001
Dát tip
Lilbeth: :o)))

Ald
12. 06. 2001
Dát tip
Lilbeth - nejuzasnejsi?? hmm je uzasne ale nej??

farokh
12. 06. 2001
Dát tip
Ald:Máš stopro pravdu,ale naše milá Lilbeth to jistě nemyslela doslova že Liliano?

Miroslawek
11. 06. 2001
Dát tip
podobné auditko už tady kdysi bylo ... zkuste si ho dohledat ...

Lilbeth
11. 06. 2001
Dát tip
Obávám se, že obdobné auditorium jsem zde už kdysi zavedla já.Ovšem pravda navazovalo na konkrétní kritiku a na konkrétní mou povídku. A jinak sex je ta nejúžasnější věc na světě!!

Na bubláka: (ehm, ehm ... ) strčiš jí hlavu do lavoru, a když přestane bublat, tak je hotová ....

farokh
10. 06. 2001
Dát tip
Suppe:To nepopírám...

Suppe
10. 06. 2001
Dát tip
coney: tohle seš celá ty!

Vio
07. 06. 2001
Dát tip
Suppe: Dobře mi tak? Ne. Ještě že tak...

Suppe
07. 06. 2001
Dát tip
Tak pánové (Vio+Farokh): Tady kolega Matyjustin to řek náhodou náprosto přesně!

Vio
06. 06. 2001
Dát tip
Farokh: láska bez sexu je myslitelná. Nedokážu posoudit, zda trvale, ale rozhodně dost dlouho. Čistě subjektivní. Dokážu si představit, že i trvale. Suppe: 1. perverze = sex, při němž jde jen o přehnané sexuální vyžití na úkor lásky ..... proboha, co je to za "perverzní" definici??? Něco na pomezí střídmé lásky a přátelství.... a co je zase tohle??? Nic takového neexistuje! Je mi líto, ale s Tebou se názorově nesejdu ani náhodou. S úctou Violator

Popelucha
06. 06. 2001
Dát tip
Suppe:

1. promiň, ale tohle je blbost, ne definice perverze. Perverzí by se dalo nazvat nějaké řekněme ne obvyklé chování.

2.-3. Paví samice chce mít silná a zdravá kuřátka, proto si najde páva s dlouhými pery. Jaká je v tomhle logika? Copak perama je člověk (páv) živ? Ne, ale samice předpokládá, že když má páv čas mít hezký peří, má dost síly na to, aby v přírodě přežil. S lidmi je to stejně. Ženy chtějí muže s automobilem, protože čekají, že když může mít automobil, může uživit je i děti. Muži si pořizují automobily a čím dražší, tím výlučnější, protože ženu (stejně jako paví slípku) uchvátí pocit, že si vybrala výjimečného partnera. A proč teda někteří muži nemají automobil a píší básně? Protože se odlišují zase tímhle. Žena si pak řekne, podívejme básník, má chuť věnovat se i jiným věcem než sám sobě, ó to bude dobrý zploditel mých dětí...

Sociální biologie vysvětluje chování zvířat zhruba tímhle způsobem, zjednodušeně samci dělají věci pro prestiž, samice pro budoucí potomstvo. Neříkám, že je to můj názor, ale do značné míry se s ním ztotožňuju.


Danny
06. 06. 2001
Dát tip
no jo, popelko. ono je to biologizovaný daleko víc než by si člověk (a zvláště pak romantik) pomyslel...

Popelucha
06. 06. 2001
Dát tip
paví péro, to zní dost romanticky, né??

Suppe
06. 06. 2001
Dát tip
Vio: dobře ti tak. Popelucha: tak dobře, ta perverze je definovaná špatně. Danny: už je to tak.

Matyjustin
06. 06. 2001
Dát tip
sex má dvě tváře - tu krutou a tu krásnou láska má dvě tváře - tu krásnou i tu krutou kombinujte podle toho, jak je vám libo - jen nepřekombinujte Všechno se dá nakonec krásně zracionalizovat... :-)) Zvíře jakoby romantik romantik jakoby zvíře pestrá fauna a flora Jen člověk nesmí zapomenout, že obojí může zranit a je nebezpečné nalhávat někomu - Takhle to je.. upřímnější by bylo - takhle to mam já!!!!! takže milujte se a množte se - ale s hlavou v oblacích a s nohama na zemi .... vlastně bych měl říct - takhle to mam já - modré nebe nade mnou a mravní zákon ve mně :-)))))

farokh
06. 06. 2001
Dát tip
Naděje:Zdá se ti to povrchní náhled?Možná že jen neznáš správnej význam tohohle slova,který je dneska (jako jedno z mnoha) takříkajíc konvenční-přetransformovlo se na druhou stranu:-) Danny,Suppe - O.K., kompromis- nikdo z násnení ženská,a proto nemůžeme vědět,jak moc sex chtěj.Já si pořád myslim že míň než chlapy, i když velkou roli tady hraje výchova a návyky společnosti ( další z konvenčních slov).A i když ti ta holka říká, že to hrozně a často chce, třeba kecá a ani to sama neví.Ale určitě tady sou nějaký "nymfomanky".Třeba sou takový všechny...

Vio
05. 06. 2001
Dát tip
Kastel, tohle rozhodně unese ;-)

Popelucha
05. 06. 2001
Dát tip
Kastel: Nechci nic řešit, občas se vyžvýknu k nějakým tématům, toť vše. Super říkanka. Ještě že mám aspoň prsa :-)

Suppe: Jsem ráda, že si v zásadě rozumíme. Ke skutečným událostem se nechci vyjadřovat. K perverzitě: co si pod tím pojmem představuješ? Co je na sexu zvrhlého? Není na holkách něco divného, když považují sex za zvrácený? Nerozumím, nechápu...

btw, sociální biologie může vysvětlit romantické chování právě tak, jak romantici nechtějí: cílem je (jako vždy) co nejvíc sexu (s pokudmožno co nejvíce partnerkami)... Proč to ty potvory nepřiznají rovou? Proč má páv dlouhá pera? Proč muži píší básně? Jé, to jsem se zase rozkecala.

PS. ta paní R. S. možná nic takového nenapsala, zkoušela jsem hledat v národních knihovnách, ale nic. Lidi ale věří všemu...


farokh
05. 06. 2001
Dát tip
Vio:A lásku bez sexu? Suppe:To může,ale na jak dlouho?Není to po nějaký době spíš přetvářka? Já myslim, že určitě. Pro kluka, protože ten sex potřebuje, na rozdíl od holky. Bohužel..:-)

Danny
05. 06. 2001
Dát tip
farokh: Pro kluka, protože ten sex potřebuje, na rozdíl od holky. Bohužel..:-) myslíš, že holky nepotřebují sex? to snad ne...

Suppe
05. 06. 2001
Dát tip
farokh: to je blbost. možná se ti zdá, že holky nechtějí narozdíl od kluků sex. Jenže realita je jiná, spousta holek (a fakt jich neni málo) chce mít sex, ale jenom to nedává najevo. Nevim proč, ale je to tak - z mý vlastní zkušenosti. Danny: nějak tak. Popelucha: 1. perverze = sex, při němž jde jen o přehnané sexuální vyžití na úkor lásky...uff..to ze mě zas něco vypadlo:-) 2. Proč má páv dlouhá pera? - aby mohl vábit samice. 3. Proč muži píší básně? - já nevim jak je to obecně, ale u mě jde prostě o vyjádření pocitů, který ze mě musí ven, ale nadruhý straně se je ostatním lidem bojím řikat. To je jedna možnost. Ale když jsem zamilovanej, tak jsou mé básně jakýmsi trvalým vyznáváním lásky. Zkrátky a dobře: Muži básně tvoří z naprosto stejného důvodu jako ženy. Kastel: záleží to, myslim, na spoustě věcí. Jako kluk mám kamarádky a kamarádky. Zatímco kamarádky jsou na úrovni mých přátel stejného pohlaví (ani se 2 litrama vodky v krvi), kamarádky jsou něco bližšího. A musim říct, že to jsou moji fakt úplně nejbližší přátelé. Něco na pomezí střídmé lásky a přátelství. Oops! to jsem se zas rozjel...sorry!

Ald
04. 06. 2001
Dát tip
sex bez lasky - pad bez padaku... chvili to muze byt super. driv, nebo pozdejs clovek zjisti, ze mu neco chybi (ze by padak?) pak se rozsseka na sracku. protoze se v tomhle sportu preferujou tandemovy seskoky (jsou zapotrebi 2) - rozsekaj se spolu. (neni to pravidlo, lide s odolnou kostrou mohou seskok s primerenych vysek i opakovat.

Ald
04. 06. 2001
Dát tip
coney_island_baby - na bublaka? to nevim, ale na bubaka se to dela normalne, tak dlouho, dokud holka nezjisti, ze cekate bubaka.:-)

Vio
04. 06. 2001
Dát tip
Suppe, asi Ti to nevymluvím, ale vidíš to příliš černobíle. A takhle nevypadal svět ani v černobílé televizi...

Suppe
04. 06. 2001
Dát tip
farokh: podle mých zkušeností je pro dívky velkým potěšením být předlohou nějakého umění. Samozřejmě, že přírodním účelem sbalení někoho je přehnout ho přes koleno, jenže člověk je nejvyspělejší živočich, tzn. může se se svoji partnerkou vyžít i jinak, ne? Vio: a jak teda podle tebe vypadá?

Vio
04. 06. 2001
Dát tip
Suppe, barevně. Faktem je, že osobně jsem sex bez lásky nikdy nezažil. Jsem ovšem dalek Tvých kategorických soudů.

Popelucha
04. 06. 2001
Dát tip
Suppe: nevím jestli si (nám) moc nefandíš s tím nejvyspělejším :) Dá se zažít třeba sex bez lásky, ale s kamarádstvím. Prostě pojedete s kamoškou na výlet, bude svítit slunko, kvést kytičky, napíšeš nějakou báseň, a večer si uděláte hezky. Nevezmete se ani to nebudete opakovat a samozřejmě budete předem oba vědět, že to bude takhle. Jestli je tohle zavrženíhodné a jestli tohle není romatnika, tak už nevim.

Vio
04. 06. 2001
Dát tip
Popeluško, aspoň někdo, dík ;-)

Danny
04. 06. 2001
Dát tip
Popelko, souhlas :-) * (viz Vio)

Suppe
04. 06. 2001
Dát tip
Popelucho: popravdě řečeno, zní to hodně realisticky. Já myslim, že by to tak mohlo bejt. Mezi mnou a nějakou tou kamarádkou by však dle mého soudu bylo nějaké pouto (vtp. kamarádství). Souhlasím však s tebou. Promiň, že se ptám, ale vychází to z nějaké skutečné události? K tomu odkazu "Ikaros" - tvrzení, že většina mužů je perverzní je bohužel pravdivé. Ale výjimky se rodí. Ne nadarmo holky říkají, že romantici již vymřeli...ale nemaj pravdu! V každém případě díky moc, bylo to zajímavé počtení /Tvůj názor i ten text/ Vio: to rozhodně souhlasí s mojí teorií, že lidi a jejich životy nejsou černé a bílé, ale jen odstíny šedi. Něco světlejší, něco tmavší.

Kastel
04. 06. 2001
Dát tip
Vážně si myslíte, že to vyřešíte? Já myslím, že je především na každém jak to bere. Když si dva chtějí zasportovat tak ať to udělají - jenom nesmí jeden druhému ublížit. Zažil jsem to ...no párkrát, ale ta rána jsou vesměs vystřízlivění a za moc to nestojí. Prostě láska je to hlavní (nicméně přiznejme si, že je to chemie zakodovaná do našich hlav za účelem zachování rodu a finále je tudíž rozmnožení = sex). No nějak jsem se rozkecal takže končím. K tématu jednu říkanku (dámy nečíst pokud jste romantické - případně promiňte, ale i to je realita) - pokud je to moc - dejte mi vědět - jsem v písmáku 2 dny a nevím co unese. Stane se... Snad jen proto že pila whisky měla vlhké stydké pysky Navíc měla hroznou chuť - obnažila plochou hruď Snad jen abych neurazil na kanape jsem jí srazil Stalo se co stát se mělo prozkoumal jsem její tělo Milování ? - Ale kdeže to byl jen tělocvik v leže Prázdné tělo prázdná hlava to se prostě občas stává...

farokh
03. 06. 2001
Dát tip
Suppe:To si ale právě odporuješ.Proč ji sbalí?Ne kvůli ní,ale kvůli sobě,takže je to sobec:-)Kdežto ten,co ji přehne, jí nic nenalhává.Je to jejich vzájemná dohoda, oba se pak rozejdou a......zapomenou.To není sobectví, karty sou jasně rozdaný.Víš jak to myslim viď?

Suppe
02. 06. 2001
Dát tip
farokh: ale jo. někdo sbalí holku, aby mu ležela v klíně a on moh psát básně - to je romantik; jinej jenom proto,že jí za rohem přehne přes koleno- to neni romantik. člověk je přece jenom pořád původem zvíře, na někom to je vidět víc (běžný lid), na někom míň (romantici)'

farokh
01. 06. 2001
Dát tip
Drakkan:Proč sou to sobci?Jinak celkem souhlasím s mamalibor.coney:jak?Suppe+Spvrivs:To je....fakt blbost a stím romantikem taky nemáte pravdu.Člověk je strašně složitá osobnost a z tohohle ho nemůžete soudit.Vlastně z ničeho,ale to je jedno

Vio
31. 05. 2001
Dát tip
Suppe: Nedovolil bych si říct, že není. Ty znáš "přesnou definici romantika"???

Suppe
31. 05. 2001
Dát tip
Vio: samosebou, že. Soudě podle encyklopedií je romantik člověk citlivý, což nejspíš nebude daleko od definice obecného romantika. I když je to jako u trojúhelníků - existují speciální případy a výjimky. Spvrivs: Souhlasim.

Suppe
30. 05. 2001
Dát tip
Vio: a ty myslíš,že je?

Vio
29. 05. 2001
Dát tip
Cože? Kdo má sex bez lásky není romantik? Hmmm

Popelucha
29. 05. 2001
Dát tip
"Každý někam spěchá. Jen rychle přijít o panenství (panictví), ať nevypadám jako idiot. Jako kdyby to byla nějaká nemoc. Užívat si a užívat... Moc mladých lidí se nechce vázat. Je to špatné? Asi jak se to vezme. Pokud to umělci dodává pocit svobody, má i volnější myšlenky-"

Obávám se, že zrovna tohle jsou ty neprázdnější fráze, jaké znám.

Sex pouze s láskou? Láska bez sexu? Sex nezávisle na lásce? Sex - to je láska? Láska - to je sex?

Tyto možnosti jsou přece všechny přijatelné, záleží snad na okolnostech (přátelství může být příklad lásky bez sexu, i když sex bez lásky může být zase kamarádská výpomoc). Kdo něco z tohohle soudí, je u mě pokrytec. Nemám ráda nějaké obecné závěry. Má tady snad někdo patent na fungování světa???

coney_island_baby: jak?


jorel
29. 05. 2001
Dát tip
láska a sex symboly souznění láska a moc atribut soužení

Spvrivs
29. 05. 2001
Dát tip
Láska a sex patří k sobě. Já bych se bál sexu bez lásky. Uděláš svišťa a pak konec - chudák děcko. A co spousta bakterií nedočkavě čekajících v bordelech, až si je nějakej nenasytnej blázen odnese ve svých útrobách? Ne; když láska, tak se vším všady (tj. se sexem, ale samozřejmě až po uzavření životního svazku), a když sex, tak jedině s milovanou osobou, se kterou jsem ve svazku.

MrSasa
29. 05. 2001
Dát tip
Co je to sex? :o)

Marigold
28. 05. 2001
Dát tip
M M ....:-) Vím....:)***! <><

Vio
28. 05. 2001
Dát tip
Proč pořád někdo klade tak hloupé otázky na spojení lásky a sexu?

Naso
28. 05. 2001
Dát tip
Sex z ex... (Písmak, 01.02. 2001)

Drakkan
28. 05. 2001
Dát tip
Sex k lásce patří zrovna tak to platí opačně. Je možné mít i sex bez lásky, ale to dokážou jen sobci, nikoli romantici...

FLO
28. 05. 2001
Dát tip
Tak to by mě taky zajímalo, jak to doopravdy je. Hlavně se nerozbrečte...:o)

Jochanien
28. 05. 2001
Dát tip
ach jo...hlavně nerozbrečte:-(

Suppe
28. 05. 2001
Dát tip
Tak jo, jdu na to: 1: Láska je cit, který člověka poutá k nějaké osobě. Podle mě je to to nejkrásnější a zároveň nejbolestnější na světě. 2: Sex je vyvrcholením lásky dvou lidí, rozhodně by neměl sloužit jako suché ukojení sexuálních potřeb.

Naděje
28. 05. 2001
Dát tip
Tak se na to zkuste podívat jinak. Mě by především zajímalo, jak to vnímají dnešní umělci. Buď byli zamilováni do jedné osoby celý svůj život, třebaže byla jen vybájená. Nebo měli rádi nespoutanost. Já nepotřebuju vysvětlit pojem láska a sex. Mě by spíš zajímalo, jak to chápete v dnešní době. Každý někam spěchá. Jen rychle přijít o panenství (panictví), ať nevypadám jako idiot. Jako kdyby to byla nějaká nemoc. Užívat si a užívat... Moc mladých lidí se nechce vázat. Je to špatné? Asi jak se to vezme. Pokud to umělci dodává pocit svobody, má i volnější myšlenky... Jak to vidíte vy? PS:Nedívejte se na věci jen povrchně!

Ehm ... víte, jak se to dělá na bubláka ??? :o)

JiKo
26. 05. 2001
Dát tip
no mě napadlo, že vlastně ani nevíš na co se chceš zeptat

sex bez lásky? na nic láska bez sexu...je:-))

Mámalibor
26. 05. 2001
Dát tip
__ M M - vím co chceš říct - JE KŘÍŽ - to jo , ale za ním je znovuzrození - život jde dál , tak jako někdy po sexu (((-:)°

Mámalibor
25. 05. 2001
Dát tip
LÁSKA BEZ SEXU - k opravdove lasce neni potreba sexu . SEX POUZE S LÁSKOU - sex se da koupit, laska nikdy . SEX NEZÁVISLE NA LÁSCE - záleží na vzájemné dohode obou partnerů a hlavně na každém jedinci, nemuze nikdo mluvit za druheho a nikdo nemuze si vytvořit člověka ku své podobě . SEX TO JE LÁSKA - sex není láska,řeknu to tvrdě " zvířecí pud " LÁSKA TO JE SEX - prohlubuje lásku , ovšem pokud je co prohloubit.U někoho už neni co prohlubovat, u druhého třeba už nepomuže prohlubovat ... TAKY NĚKDO NĚKDY ZAHRAJE VŠECHNO .

Mámalibor
25. 05. 2001
Dát tip
_____JO , NAPADLO MNE POUZE VYSVĚTLENÍ________:-((

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru