Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po dlani stéká pramínek

25. 10. 2007
5
8
1308
Autor
karmen
Po dlani stéká pramínek ulevuje, pálí, bolí krev co zaschla na srdci slzy s příchutí solí to co uzavřeno bylo, dere se na povrch. Emoce, sny plné vzpomínek nekonečná bažina pocitů, chtíče, bolesti. Po dlani stéká pramínek, déšt omývá bolestnou ránu, mísí se se slzami. Kde je ten dům radosti, kde je ten co musel mít vždy navrch? Vzpomínáš, seděli jsme v autě, vedle sebe, drželi se za ruce, bylo skoro k ránu. Po dlani stéká pramínek, rudý už nic nebolí. V dešti slova zní: Chci Tě! Pozdě, už jen sní, tváře promáčené solí, dech se zpomalil. Od někud zní: Miluji Tě. Na dlani pramínek zaschlé krve, rty promodralé, tělo promrzlé, dech se vytratil srdce přestalo bít. A v dešti slova zní: Neodcházej, miluji Tě a chtěl bych s tebou být.

8 názorů

karmen
25. 02. 2008
Dát tip
díky

Kurosawy
23. 02. 2008
Dát tip
Líbí....Tohle je přesně můj styl...-t-

oleandr
14. 02. 2008
Dát tip
líbí

neroušek
14. 02. 2008
Dát tip
Opakování slova pramínek mi přijde jako refrén-nic neopravovat!

Santi€
14. 02. 2008
Dát tip
je to zvláštní...hledám slova, nosný motiv a emoce velice silná, ale zbytečné opakování a omílání pramínku...pomalu sjíždí do kolejí klišé líbí moc, jak do té "mystické roviny" deště, vzpomínek a bažiny pocitů jen tak vložíš kus "banální všednosti" a lidskosti jakoby (Vzpomínáš, seděli jsme v autě, vedle sebe, drželi se za ruce, bylo skoro k ránu.) asi tak...

karmen
29. 10. 2007
Dát tip
kuju :)

elfka_Sea
26. 10. 2007
Dát tip
ten poslední řádek je moc hezky vyjádření (možná to je jen mou náladou), líbí se mi :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru