Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

jdeme na pivo na rozloučenou

09. 09. 2007
2
72
7142

Jdeme na pivo na rozloučenou, pyčo

 

Vzpomněla jsem si na starou tradici hufnágla a dalších, a přestože řadu z vás teď vídám víc než svý rodiče, rozhodla jsem se na ni navázat. A budeme se loučit

 

ve středu 12. 9. v (třeba) 18:00 (a jak se chce) v divadelním klubu Kolowrat (Ovocný trh, Praha)

Pokud se vám toto místo začíná přežírat, máte tak trochu smůlu. Protože vím prdlačky o dobrých hospodách v Praze, oslovila jsem hromadu z vás, pražských, žadonila o radu a tak dál, a buď jste se mi na to vykašlali nebo nevěděli (bůh suď, co je horší), takže to máte za to (ale grafomanský i jejím narozeninám díky:)

 

Podívejte se, má to být loučení se zuzou (mezi zdejšími autory ji nehledejte, nehledejte ji mezi žádnými autory). Někteří z vás už ji viděli, někteří s ní aspoň mluvili, jeden nejmenovaný byl od ní bit jako žito… kdo ji ale nezná, může se přijít loučit s čímkoli. Se svobodou, se Svobodou, s létem, se mnou, se sebou sám, se sebou navzájem, se všemi, co přijdou a zvláště se všemi nepřítomnými, s chudobou, s panenstvím a tak dále, je mi to jedno. Ano, v podstatě tedy má soukromá akce, ze které dělám akci otevřenou pro všechny, protože chci pak mít fotky na hlavní stránce.

Hlásit se tu nemusíte nikdo, přijít můžete všichni. Minimálně dvě místa k sezení budou, můžeme postavit lidskou pyramidu. Nebo tak něco, prostě. Čau!


72 názorů

no, vzhledem k tomu kolikrát ses jenom u mě tiše uklikla... že jsou tipy k ničemu, už snad víme všichni, ale když už tu jsou, snažím se je brát jako hodnocení. tak jsem jen chtěla vědět, jak úžasné je toto dílo. a ty ostatní. to nic, uklikneme se někdy každý, třeba do bezvědomí.

muessa, nebudu řešit ty zbytečné tiché tipy vedle, ale tady mám to ocenění za co? že umím česky?

leenai
07. 03. 2008
Dát tip
=) vůbec není zač

Židlokaz je krásný slovo, na Zboru jako dělaný. Díky za něj... :)

leenai
19. 09. 2007
Dát tip
nojo, ale u tebe to nebude žááádná novinka, židlokaze! =)

Zbora
19. 09. 2007
Dát tip
Co Ty...ale až já budu moct pít!

leenai
18. 09. 2007
Dát tip
strašááák do zelího! hihihi

leenai
17. 09. 2007
Dát tip
týjo! ale až já budu moct pít! fšecky vás přepiju.. a nebudu už nudná nikdy více! (to byl jako slip, ne výrybíz) a hlavně.. už nebudu spáti u babičky..

nějak vám nikomu nerozumím. s těma debilama. ale u šamana čuju obvyklé vykrucování - to říká každý zloděj, že tam, kde se *to něco* ztratilo, nebyl. to dá rozum přece! :) ahoj kluku. vybrals správně (kde nebýt:)

No kde by se flákal... Začal školní rok, kóšišky se navrátily od babiček z venkovů... Spousta práce, spooooousta práce.

Shammann
14. 09. 2007
Dát tip
Já tu minci nemám, dyk sem tam ostatně ani nebyl...

Debil je úplně jiný člověk, to jen tak pro pořádek...

Garth
13. 09. 2007
Dát tip
Sakra. Zase jsem to prošvihl. Od té doby, co jsem se přesunul do alternativního vnímání časové reality (z alternativního pseudovnímání časové reality transformované podle matice, kterou musím každý den vyčíst z článků idnes.cz, které tam kvůli mně vkládá pán lesních jezer - do této reality jsem se ovšem přesunul z pseudovirtuální realitě inklinující směřovat zcela deterministicky k nekonečnu) - tak mi dělá potíže identifikovat sebe sama v časoprostoru. Omlouvám se, místo celého textu mělo být "Garth je debil." Děkuji za laskavé pochopení!

ajo! teda ale! koukejte mi vrátit dánskou korunu! bůů:(

Dero
13. 09. 2007
Dát tip
A co koruna dánská, to jsem byl kralevicem pro nic za nic?

takže na příspěvcích jsem (si) vybrala toto: obrázek od lumika, nebo jak písničku od jika lístek na MHD, cvaknutý ovšem tři pivní tácky náplast svě párátka s touto adresou: na knížecí, ostrovského 6, praha 5 dva pytlíky cukru kolek od cigaret klíč od dýra klíč od janka dvacka od pišty pětikajda od jika košilka (euroobal a tak. říkáváme tomu ještě jinak) magnet s nápisem "nic není nemožné" tak jsem jenom chtěla říct, že se toho všeho vzdávám ve prospěch písmáka, takže nový majitel ať se mi o to přihlásí. jináč teda se přiznejte, kdo jste mi lohnul docházku, šupáci! ta se musí zkontrolovat, orazítkovat a předat dalším. tak šups. jo a taky ještě slibuju, že už to nikdy neudělám.

Dero
13. 09. 2007
Dát tip
Člověk za anonymní proxy mi nemůže vyhrožovat. (maminka děkuje za 125,-/kus)

Já myslím, že nemohl.

Dero
13. 09. 2007
Dát tip
Ano, ano, ty panáky mu daly. Mohl bych vyprávět... ;o)

A Nepoeta má taky vroubek v podobě jednoho panáku, vlastně... :)

Připomeňte mi příště, abych s Dítětem nechodil do hospody. Ty panáky mi daly... :))))

JiKo
13. 09. 2007
Dát tip
Tagže příště hledáme jinou hospodu :))))

Dero
13. 09. 2007
Dát tip
Jikoe, slečna držkovala na vlka (prve to schytal jeho adoptivní majitel, tč. alternative) a potom už převážně jenom na Pištu. Odcházeli jsme předčasně.

JiKo
13. 09. 2007
Dát tip
Dero: jááák díky slečně? :-)

Dero
12. 09. 2007
Dát tip
Příjemní lidi, děkuju. Speciální dík bych rád věnoval slečně servírce za to, že už jsem doma. A Zůze jsem něco zapomněl dát, tudíž že jí vzkazuju, ať kouká zrušit trajdání po světě a kouká mě vidět! A ještě - Bořku, dobrý, devadesátiminutová diskuse o všem ničem, vesmíru a autobusech se mi zamlouvala, díky. Půjdem někdy hledat. A ještě navíc - dítě, fakt děkuju. A nemrač. Nebo budu bubu.

NePoe_ta
12. 09. 2007
Dát tip
Piš_ta: Ale kdeže, srst polykám po hrstích, hrsti po srsti, starý mořský vlku. Zrovna zavírám butique, dáme panáka na stojáka, za babku bude ... wanted NeTen_ta :) Co dítě? ... chce se postavit na špičku lidského sklenníku?

Tak já pomalu vyrazim....

NeTento: Netrpíš-li alergií na vlčí srst... Dorazím kolem půl osmé :)

NePoe_ta
11. 09. 2007
Dát tip
Přišel bych, loučit se s loučením, ale to lze kdekoli jinde, nasucho k tomu. Kdože ta Zuza, co si schovává autorství na příhodnější příležitost? Jo a ještě bych rád udělal známost s Pištou, dřív než se bez loučení rozloučím ... :)))

Hlavně nezapomeňme upozornit, že tento lokál trpí prapodivnou ouchylkou - je bez obsluhy, pro pivo si musí každý dojít po svých....

Zbora
11. 09. 2007
Dát tip
Jaké jsou tam židle?

Celebrian
11. 09. 2007
Dát tip
tak možná to dopadne tak, že budu muset sk8 donést :-)

To je pravda, první Pivo založil Stývn. Nicméně pak se vo to moc nestaral, čili on je sice otec biologický, ale vychovával jsem já. A janek. Tak. P.S. Pochopitelně jsem se také urazil. A víc. Pišta Hufnágl

leenai
11. 09. 2007
Dát tip
prej se sem nemusí podepisovat. tak ono se to neodepíše. je to neodepsaný a dokonce ví, jak to najde! Zůzá! těší se to!! nejvíc! a na vás ostatní možná taky.. tak. a máte to.

StvN
11. 09. 2007
Dát tip
Ta tradice je moje. To jen tak mimochodem. A neprijdu. Jsem ve Slovinsku a urazil jsem se.

egil
10. 09. 2007
Dát tip
užijte si.. :)

Garth
10. 09. 2007
Dát tip
Tak zkusím přijít. Loučit se je třeba pravidelně a v dostatečné míře. Ale neslibuji!

Shammann
10. 09. 2007
Dát tip
Bych se tam možná v tu středu vokázal, ale jen na chvíli..

Shammann
10. 09. 2007
Dát tip
Ale milej Jiko jediný co je na tý "čajovně" bizarní je asi to, že to není čajovna ale hospoda a vypadá to tam jako u babičky v obýváku:-) ale chápu, že nabídka pokrmů zrovna neoslnila

Třeštiprdlo: neztlučený nemůže být považován za altánek. Leda tak hromádku dřeva.

Trdlo: No budiž, ale není altánek nejprve třeba ztlouci?

Rowenna
10. 09. 2007
Dát tip
Já už těším... snad jo, no... pokud to najdu.

JiKo
10. 09. 2007
Dát tip
a krom toho, kdybys nedřepěl doma na prdeli a přišel na kampu tag by to bylo 6x lepčí :-)

JiKo
10. 09. 2007
Dát tip
á smetiprach: no přiznám že se mi to vyčoudilo z hlavy ale na druhou stranu ti ani nebylo volat co protože sme byli na tý kampě až do podvečera, paxme se rozhodli jít někam ke staromáku, šaman vybral nějakou bizardní čajovnu kam sem odmítl jít čili jsme se 5 lidí trhli a když se skupiny sloučily bylo už večer a víceméně sme šli dom. takže bys dorazil tak max na jedno pivo.

Jiko: Ne, tryzna se namáčí. Ale mohli bychom pálit žáhu.

JiKo
10. 09. 2007
Dát tip
Zapálíme tryznu... teda pokud se tryzna zapaluje :)))

pozorovateI
10. 09. 2007
Dát tip
dítě zlatý, vždyť je fotbal!

No, na zuzu taky kašlu, hospoda je to debilně v centru, ale loučení s vellitelkou, to si nenechám ujít!!! :))) (taky se vám najednou začíná líp dejchat? no, ale abych to nezakřik, žejo...)

jt
10. 09. 2007
Dát tip
škoda škoda - budu na vás v práci myslet - dobře si to užijte *

omočil bych zobáček, taktéž poklábosil, středa je můj rodičovský den, takže, hovno hovno zlatá rybko, tedy dítě na skleníku... ;-)))

vella prý nás prodala. vědět to dřív, na zuzu se vykašlu a udělám rozlučku velle. ovšem - je to i tak příznačné.

sk8ergirl
09. 09. 2007
Dát tip
když mi přestane modrat noha, tak přijdu...jestli nepřestane, tak mě někdo donese

Dero
09. 09. 2007
Dát tip
Dobře řečeno. A někdo si mě ve čtyři odpoledne v Praze vyzvedněte a do těch šesti bavte, protože jinak se vám tam užeru nudou! Na Zůzu těším. (přestože jsem se těšil, že ji uvidím už zítra, ale někdo neumí vařit kafe, no!)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru