Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zapařit ...

16. 11. 2007
2
66
3100
Autor
Fart

... tak nějak ...

 

.

Zapařit,
zablít si triko
laciným vínem
... s vlašákem ...
( ať jím … co jím … vždycky zvracím vlašák .. )

Žádný zbytečný kecy,
No problem !

Pravidla stanovujeme my
a my přece nejlíp víme
.. jak se to má
... tak jaképak ohledy

Tohle není svět pro slabčáky

Znáš to,
nemusím tě to učit
... starý koně do salámu !

Kdo má nejsilnější hlas,
největší biceps ...
.. prsa,
.. ... penis ...

Šéfuje ...

Bouchni s ním o stůl,
.. větší bere ...

A ráno,
z komatu
nás vítá uválcovaná dálnice ..

Je dobře že jsme včera vyjeli
s parními válci a buldozery
a převálcovali tu směšnou
polní cestu

Cesty musí mít směr,
... náš směr
jinak to neumíme !!

Jen doufám že na tý
naší dálnici
nebude po mě chtít
nějaký kretén
... dálniční známku ...

 

*

 


66 názorů

Fart
21. 11. 2007
Dát tip
... a budu rád když tě už u mých děl nepotkám ... / * ... ale vím že to se nestane ... ta schíza ... to je prevít .... /* - .. a ani Kalgon nezabere ... jo sorry vlastně ty nejsi automatická pračka ... ale to bude asi tim že společné tvary a podobný sex-appeal tam vidím ...:-)) /

Fart
21. 11. 2007
Dát tip
Já tě nezvu ... a přece chodíš okolo jako pejsek ztracený co smutně vyje ... a čůrá strachy na kolo ...:-)) /*- ... mně to tvé připitomoučké útočení může akorát pobavit a rozlítostnit ... jak daleko ... tvoje blbost nahá ... sahá ...:-))) /

Marcela.K.
21. 11. 2007
Dát tip
Už mě nudíte, pane lysohlavý... ztratil jste glanc už před rokem váš "důvtip" nepobaví :-( ... a už mě k sobě nezvěte, najděte si jinou, já už toho mám za ten rok dost, prostě se smiřte s tím, že pro Vás neexistuju, Bobligu.

Fart
21. 11. 2007
Dát tip
Moje lysá hlava stále mozek skrývá .... jenomže ta tvoje ... už jen prázdnem zívá ... :-))

Marcela.K.
20. 11. 2007
Dát tip
Nevím co to motáte pane, co už vám je deset let padesát...a hlavinku svoji česat ani nemusite... Trošku přimrzlo a chlapci s pleší se v parku na kandelábry věší... tak se modlete raději Vy, aby Vám Bůh rozum konečně vrátil...patrně jste ho někde ztratil. Máte nosit kulicha :-))) Parohy už přece mít nemůžete ve vašem věku a stavu...tak si chraňte hlavu :-)) to je ta koule co máte na krku, normální lidi v ní mají mozek a tím přemýšlejí :-)))

Fart
20. 11. 2007
Dát tip
... tak drž pusinku ... "laňko ztepilá" .... ... by krásy svojí nepozbyla, ... jak ta zaslaná fota ... ... co jí tak křivdila ... ... ... :-))) /máš se proč schovávat .. tak proč radši o zázrak nemodlíš se ... samozvaná Matko Terezo ... :-)) /

Marcela.K.
20. 11. 2007
Dát tip
Míchač sraček? Jak jinak, že :-) co žije o tom píše. Vy jste patrně v těch vašich lesích pojedl bobků z paroháčů :-))) Pak jste si myslel, že když v Africe pojíte lvího bobku, bude z vás Král a ono zase NIC :-))) A avi už mi opravdu posílat nemusíte, tak vtipnej zase nejste.

Fart
20. 11. 2007
Dát tip
... paní Mylenko ... co, co, co, .... kuří očičko se ozvalo ... :-)) Po té co jste to tu zasrala svými osobními útoky a invektivami ..?? Opravdu Povedené ... :-)) / asi se ještě pořád projevují následky nehody z dětství ... kdy jste pojedla králičích bobků v domění že jde o vtipné semínko ... :-)) /

Jezuita
20. 11. 2007
Dát tip
Pořád trvám na tom, že to slátanina není, jenom autorská pečeť nezřetelná.

Marcela.K.
20. 11. 2007
Dát tip
:-))) opravdu úsměvné, Vy a pravidla, Farte, nebouchl jste se do hlavy?! A víc mi už avizo k této slátanině, kterou Vy považujete za báseň, neposílejte. Jsem jen ráda, že tu jsou i lidé, kteří se nebojí Vám sdělit, že Vaše rádoby poezie je jen snaha o ní ...a snaha ubohá a špatná. Tolik k "básni"

Fart
20. 11. 2007
Dát tip
... Trochu mě mrzí právě to co zmínil/la/ jezuita ... To že mě Mylenka Maršé nemiluje ... to mě nekruší ... Jen je vcelku škoda še tím odvádí pozornost od toho co bylo napsáno ... ...a tím jako neetickým chováním a proti pravidlům by se adminové mohli zabývat ... /*- ... no a tedy díky vám všem co přes tyhle nejapné kecy ... jste se dílkem zabývali .. a "bodka" ...:-)) /

Marcela.K.
20. 11. 2007
Dát tip
Takže, pokud se to týkalo jen mě, byla jsem ticho a opravdu nereagovala, jenže ROMAN_L začal kvůli mně otravovat a urážet i mého kamaráda (stejně jako kdysi Fart)a to už bylo to, kdy přetekl ten pohár mé trpělivosti, ale máte pravdu v tom, že nejlepší je hlupáky ignorovat. Zařídím se podle toho. Pro LaMoutte. Jsem ráda, že jsi zde uvedla, že soukromá korespondence se nezvřejňuje. Protože autorovi tohoto dílka, by se to mělo připomínat denně. Myslím tím Farta. ROMANOVI_L jsem opakovaně psala, že jestli toho nenechá, zveřejním jeho zprávy, aby dokreslily jeho druhou tvář,se kterou se tu plíží za oponou a zvrací nejen mně do zpráv. Kdybych zveřejnila vše, co mi napsal, možná bys pochopila, proč jsem to udělala nyní.

Renas
20. 11. 2007
Dát tip
vy na seba zalujete?:))) mylenka ty mas kolko rokov(let) sedem? vsimni si ze ta neurazam,iba sa pytam na tvoj vek... alebo ta to uraza? napis aviiizko adminovi:)

Jezuita
20. 11. 2007
Dát tip
Náhodou, s průběhem diskuze zde jsem, jako přihlížející, uspokojen.Ještě by někdo mohl prodávat párky a pivo. Je zajímavé, že se bouře rozpoutá pod dílem, které s tím nemá nic společného.Prostě se to i s autorem odloži stranou, vykasají se rukávy a jedem.Možná by to chtělo opravdouvou virtuální arénu, kde by bojovníci popisovali, jak jeden druhého kynoží.

dassler
20. 11. 2007
Dát tip
Víte co? Tohle není diskuse pod dílem, to je chvílema jak kdyby na sebe pokřikovaly dvě party "Ultras", mávaly na sebe klackama a házely po sobě plechovky s nedopitým pivem. S jedním takovým jsem jednou seděl v hospodě, ani nevěděl, kdy se ve fotbale hází aut a kdy kope roh. Hlavně že věděl, jak někomu rozkopat ciferník, jak podotkl (tedy on to podotkl jinými slovy). Že vás to baví. Asi baví. ( Jako rodič nezletilých dětí bych se ale někdy docela zdráhal jim říkat, že vůbec existuje nějaký takovýhle server. A to je dost smutné. Hm. PS: Jestli nechci od někoho přijímat soukromé zprávy, tak je nečtu a rovnou je smažu. Jsou to dvě kliknutí a spousta ušetřeného rozruchu. -d-

LaMouette
20. 11. 2007
Dát tip
dovolim si tez netso k temu rict.. precetla sem si dilko.. a rekla sem si.. hm hm.. asik nakej nevydarenej den..cili blbej pocit.. a autor nam ma potrebu to sdelit.. Proc ne.. navits.. posledni sloka se mi docela libi..:-)) K diskusi.. mno.. precetla sem si ji celou.. a musim rict.. ze daleko vits.. nes ROMANOVI vylevy.. dle kerych si muzu rict akurat.. aaaa.. panacek je trosku trdlo.. a rad rejpe.. le dyz narazi na dobryho argumentatora - cimz myslim Miwu.. umi pribrzdit.. a rict dost.. wo cemz me presvecila jeho hlaska z 20:30:01.. se me dotyka zverejnovani soukromy korespondence mylenkou. Holka.. co Ti na to rict.. prijde mi to trosicku hloupy. Navits.. oba panove si to vyrikali mezi sebou.. a ni jeden si myslim nema zapotrebi by se ho negdo zastaval. Miwu znam.. cili si to o nem klidne troufnu rict.. Romana neznam.. a dle jeho vyjadrovani by asik nepatril k mym favoritum.. le i tak si myslim to samy co o Miwovi. Myslim si, ze dybys nemela potrebu se mezi pany montovat.. nedostalo by se Ti ni takovy wodezvy. Nerikam.. ze se mi libi.. le takovejchle plku je na tomhle servru daleko vits.. le rozhodne sem si jista, ze ne kazdej hnet zaluje. Pokud neumis takovouhle diskusi ustat.. tak radim.. nepoustej se do ni priste. A uz vubets jako argumentaci nepouzivej soukromou korespondenci. Proc Romana ve zpravach neygnorujes?.. sem si jista, ze dyby tam tech RE:.. bylo daleko min.. davno se na Tvoji osobu vykaslal.. a hledel si svyho. Derousku a Tobje promin.. le vyjimecne nesouhlasim.. pac v tom vidim pouze reakci na nejakou akci.. a dyby si leckdo sve zbytecne akce wotpustil.. bylo by daleko min tech reakci. Jak rikam.. mela sem pocit.. ze panove si to mezi sebou vyrikali.. a mohl byt klid.. nebejt rejpani mylenky. Proc se tu wodsuzuje rejpani jednoho a ne druhyho jen na zaklade toho.. ze ten jeden to jen neumi napsat slusne?.. le mohl by.. pro priste.. zejo Romane..:-)

Fart
20. 11. 2007
Dát tip
Sorry že vás tím zatěžuji ale je pravda že paní Marcela ... Mylenka, ... Marséé ... mě skutečně po zprvu velkých neúspěšných námluvách na začátku r.2006 nakonec zařadila na čelné místo v seznamu svých "Důvěrných nepřátel" ... Považuji si to za čest .... protože je nad jiné jasné že její styl a nevymáchaná papulka ... jde mimo můj směr a že ti kteří ji prokoukli ví co je to za ukázkový případ schizofrenie a náboženských bludů ... pro psychiatry ... :-)) Jinak co se dílka týká, : je to spíše než o mých společenských postojích a názorech ... taková studie z opačného gardu ... *- ale v lidské společnosti je zcela běžné že normální člověk / tedy všichni kromě marcely - Mylenky/ se vyvíjí ... sinusoida záporná nese poznání k vývinu kladné ,... no a vo tom to je ... Zdraví HarryHH z Literu ... a jinak Fart - míchač sraček z Písmáku .. ..:-))

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
Nejsem sama, koho tu ROMAN_L obtěžuje vulgárními vzkazy, psalo mi o tom víc lidí. Je to jeho dvojí tvář. Ta co, není vidět je o to horší, že on sám si snad ani neuvědomuje, jak je ubohá. Pokud nezvládá své emoce, neměl by tu otravovat vzduch druhým autorům a pokud ho tu bude otravovat lidem, kteří mi jsou blízcí, budu reagovat, protože nechci, aby odsud odešli kvůli člověku, který nezná zásady slušného chování.

Miroslawek
19. 11. 2007
Dát tip
Dero, ale já dasslerovi nic neposílal. To byla jen bezděčná modlitba k Všemohoucímu ;o)

Dero
19. 11. 2007
Dát tip
mylenka: To udělej. Od tohoto díla posílám dasslerovi stejně jako Miroslawek avízo.

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
...ano, to je opravdu veliká opovážlivost, žádat sprosťáka, aby neobtěžoval mě a mého kamaráda ve zprávách, jinak, že už toho mám opravdu dost a oznámím to jako porušování pravidel serveru jeho majiteli.

Dero
19. 11. 2007
Dát tip
Pokud nemůžeš poukázat na případ, kdy tě mylenka napadá, pak na celou situaci nelze nahlížet jinak, než jednostranně. Pod tímto dílem jsi agresorem jednoznačně ty. Provokování i "provokování" je zde na denním pořádku, tento server stojí na mezilidské interakci. Radím nereagovat na příspěvky, které ti nejsou příjemné.

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
Tak to dolož, ROMANE_L...lžeš!

Dero
19. 11. 2007
Dát tip
ROMAN_L: V tomto vlákně nevidím příspěvek, ve kterém tě mylenka napadá.

Dero
19. 11. 2007
Dát tip
ROMAN_L: Respektuj platná pravidla serveru pismak.cz. Uživateli není dovoleno urážet, napadat či jinak poškozovat ostatní uživatele služby www.pismak.cz nebo partnery serveru.

Miroslawek
19. 11. 2007
Dát tip
Dasslere, Roman_L je ošklivé káčátko a píše mi sprostý zprávy, žádám jeho penis... ehm, demisi... ne, to bylo něco jiného, činaný ptáčínek...

Miroslawek
19. 11. 2007
Dát tip
Roman: já bych rád, ale máš moc malou dirku

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
Už jsem poslal avi majiteli serveru...asi se mu to bude moc líbit, inteligente!

Janina6
19. 11. 2007
Dát tip
Mylenko, okamžitě si jdu přečíst všechny tvé básně, chci konečně vědět, kde a koho balzamuješ!! :-)

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
Od ROMAN_L Pro mylenka Odesláno 19.11.2007 22:59:13 Předmět Re: Re: Re: Re: ROMAN_L SERU NA TEBE KRÁVO, JSI NORMÁLNÍ ÚCHYL, KTEREJ V KRAJI , KDE JE HOVNO, VOTRAVUJE ZBYTEK SVĚTA, KLIDNĚ TO VYVĚS, JÁ TAM PAK PRDNU TVOJÍ FOTKU AŤ SE LIDI ZASMĚJOU, NEUMÍŠ NIC A VYSVOBOZENÍ BUDE, KDYŽ SE NABALZAMUJEŠ SAMA, SKOČÍŠ DO HAJZLU A NĚKDE V KANÁLECH PAK POTÁPĚČÍ (PROTOŽE SE TO UCPE), BUDOU ŘÍKAT, ŽE VIDĚLI KONEČNĚ MIMOZEMŠŤANA...

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
avi

Janina6
19. 11. 2007
Dát tip
Pod špatnou básní diskuse smutná... (mlčím - ale významně... nechci dostat po tlamě) :-)

Miroslawek
19. 11. 2007
Dát tip
mylenka: nedostatek inteligence bych do toho netahal, to bude vejš...

Miroslawek
19. 11. 2007
Dát tip
Renas: Fart je asi chudák, ale ne kvůli tomu kolik tady dostane tipů, ty vskutku nejsou měřítkem kvalit textu a už vůbe ne těch lidských. Ještě polituj Romana, neb se tu veřejně balzamuje ;o)

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
Miroslawku, on ten člověk neví, co je avi :-)asi nad jeho možnosti IQ :-)

Renas
19. 11. 2007
Dát tip
chudak fart asi je tu novy, lebo skor registrovany autor by za to zozal kopec tipov... ale to je jedno

Marcela.K.
19. 11. 2007
Dát tip
Opět hřebíček trefený do hlavičky, Mirosláwku :-)

Miroslawek
19. 11. 2007
Dát tip
RomanEl: zato ty se nelepšíš. Co takhle avízko? Už poněkolikáté jsi "zapomněl". A na to jak jsi zlatoústý mě pak musí upozorňovat jiní. Či snad ke mně moudře promlouváš jen na oko s vidinou posledního slova? Jak se říká, jednou je nikdy, dvakrát pokaždé. Ale třeba mi jen odhaluješ úspěšnou strategii být-nicka ;o)

Miroslawek
19. 11. 2007
Dát tip
ROMAN_L: Velebný kmete, je to už nějaký ten pátek, co mi naposledy někdo řekl kloučku, takže díky, to mne potěšilo a mou mladou ženu neméně. Ale vidím, že ti pro ten úsměv přímo puká obličej a proto půjdu rovnou k věci, než se stane neštěstí. Nemám tak úplně představu, co za kousky kromě artritického poštěkávání v bezpečí za plotkem znáš nebo neznáš, i když ta tvá krátká veršovánka nasvědčuje, že (ačkoliv je to u tak prostinkého textu k podivení) kupříkladu rytmus asi moc ne. To mě ani tak nepřekvapuje a netrápí, jako spíš otázka kdo je to "my". Vy jste s Fartem nějak spřízněni a nebo tě za nějakou gáži jmenoval tiskovým mluvčím? A třeba mluvíš za celou generaci beatniků? Rád bych tě ovšem ubezpečil, že podle jasně rozpoznatelných znaků lze genezi tvého postoje určit na období poněkud dřívější. Onen krásný plurál majestatis mi totiž připomněl památný úryvek z rozhlasového projevu Zdeňka Nejedlého někdy z padesátého roku: "Milí moji posluchači a posluchačky, je to již několik týdnů, co jsem k vám nemluvil ve své nedělní čtvrthodince. A co se za tu dobu ve světě událo? Až hlava by se nám mohla zatočit. A výsledek? Už dnes možno říci, že tu spolu stojíme sjednoceni a stmeleni jako nikdy předtím. A těm, kdo by nás chtěli rozvracet, vzkazujeme se starou písní: Hrom a peklo, marné vaše proti nám jsou vzteky." A víš ty co? Také ti něco vzkážu s klasikem: byli jsme před Romanem, budeme i po něm ;o)

avox
18. 11. 2007
Dát tip
No to teda koukám, co všechno lze vydávat za poezii... :-((

Janina6
17. 11. 2007
Dát tip
Romane, proč musíš být tak osobní? Není tohle server pro ty, co se chtějí bavit o psaní? Jako autor mi připadáš dost zajímavý... docela se divím, v koho se měníš v diskusi...

Jezuita
17. 11. 2007
Dát tip
Když blejt, tak hekticky.Toto je fakt odvar ne blijáky jako artefakt.

Janina6
16. 11. 2007
Dát tip
Když se někdo poblije hned na začátku, už nemusí hrát tvrďáka... :-)

Marcela.K.
16. 11. 2007
Dát tip
Tvrďáka, Farta...je to míchač sraček...se podívej na jeho profil...tomu když se znelíbíš ...:-))))

Miroslawek
16. 11. 2007
Dát tip
mylenka: ty naděláš - a čeho bych se asi tak měl bát?

Renas
16. 11. 2007
Dát tip
mne imponuje vlasak...zaujimavo povedane

Marcela.K.
16. 11. 2007
Dát tip
Renasi...jsi mimo... Miroslawek je ten, kdo se nebojí...tobě jen imponuje ten vlašák, co blééé :-))

Renas
16. 11. 2007
Dát tip
alebo kto

Marcela.K.
16. 11. 2007
Dát tip
Konečně někdo, kdo se nebojí říci, že Císař pán je nahý :-)))

Renas
16. 11. 2007
Dát tip
je to super*:)

Miroslawek
16. 11. 2007
Dát tip
To je teda výbliv, chudák Bukowski či kdo je původcem tvé představy nebo spíš matného tušení o tom, jak bys chtěl psát. Tohle není ani odvar, ale spíš přelud zahlédnutý ve vánici.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru