Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Literární Vysočina 2008

28. 08. 2007
0
0
792
Autor
Racek2

literární soutěž

SOUTĚŽ FESTIVALU LITERÁRNÍ VYSOČINA 2008
Klub AUT, o.s.Quo vadis a o.s.Literární vysočina vyhlašují další ročník literární soutěže festivalu v kategoriích próza a poezie. Soutěž není omezena věkem účastníků. Soutěžní práce musí splňovat následující podmínky:- v kategorii poezie maximálně 5 stran textu, v kategorii prózy maximálně 5 stran textu . Velikost písma 12, v běžném provedení bez grafických úprav. Texty zasílejte pouze v elektronické podobě, e-mailem na adresu: L.Soutez@seznam.cz . Nezapomeňte uvést také poštovní adresu, rok narození a telefonické spojení na mobil i pevnou linku.
POZOR – ZMĚNA!Práce se přijímají pouhý jeden měsíc :
OD 1.ŘÍJNA 2007 DO 31.ŘÍJNA 2007.
/Ze soutěže jsou vyloučeni členové poroty a organizátoři festivalu/.Odesláním textu do soutěže dáváte současně souhlas s jeho použitím v rámci festivalových aktivit a propagace akcí Klubu Literární Vysočina. Výsledky budou vyhlášeny na festivalu Literární Vysočina 2008 v Chotěboři. Bližší datum bude včas oznámeno na www.literarnivysocina.cz, www.leonet.cz/petrmusilek a www.zora.bloguje.cz.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru