Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

e-mail pro zapovězenou lásku

29. 11. 2007
13
14
3180
Autor
větroplach

hledám, mířím, netuším ...

...vejrám na monitor, chvílema se mi rozmazává, spala bych, ale mám pocit, že to už ani nemá cenu jít spát, strašně moc bych Ti toho chtěla říct, tak jen polykám slova, vejrám na monitor, snažím se nemyslet, nevidět před sebou tu vražednou kombinaci - na podiu Aneta, vedle mě ...Ty, mráz po zádech, funguješ jak magnet, hážu si klacky pod nohy, ale hned je zas přeskakuju, ryby se přeci nedají ochočit, tak utíkej, každá ryba je přeci plachá.... asi mi hrabe, ale to přejde.... jen nevím přesně kdy. zase zkouším přes zavřený voči vypnout film, ale na tmavym podkladu se mu daří . tak jede dál a já se vezu v něm a ze všeho mi zbejvaj jen prázdný ruce co šmátraj do prázdna a chtěj se zachytit, obejmout, držet a přes slzy se procedit do nekonečna. .... dobrý den, jsem tady asi omylem, v jiný kolíbce, s jinou barvou peřinky, v jinym století, na špatný planetě.... eror.... zpět.... ještě jednou, prosím, a tentokrát bez chyby.... ale indicie se nějak pomíchaly a ten nahoře si vzal dovolenou. a tak vedle mě Ty, na podiu Aneta, ve mně zmatek....a tak mi nezbejvá než nezvládat situaci, přilízt jak spráskanej pes, podlízt Ti pod rukou a nechat se sestřelit Tvým dotykem....a zůstat ležet a už se nezvednout. rána z milosti.
...jak by to bylo jednoduchý.
ksakru, zas někdo zmáčkl restart.

14 názorů

Unknown.id
08. 08. 2008
Dát tip
error...zpět...kdyby to tak šlo... zdá se mi, že cestujeme paralelně stejným směrem***

šňupálek
12. 02. 2008
Dát tip
tak to mě nějak nedostalo... ovšem pasáž: dobrý den, jsem tady asi omylem, v jiný kolíbce, s jinou barvou peřinky, v jinym století, na špatný planetě.... jo, tak ta se mi moc líbí :-)))

větroplach
20. 12. 2007
Dát tip
Hesiona: dík. recitativ? hmmm, to by mi nenapadlo. z písně je jen v prologu ukradenej název :-)

Hesiona
20. 12. 2007
Dát tip
Představovala bych si to jako recitativ do nějaké písně...*

větroplach
02. 12. 2007
Dát tip
dík

jazzgirl
30. 11. 2007
Dát tip
Rozumím Ti...*

Jakubisko
30. 11. 2007
Dát tip
eror.... zpět.... ještě jednou, prosím, a tentokrát bez chyby.... působivý výlev, každý podobný stav určitě někdy zažil......***

větroplach
30. 11. 2007
Dát tip
díky dámy :-)....moc osobní a pro "cizí" jistě zmatečný...ani to sem nemělo jít...

Milly
30. 11. 2007
Dát tip
Nech to tady- já se vrátím. Docela... uchvacující- jen teď na to nemám čas...

Milly
30. 11. 2007
Dát tip
Nech to tady- já se vrátím. Docela... uchvacující- jen teď na to nemám čas...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru