Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Soutěž Dne poezie 2007

22. 09. 2007
0
6
722
Autor
Racek2

SOUTĚŽ DNE POEZIE * SOUTĚŽ DNE POEZIE * SOUTĚŽ DNE POEZIE*

Společnost poezie jako pořadatel 9.ročníku Dne poezie vyhlašuje při této příležitosti autorskou literární soutěž  v poezii do 160 znaků, tedy do rozsahu jedné sms /práce, které překročí tento rozsah, budou ze soutěže vyřazeny/. Svoje dílka zasílejte od 1.října do 20.října 2007 na mail denpoezie@basnici.cz. Do předmětu mailu napište heslo SOUTĚŽ a SVOJE PŘÍJMENÍ. Každý účastník smí poslat nejvýše 3 práce. Všechna díla posoudí odborná porota. Výsledky soutěže budou oznámeny v průběhu Dne poezie a výherci vyrozuměni. Vítězné práce budou zveřejněny na oficiálních stránkách akce a jejich autoři odměněni. Odesláním textu do soutěže dáváte souhlas s jeho použitím /v tištěné i mluvené podobě/ v rámci aktivit Dne poezie, při propagaci jeho akcí a případným otištěním, a to bez nároku na honorář.


6 názorů

Racek2
24. 09. 2007
Dát tip
Jako v sms: počítá se všechno. Lépe řečeno, budeme počítat statistikou ve wordu jako celek. www.volny.cz/denpoezie nebo spolecnostpoezie.cz.

romale
23. 09. 2007
Dát tip
mě by spíš zajímala ta odměna - znaky bych klidně přispůsobil jakkoliv

jt
22. 09. 2007
Dát tip
a nějaký stránky pořádající organizace ? chjo - ymslím, že chotěbořáci a jejich frendíci by se mohli víc snažit, co se se týče průhlednosti/přístupnosti počinů/akcí .. :-)

domin.go
22. 09. 2007
Dát tip
...jj to by mě taky zajímalo...

a2a2a
22. 09. 2007
Dát tip
Co vše se počítá v rámci kritérií soutěže za znak ? Předpokládám, že i mezery mezi jednotlivými slovy, ale co mezery mezi slokami či verši, jak toto se počítá d 160 znaků? Počítá se do toho i název dílka ? Díky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru