Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Muž moderní doby

22. 11. 2007
5
8
1714
Autor
Enethen
Muž moderní doby Enethen Deuron Narodilo se dítě takové slávy, takové radosti, dojaté příbuzné vlásky plavé, oči plné jasu, tváře ruměné další člověk navíc Zlatíčko, hamej, papej kašičku tahle je z jablíčka, ze sadu jablíčko celý les spálili, zorali políčka z pole je sad, ze sadu jablíčka a z nich ta dobroučká voňavá kašička Miláčku, poběž k jídlu dnes máme kapříka, dobroučkou rybičku to vzali kopáči krumpáč a lopatu, vzali i motyčku zahryzli železo do svojí vlastní zemičky vykopli rybník, vpustili rybičky Drahý, hleď ženuška vařila, srnčí je k obědu ten kolouch, jak jsi byl na lovu a jen tak z radosti vystřílel celý hvozd nacpi se, masa je ještě dost Dědečku, už není kašička není již sadů, ze kterých bývala jablíčka není polí, na kterých by udělali sad není lesů, panelový tyčí se teď řad Dědečku…dědečku?!

8 názorů

Enethen
22. 04. 2009
Dát tip
Díky =)

Enethen
30. 12. 2007
Dát tip
Jé, tak to jsem ráda, že alespoň někomu =o) Tak když tak už nakukuješ, přidala jsem něco do prózy, tak kdyby se Ti zachtělo, nakoukni též ;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru