Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neděle, pozóóór

22. 11. 2007
1
40
2599
Autor
Luk_Malér_8

Přátelé, kamarádi, srdečně zveme

 

25.11. od 20h do NoD (Roxy), Dlouhá 33, Praha 1  

 

SLAM POETRY 2007

pražské kolo 5. ročníku celostátní soutěže v interpretaci vlastního textu

 

* poezie vs show

* publikum je jediným porotcem

* 1000 Kč na ruku pro vítěze a postup do finále (1. cena = 30 000 Kč)

* moderuje Jakub Žáček / předskokan Bohdan Bláhovec

Přijďte podpořit Maléra Luka - asi jediného zástupce internetové psavecké komunity, poněvadž malérů není nikdy dost.


40 názorů

Uděláme ze Standy principála.

Ne, teď eště ňákym chudákem vopsadit literru, a bude ráj na zemi v dohlednu..... ;-))))

To jsme to dopracovali, co? :)

óóóóóóóóóóóóóóóó kritikkkkk, Lukýnek je zas brepttraktorem na totemu, hééééééééééčččč

No, všimni si, co se mi vlezlo pod nick. A když se podíváš na jakékoli mé plky jakkoli daleko do minulosti, je to tam. A nebylo.

Pišto, to mi přelož - ocásky se zeply i zpětně....

a kurňa, ocásky se zeply i zpětně... :)

Fuj.

Chybizna je výborný slovo - je totiž jasný že to není normální chybka či chyba, ale že je to těžká hrubice, možná až hrubajzna. ;-))

Já jsem ti po ničem nedupal, hulváte!

stanislav
01. 12. 2007
Dát tip
a až se zas příště vožereš, nedupej mi po botičkách, nemám to rád...

stanislav
01. 12. 2007
Dát tip
Lukáši, na tvých nějakých čteních pro tebe znalé ti lidi možná tleskaj jen proto, aby ti udělali radost, nebo proto, že se domnívaj jako Zbora, že je to k něčemu, tyhle trapný produkce, normálně to zabal, nikde se neproducíruj, je to šaškózní...

Chybizna, to zní jako blizna. Hnusný slovo...

Jo Zboříku máš pravdu, neodhad sem, do čeho lezu a znervózněl sem, když lidi nereagovali tam, kde sem z našich čtení, ale i z toho na tý Zborově akci, zvyklej. Ti nejlepší dva - tři byli zábavní a neblbí - uznávám. Sem čekal, že publikum si bude chtít nějakej ten fór rozbalit samo.... no jo no, chybizna.

Zbora
28. 11. 2007
Dát tip
Navíc, když na ulici zastavíte náhodné kolemjdoucí a dáte jim vybrat mezi Žáčkem a Borkovcem, koho si většina z nich vybere? A tam to publikum bylo hodně různorodé.

Zbora
28. 11. 2007
Dát tip
Třeba tomu beatboxerovi jsem nerozumněl ani slovo - přesto dostával vysoké známky, protože dělal šou, což se tak nějak očekávalo.

Zbora
28. 11. 2007
Dát tip
Dostal jsem avi Bohužel musím souhlasit se Stanislavem. Lukův projev zapadl, navíc výrazně scházely obrázky, které tvoří podle mého minimálně poloviční část efektu. Ono je to celé způsobeno filosofií toho klání. Když jde člověk do Carusošou, nesmí počítat, že uspěje s avangardou. Ten, co to vyhrál, měl dopředu pečlivě naplánováno, jakým způsobem chce působit a jak strhnout co možná největší část obecenstva - a nutno říct, že mu to vycházelo. Měl jiskru a působil tím, že nezabředával do moc velkých hloubek, které by náctileté části publika mohly být na obtíž, ale zároveň nebyl úplně blbý, ani vulgární, na což tam někteří také vsadili. Narozdíl od luka se hýbal - skutečně hrál - kdežto luk se spíše lopotil - nepůsobil uvolněně, jako kolikrát jinde. Když si dnes snažím vybavit, co vítěz vlastně četl, nevím, ale vzpomínám si na jeho výrazy, pohyb, gesta.

Stando, ty jsi ale švandózní rýpal, viď?

stanislav
28. 11. 2007
Dát tip
Luku, ty jsi alibista, někteří ti slamisti byli dobrý, o hodně lepší než ty, co tu meleš za výhovorky? jsi tam neměl chodit, když jsi takový jen pro tiché zadumance...

mě spíš překvapilo, na JAK BLBÝ fóry to publikum reagovalo a jak to zároveň bylo jen takový kvákání - sem čekal vščí vodvaz.... osbně to neberu ... už mi došlo, že to je blbost ... ;-))))))))))) frajer? spíš zkušenost...

Pablo_honey
26. 11. 2007
Dát tip
klid luku, to je slam, to je ok. hlavě nebrat osobně. jsi velkej frajer, zes tam sel...ale to ti mozna dojde az pozdeji. reb-arborový buchty dělala moje babička.

Tak to je vidět, že publikum bylo úplně blbé. Neplač, máme pro tebe cenu útěchy:))

hovnajs - měl jsem tam moc myšlenek a málo Leoše Mareše ;-((((((((((

Vyhráls?

Pablo_honey
25. 11. 2007
Dát tip
to bylo před dvěma rokama, Reb. podzim 05. loňskou poetry 06 jsem si skvěle užil, opil jsem se, exhiboval jsem před jednou krásnou slečnou, která tam přišla jen kvůli mě a tak:)

Zvrhlík
22. 11. 2007
Dát tip
Z tvého popisu soudím, že fakt o nic nepřicházím. :)Když někdo potřebuje k poetickému zážitku vystrčenou prdel jeho věc. Já nikoli.

Pablo_honey
22. 11. 2007
Dát tip
zvrhlíku, zajdi se tam podívat a nehodnot to takhle pitome z dálky. na slamu byla vzdycky pekna prave ta naivni (avsak statecna) zarputilost "opravdovych" basniku, co ctou svy tichy basne face2face urvanym a nevycvalanym raperum nebo treba z kalhot vystcene prdeli (viz lonsky vitez Vaskez na slamu v Plzni). I'm lovin it:) Chce to pozvat prima kamose, poradne se nalit a uzit si stage diving. Poetry's not dead.

Zbora
22. 11. 2007
Dát tip
jak chceš

Smetiprach
22. 11. 2007
Dát tip
ne, kde si počká, tam se dočká... tak je to správně!

Zbora
22. 11. 2007
Dát tip
Kdo si počká, ten se dočká!

Smetiprach
22. 11. 2007
Dát tip
Zbora: no, přinejhorším počká pišta venku...

Zbora
22. 11. 2007
Dát tip
Nejsem si úplně jist, zdali tam vlka s Pištou pustí...ale já se na ten Hip-Hop podívat přijdu.

Zvrhlík
22. 11. 2007
Dát tip
Když chce někdo dělat z četby poezie kulturní událost na úrovni fotbalového zápasu (Slam poetry), proč ne? :) Rád bych se mýlil, ale tak nějak tuším jak to může asi vypadat ... Do přednesu milostné básně čtené jemným, dívčím, trémou rozklepaným hláskem se ozývají výkřiky: fuj, hrůza, super, vytí Pišty Hufnágla, pískot a zvracení doprovázené svištěním dopadajích rajčat na nebohou dívčinu. :) Třeba jsem úplně mimo, ale takhle nějak si to představuji. Tak by mě zajímalo, jak to vypadá ve skutečnosti. Jaké zážitky mají z podobných akcí zkušení poetičtí harcovníci? :)

Měrka_out
22. 11. 2007
Dát tip
držím malérovi palce. má pravdu, malérů není nikdy dost!

Smetiprach
22. 11. 2007
Dát tip
chjo, kdyby se tam nečetla ta poézie, to bych snad i šel... takhle jen když najdu špunty do uší... a ještě vyjící pišta... chjo...

Theuška
22. 11. 2007
Dát tip
Já na tom byla v Ostravě! Minuly rok jim nedorazila porota, tak jsem s kamoškou a kámošem zaskakovali a letos jim nedošli soutěžící :)))

Pablo_honey
22. 11. 2007
Dát tip
bohdan rulezz.

Tyvoletohlesisnadnemůžunechatujít!:) Doufám, že ti připočtou bod, když pro tebe bude výt vlk.)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru