Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Básníkům

28. 09. 2007
0
6
1037
Autor
Loth

Básníkům

 

Báseň - slova mysli za oponou.

Z konce dne zrodí se pocit,

pak touhy v rozbouřené řece tonou.

A až s ránem jsem do světla procit.

 

Už není nikoho, kdo dopřál by sluchu.

I beze slov, lásko je na světě krásně.

Jakmile se pocit vstřebá do vzduchu,

není ztracený, jsou přece básně!


6 názorů

díky...

Loth
05. 10. 2007
Dát tip
Tak odborník v dnešní době není asi nikdo, ale je to o citu. Některý verš sedí a některý ne. A myslím si, že ty ten cit trochu máš :-)

objektivní snad su, ale o odbornosti teda nevím nic :o) do mobilu sem psávala dokud mi to jeho paměť dovolila, už nemám místo a nechce se mi zatím mazat žádný z těch zpráv co mám uložený... na rýmy se budu těšit :o)

Loth
03. 10. 2007
Dát tip
Jakože odborná a objektivní kritika se cení, protože právě proto tu jsem. A že potěšilo - to potěší. Já píšu večer, až když je tma. Často v noci do mobilu a pak to ráno přepisuju. Rýmy zkusím vylepšit.

sluchu a do vzduchu klopýtlo... rýmy nejsou nijak překvapivý nebo originální ale je to vcelku takový milý... já píšu dyž mě to přepadne, často v nějakým dopravním prostředku... :o)

Hesiona
28. 09. 2007
Dát tip
Ten přeposlední verš mi tam drncá jako vlak na výhybce :o) Jinak dobrý! A beze slov je na světě často nejkrásněji :o) (Taky tě básně napadají večer?)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru