Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zpěvem proti letargii

22. 11. 2007
2
6
1801
Autor
Enethen
Zpěvem proti letargii Enethen Deuron Byla to taková ta chvíle Kdy již nebyla tma, ale vidět ještě nebylo Všechno bylo černobílé A slunce se v stínu kostela za spásu světa modlilo Chodidla zábla a větru to bylo jedno Dál vlezle dotíral mrazivým dechem Kvůli chomáčkům mlhy bylo v dále nedohledno A kalíšky bodláků plnily se tím podzimním echem Rosu v trávě chodidlem jsem setřela Boty dávno odnesla liška do svého doupěte Ptáčata ze stromů padala, já do dlaní je něžně schovala A starostlivě zašeptala, neusněte Vás je tu třeba, vrabčáčkové moji, k rozechvění strunek jara Rozrušení apatie, rozdrnčení života, rozkmitání bytí Jen vy a vaše hrdélka, Mab nezvládne to sama Ať kytky kvetou, tma se schová, ať nám slunce svítí

6 názorů

kapitan
08. 12. 2007
Dát tip
No máš pravdu Miroslawku..ale já mám trochu jiný přístup..ke čtení...

Dáša
23. 11. 2007
Dát tip
opomíjím formu ... obsah se mi líbí, někde bych ubrala patetické romantičnosti, ale jsou tam některé pěkné obrazy ... dám tip pro motivaci ;o)

Miroslawek
23. 11. 2007
Dát tip
konstrukci

Miroslawek
23. 11. 2007
Dát tip
A jako druhý krok bych doporučoval zajímat se o onstrukci rýmů.

kapitan
23. 11. 2007
Dát tip
A slunce se v stínu kostela za spásu světa modlilo? za tohle tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru